题目内容

【题目】Black Friday

Thanksgiving is always on Thursday. The day after it has been known as Black Friday. It is the start of the holiday shopping season, and it has been the busiest shopping day of the year in the USA since 2005.

Most stores offer big sales on Black Friday. They open their doors quite early in the morning. They try to attract shoppers with big discounts. Some items(商品)like TVs and clothes are much cheaper than usual. Stores may even lose money on these items. They hope that shoppers will buy gifts for other people while they are in the store.

Black Friday is a great time to go shopping. However, there are problems. The biggest one is that there are not enough low-priced items. Each store may only have a few. These items are in great need, so people stand in long lutes to get them. They may wait three to four hours before a store opens. They may be hoping to get a low price on a TV or computer, but not everybody can get one. Some people leave, disappointed.

The situation makes people worried. Some Black Friday events have been crazy. There have been fights over toys among shoppers. Some workers have even been hurt by large crowds. But most Black Friday events are safe and fun. Still, if you plan to go, you will expect large crowds and a bit of pushing.

So where does the name "Black Friday" come from? It was first used in Philadelphia in the 1950s. The police called this day Black Friday because of the heavy traffic it caused. In the 1960s, stores tried to rename the day "Big Friday". It did not stick. The name "Black Friday" continued to spread across the country. It seems that it is here to stay.

Now people all over the country take part in Black Friday events. It is even spreading to other parts of the world. Stores have held Black Friday events in the UK, Australia, and Brazil since 2012. In Mexico, stores offer a weekend of discounts every year. They call it "E1Buen Fin", which means" the good weekend" in Spanish. I guess people everywhere like to buy things.

1What is the biggest problem with Black Friday?

_________________________________________________________________________

2Why do people like going shopping on Black Friday?

_________________________________________________________________________

3Will you go shopping on Black Friday? Why or why not?

_________________________________________________________________________

【答案】

1The biggest one is that there are not enough low-priced items./ Not having enough low-priced items.

2Because they can get things on sale./Because they can get things with big discounts.

3Yes. Because I can buy more things with a much lower price.

/No. Because I don't want to waste my time shopping.

【解析】

本文讲述了黑色星期五。这是假日购物季的开始,也是自2005年以来美国最繁忙的购物日。大多数商店在黑色星期五大减价。他们一大早就开门。他们以很大的折扣试图吸引购物者,一些物品比平时便宜很多。但是还存在一些问题,最大的问题是没有足够的低价商品。

1句意:黑色星期五最大的问题是什么?

根据第三段“The biggest one is that there are not enough low-priced items.”可知,最大的问题是没有足够的低价商品,故答案为The biggest one is that there are not enough low-priced items./ Not having enough low-priced items.

2句意:为什么人们喜欢在黑色星期五购物?

根据第二段“Most stores offer big sales on Black Friday.”可知,大多数商店在黑色星期五大减价;根据第二段“They try to attract shoppers with big discounts. Some items(商品)like TVs and clothes are much cheaper than usual.”可知商店以大折扣吸引顾客。故答案为Because they can get things on sale./Because they can get things with big discounts.

3句意:你会在黑色星期五去购物吗?为什么或者为什么不?

本题是开放性试题。言之有理即可。根据“Some items (商品)like TVs and cloths are much cheaper than usual”可知价格很便宜。故答案为Yes. Because l can buy more things with a much lower price./No. Because I don't want to waste my time shopping.

练习册系列答案
相关题目

【题目】Dear students,

Classmates, starting today, the gunshot( ) of the middle school entrance examination officially started. The fork( ) of life is in the middle entrance examination. If you miss the _______________train of the middle entrance examination, you can only take a slow train, or ride a bicycle, or you are exhausted in the onslaught on foot. _____________ nine years of hard work, or only three years, or one year, you can get the most _______________ opportunity in life and you can enter the fast lane of life. For us, the ruthless war in the middle school entrance examination, Only success, not _______________!

Only cherish time, grasp the present, take active action, and make unremitting efforts to be youthful and regretful. Let us be filled with blood and hope, unlimited hope! One thousand days and nights, you keep in_______________ "I have a magnetic needle, no the ambition( ) of "not stopping in the middle school entrance exam". The mountains of the book leave your backs, and the sea of heroes shows your stubbornness and hard work. We are young and we are full of _____________ . I _________________ believe that classmates after a hundred days of hard work, we will certainly be able to surpass ourselves, _________________ our ideals, and present a generous gift to our Alma mater with excellent results! In this season of kapok blossoming branches and rhododendron piles, we ushered in the _______________ entrance examination hundred. Day sprint. The sound of the clarion call has sounded, and the hearts of all our junior teachers are beating with our classmates. Although our foundation this time is not as good as ______________ of previous students, despite our gap with other schools, as long as we work hard, we can________________. The three-point day is doomed, and the seven-point fight is won, and the fight will win in the tortoise and cold race, so the turtle won the final victory because of ________________ perseverance. Lu Xun said: "Shameless last.Make it slow, ______________ stop, and be able to reach his goal. "We have come from the ______________ for more than nine hundred days. In this final sprint( ), we must not be________________. Let us use our diligence to meet the destiny.

In the entrance exam, we will win!

1A.slowB.fastC.lastD.first

2A.ThoughB.WithC.DuringD.If

3A.importantB.interestingC.difficultD.exciting

4A.endB.finalC.failureD.loss

5A.mindB.headC.handD.body

6A.powerB.strengthC.ambitionD.energy

7A.usuallyB.exactlyC.firmlyD.surely

8A.finishB.loseC.graspD.realize

9A.annualB.dailyC.weeklyD.monthly

10A.thoseB.thatC.themD.this

11A.defeatB.beatC.struggleD.succeed

12A.hisB.itsC.myD.her

13A.alwaysB.usuallyC.seldomD.never

14A.sunB.cloudC.fogD.storm

15A.happyB.relaxedC.discouragedD.creative

【题目】根据短文内容及所给首字母提示写出所缺单词, 使短文意思完整, 每空一词.

Baskerville Hall

October 13 th

Mr dear Holmes,

I hope you are well. Here are some facts about the Baskerville case.

Last Thursday:

Dr Mortimer and the Stapletons lunched with us. After lunch, the good doctor took us all to the path where Sir Charles d1 . It is a long path. We saw the gate at which the poor man had smoked his cigar. It is a white wooden gate, and beyond i2 lies the moor. I tried to imagine what f3 had made Sir Charles run to his death on that dark night. What was he trying to run away from? Was it an ordinary dog? Or was it the ghostly black hound- the Hound of the Baskervilles? Does Barrymore know m4 than he has told us?

Last night

You are aware that I am a light sleeper. Last night, about two in the morning, I woke up s5 . A stealthy step was passing my room. I rose, opened my door, and looked out. Barrymore, the butler, was walking softly down the passage with a c6 in his hand. I f7 him. He went into one of the rooms and over to the window, with the candle held a8 the glass. He stood there looking out of the window for a few minutes. He gave a deep groan (呻吟) and then put out the light. I got back to my room right away and soon after I heard a key turn in a lock s9 but I could not tell where the sound came. I’ll tell you, Holmes, there are some s10in this big dark house, but we are going to discover them.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网