题目内容
【题目】 Three men were lost in a forest. Unfortunately, they didn't know where they were. They decided that they had to find some food.【1】
Three hours later, he came back with a deer over his shoulder. The other two were amazed and asked him how he got a deer with no guns. He said. “I found tracks(轨迹,痕迹),I followed tracks, and I got the deer.” They both were a little confused(迷惑的).
【2】The second guy left and came back 2 hours later with a bear over his shoulder. The other two asked how he got the bear. He simply replied,“【3】”
Two weeks later, they had eaten the bear, so they needed more food. The third guy, feeling very confident, thought to himself, “The other guys got the other animals so easily.【4】”
So he left.【5】 His clothes were torn, and he was bleeding from different wounds in his arms and legs. They asked, “What happened?” He looked at them with confusion, and answered, “I found tracks, I followed tracks, and I got hit by a train!”
根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。
A. One week later, they had eaten the deer, so they needed to get more food.
B.I found tracks, I followed tracks, and I got the bear.
C. After 10 hours of waiting, they saw him coming back.
D. I will do better!
E. So the first man left.
【答案】
【1】E
【2】A
【3】B
【4】D
【5】C
【解析】
本文是一篇记叙文。文章讲述了三个在森林中迷路的人所发生的一些趣事。
【1】根据语境以及第三段“The second guy left and came back 2 hours later”可知,三个在森林迷路的人想要更多的食物,所以第一个人先出发去寻找食物,然后第二个、第三个再去。故答案为E。
【2】根据第四段“Two weeks later, they had eaten the bear, so they needed more food”可知,一周之后,他们把第一个人打回来的鹿给吃掉了,所以他们需要更多的食物。故答案为A。
【3】根据第二段“I found tracks(轨迹,痕迹),I followed tracks, and I got the deer.”可知,第二个人回来时说的是和第一个去找食物的人回来时说的话一样。故答案为B。
【4】根据第四段“The third guy, feeling very confident, thought to himself, “The other guys got the other animals so easily.”可知,第三个出去找食物的人非常自信能找到比前两位更好的食物,他相信自己能做得更好。故答案为D。
【5】根据最后一段可知第三个人出去寻找食物,另外两个人等了10个小时之后,发现第三个人回来了。故答案为C。