题目内容

-I'm awfully sorry for bringing you so much trouble.

- __________

A. Never mind. B. it's a pleasure. C. Of course not. D. You are welcome

A 【解析】句意:——非常抱歉给你添了这么多麻烦。——没关系。A. Never mind. 没关系;B. it's a pleasure. 别客气;C. Of course not.当然不;D. You are welcome不用谢。B,D答案是对Thank you的答语,C回答与上一句对应不起来,故答案为A。
练习册系列答案
相关题目

The solar system has eight planets. The planets are Mercury, Venus, Earth, Mars, Jupiter, Saturn, Uranus, and Neptune. The Planets are all round, like balls. The planets all go around the sun.

Mercury is the closest to the sun. It is very hot on Mercury. The planets that are far away from the sun are very cold. Venus is between Mercury and the Earth. It is sometimes called Earth’s “sister planet” because they have almost the same size and shape. The Earth is the planet where we live. From space, the Earth looks blue because it has so much water. Jupiter is the largest planet in our solar system. Saturn is known for having rings around it. Uranus was the first planet discovered with a telescope. We can see Venus, Mars, Jupiter, and Saturn with our eyes, however, to see Uranus, we need a telescope. Neptune is the 8th planet in our solar system. The planet is farthest from the sun.

Probes (探测仪) go into space and take pictures of the planets. We learn a lot from these pictures. If you could send a probe to any planet, where would you send it?

1.What goes around the sun?

A. Moon. B. Stars. C. Spaceships. D. Planets.

2.Which planet is Earth’s “sister planet”?

A. Mercury. B. Venus. C. Jupiter. D. Saturn.

3.Some planets are far away from the sun so they are very ______.

A. cold B. hot C. small D. bright

4.What does the underlined word “telescope” mean in Chinese?

A. 潜水镜 B. 显微镜 C. 高台 D. 望远镜

5.Which of the following is TRUE?

A. Earth is the second closest planet to the sun.

B. Jupiter is larger than any other planet in our solar system.

C. Uranus is famous for having rings around it.

D. We can’t see Mars with our eyes.

1.D 2.B 3.A 4.D 5.B 【解析】本篇文章难度适中,主要向我们讲述太阳系的一些知识。 1.细节理解题。根据The planets all go around the sun可知,星球绕着太阳转,故选D。 2.细节理解题。根据Venus is between Mercury and the Earth. It is sometimes call...

Fill in the blanks with proper words(在短文的空格内填入适当的词,使其通顺。

每空格限填一词,首字母已给. )

"Olyvia, love is simple. You don’t have to do much to make someone happy. " That was what my mother said to me when I was a child. Over a year ago, I had a chance. My good friend Kaylee told me about her t1. to a small town called Gary, and how it was a life-changing experience. I made up my mind to go there myself.

When I told my parents about the decision, they didn’t a2.at first. They said I didn’t know much about the place. They were worried that it was not s3.for me to go there. Thankfully, after I explained my plan to them in detail, they said yes.

When our group arrived in Gary, I noticed how different the town was from where I lived. There were few stores or restaurants in the town; most had closed. So you would be very l4. if you could find a place to buy food or drinks. Houses were built on small hills. Many of them had broken doors or windows. My job was to help the local people to r5. houses. The work days were long and hot, but it was really good to see the houses taking on a new look day by day.

The children there were also different. They seemed to enjoy every moment in life though they were poor. The smallest things would make these kids happy. I couldn’t find words to describe their j6. when they received an ice-cream, a ball or even a kiss. The community was like a big family. Everyone knew each other and was there when someone needed help.

I am so glad that I had this unforgettable experience. I truly learned the m7. of what my mother said. You don’t need to do much to make a difference to others' lives.

1.trip 2.agree 3.safe 4.lucky 5.repair 6.joy 7.meaning 【解析】短文介绍了作者去了一个名叫加里的小镇的经历。那个地方很穷,几乎没有商店或餐馆,如果能找到一个地方买食物或饮料就是很幸运的了。房子建在小山上。门窗多数都是破旧的,作者的工作就是帮助当地人修缮房屋。那里的孩子尽管很穷,但他们似乎享受生活中的每一...

My son Joey was born with club feet (畸形足). The doctors told us he would be able to walk normally ---but would never run very well. The first three years of his life were spent in surgery (手术) and braces (支架). By the time he was 8, you wouldn’t know he had a problem when you saw him walk. The children in our neighborhood ran around, as most children do, and Joey would play too. We never told him that he probably wouldn’t be able to run as well as the other children. So he didn’t know.

In seventh grade he decided to try out for the cross- country team. Every day he trained with the team. Although the whole team runs, only the top seven runners have the potential to score points for the school. We didn’t tell him he probably would never make the team, so he didn’t know why. He continued to run 4 miles (6.4km) a day, every day even the day he had a 39.5 C fever. We never told him he couldn’t run 4 miles with a 39.5 C fever. So he didn’t know.

When the coach posted the names of the team members, Joey was number six on the list. Joey had made the team. He was in seventh grade – the other six team members were all eighth-graders. We never told him he couldn’t do it... so he didn’t know. He just did it.

(九年级英语试题共8页)第2页

1.Joey couldn’t walk normally until ______________.

A. he was three years old B. he was eight years old

C. he was in seventh grade D. he ran for the cross-country team

2.What did Joey’s parents do when Joey decided to try out for the cross-country team?

A. They felt very nervous. B. They tried to stop him.

C. They helped him in their own way. D. They didn’t tell him what to do.

3.According to the Passage, after training, Joey _____________.

A. had a high fever B. hurt his club feet

C. became the oldest member of the team D. got the chance to score points for his school

4.What does the underlined word “potential” mean?

A. 权利 B. 任务 C. 运气 D. 潜能

5.What does the writer want to tell us?

A. You can do anything if you have a strong will.

B. You can run faster than others with training.

C. Parents should allow their children to do anything.

D. Parents should know how to help their kids succeed.

1.B 2.C 3.D 4.D 5.D 【解析】本篇文章难度适中,主要讲述乔伊的脚通过手术复原,因父母善意的隐瞒,自强不息,最后超越常人,组建球队。 1.细节理解题。根据By the time he was 8, you wouldn’t know he had a problem when you saw him walk可知,他直到8岁时才能够正常走路。故选...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网