题目内容

–Is it okay if I sit here? –Sure, ____. The seat is just for you.

A. never mind B. don’t worry C. go ahead

C 【解析】句意“-我是否可以坐在这里?-当然可以,这个座位就是给你的”。A.别介意,回答别人道歉时用;B.别担心,用于安慰对方;C.好,继续,用于同意对方的请求。故选C。
练习册系列答案
相关题目

A small boy called Billy at summer camp got a bag of cookies(饼干) in the mail from his mother. He ate a few, and then put the rest (剩余的) under his bed. The next day, after lunch, he went to his tent to get a cookie, but the box was lost.

That afternoon a camp leader(领队) saw another boy sitting behind a tree. He was eating the stolen(偷来的)cookie! “I must teach the boy not to steal.” he said to himself.

He returned to the group and found Billy. “Billy,” he said, “I know who stole your cookies. Will you help me teach him a lesson?”

“Well, yes. But aren’t you going to punish(惩罚) him?” asked the puzzled(困惑的) boy.

“No, that would only make him hate(讨厌) you.” the leader replied. “I want you to call your mother. Ask her to send you another box of cookies.”

The boy did so and soon got another box of cookies.

“Now,” said the leader, “the boy who stole your cookies is down by the lake. Go and share your cookies with him.”

“But he’s the thief(小偷)!”

“I know, but try it—see what will happen.”

Half an hour later, the camp leader saw the two come up the hill, hand in hand. The boy who stole the cookies was trying to get the other to accept(接受) his toy knife. The other boy was just refusing(拒绝) the gift from his new friend. He said that a few cookies weren’t that important.

1.When Billy first got cookies from his mother, __________.

A. he ate some of them himself B. he gave some to the camp leader

C. he shared them with another boy D. he hid them away quickly

2.When might (可能) the boy steal the cookie?

A. At noon (中午) that day B. The next noon

C. The next afternoon D. A few days later.

3.Which of the following is NOT the camp leader’s intention (意图)?

A. To teach the boy not to steal B. To punish the boy for stealing.

C. To teach Billy to forgive(原谅) others. D. To teach Billy to share with others.

4.After that, the boy who stole the cookies might _________.

A. steal again B. hate Billy

C. make friends with Billy D. give Billy a bag of cookies, too

5.Choose the best title for the article.__________________

A. A bag of cookies B. A summer camp

C. Who’s the thief? D. The leader and the thief

1.A 2.B 3.B 4.C 5.A 【解析】这是一片小故事,一个孩子偷了比利的饼干,后来领队发现了偷饼干的孩子,但并没有让比利直接去揭穿他,相反又让比利的妈妈送来了一盒饼干,要比利拿着它去和那个孩子分享,最后两个孩子成了好朋友。 1.句意:比利第一次从他母亲那里得到饼干时,他自己吃了一些。文章中“He ate a few,”得出“他吃了一些”。故选A。 ...

Emma Watson was born in April, 1990. Now she is a famous English actress. She played Belle in Beauty and the Beast.

Emma likes the role Belle because they both love reading. That was such a lovely connection to have with her character.

She loved books so much that a year and a half ago, she decided to start a feminist(女性的) book club called Our Shared Shelf, which she found a home for it on a website.

The book that Emma Watson most wanted to talk about was My Life On the Road by Gloria Steinem, which was the first book that she chose for her book club. Gloria is such an icon (偶像) of the feminist movement (女权运动). If you are interested in feminism, she is just a wonderful entry point (切入点). In the book, there are lots of very interesting anecdotes from her journey. Emma Watson’s favourite parts of the book are the different conversations that Gloria had with different taxi drivers. Gloria told us many true stories in her books.

Emma Watson loves actors like Meryl Streep, Cate Blanchett and Jane Fonda. She thinks that’s especially important to remember as a young person, no matter you are male or female, remember your power forever.

1.Emma Watson Beauty and the Beast.

A. played Belle in B. played the music for

C. directed the movie D. wrote the book

2.When did Emma Watson decide to start a feminist book club called our shared shelf?

A. Two years ago. B. One and a half years ago.

C. One year ago. D. Half a year ago.

3.What is the meaning of the underlined word “anecdotes” in Chinese?

A. 道听途说 B. 工作

C. 奇闻轶事 D. 运动

4.Which is right according to the passage?

A. Emma Watson is a French actress.

B. Emma Watson recorded different conversations that she’s had with different taxi drivers.

C. Emma Watson works with actors like Meryl Streep, Cate Blanchett.

D. My Life On the Road was the first book that she chose for her book club.

1.A 2.B 3.C 4.D 【解析】试题本文是一篇人物小传,介绍了英国著名女演员艾玛沃特森的简短事迹。艾玛沃特森热爱读书,成立了一个名为“我们共享书架”的女权主义书籍俱乐部,她喜欢像梅丽尔·斯特里普、凯特·布兰切特和简·方达这样的演员。她认为,作为一个年轻人,尤其重要的是,无论你是男性还是女性,永远记住你的力量。 1.题意:艾玛沃特森在 中饰演美女。考查细节理解题...

Ladies and gentlemen,

1. Good morning. I am proud to introduce our “Oriental Moscow” ----Heilongjiang.

2. First, I want to introduce the geographical location, size of Heilongjiang province. Heilongjiang is the northeast of the country, covers an area of 46 square kilometers, the west is plain(平原) , the northeast for Sanjiang plain, North and southeast for mountain.

3. Long and cold in winter, summer is short and cool, large temperature gap between north and south, so north even have no long winter and no summer. So in summer we can have holiday, in winter we can watch the snow view and lantern Festival(冰灯) .

4.Next to introduce the Heilongjiang’s features: First, due to the volcanic(火山的) remains a lot, volcanic activities for Heilongjiang created the tourism resources for Heilongjiang. Second, local literature and art in Heilong ---- ice sculpture(冰雕) . Since the 60s, ice sculpture has so far been has wide influence. It has over 200 years history of Er’renzhuan.

5.Now I will introduce two famous scenic spots of Heilongjiang: Sophia church, the central street. First, the Sophia church. Sophia church in Harbin built in 1997. It displays the Harbin scenery as a unique architecture. It is welcoming every visitors by using the unique charm and rich content. The central street – Harbin is affected by European culture, reflected in too many European architecture. The central street is not only is and old street, the walking street, but also is a building art expo street(街头艺术展览会). There are different characteristic brand activities, for example, western food festival, carnival(狂欢节), wedding day(婚庆节), garments festival, street culture festival and shopping festival attracted friends all over the world.

Now let my partner to introduce the other beauty of Heilongjiang. Thank you.

Choose the best topic from A to F according to the meaning of the passage.

A. Heilongjiang’s population

B. Heilongjiang’s location

C. Heilongjiang’s features

D. Heilongjiang’s famous scenic spots

E. Heilongjiang’s weather

F. Heilongjiang is called Oriental Moscow

1.__________

2.__________

3.__________

4.__________

5.__________

1.F 2.B 3.E 4.C 5.D 【解析】本篇文章难度适中,主要讲述黑龙江的位置、天气、特色以及著名景点。 1.根据I am proud to introduce our “Oriental Moscow” ----Heilongjiang可知,黑龙江被称为东方莫斯科,故选F。 2.根据 First, I want to introduce the ...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网