题目内容

【题目】Hi,my name is Jack Smith. I have three photos of my family. My grandparents are in the first photo. Dale Smith is my grandfather and my grandmother is Linda Smith. Who is the man in the second photo? He is my uncle. His name is Mike. The girl in the last photo is my little sister. What’s her name? Her name is Alice. She is a lovely girl. We all love her.

阅读短文,回答下列问题。

1Who are in the first photo?

___________________________

2What’s his grandfather’s last name?

_______________________

3Who is the man in the second photo?

____________________________

4Is Mike Jack’s father?

_________________________

5Is the girl in the last photo Jack's cousin?

_________________________

【答案】

1Jack's grandparents are in the first photo.

2His grandfather's last name is Smith.

3Jack’s uncle.

4No, he isn’t.

5No,she isn’t.

【解析】短文简单介绍了杰克史密斯的三张家庭照片,三张照片中都有哪些家庭成员。

1根据短文中的句子“My grandparents are in the first photo.”,而这篇短文的作者是Jack,故答案为Jack's grandparents are in the first photo.

2根据短文中的句子“Dale Smith is my grandfather”,外国人会把姓氏放在名字的后面,因此Smithlast name,答案为His grandfather's last name is Smith.

3根据短文中的句子“Who is the man in the second photo? He is my uncle.”可知,第二张照片中的那名男子是杰克的叔叔,答案为Jack’s uncle.

4根据短文中的句子“He is my uncle. His name is Mike.”可知,迈克是杰克的叔叔,不是他的爸爸,故答案为No, he isn’t.

5根据短文中的句子“The girl in the last photo is my little sister.”可知,在最后照片中的那个女孩是杰克的妹妹,不是表妹,故答案为No, she isn’t.

练习册系列答案
相关题目

【题目】Most American students have said goodbye to fancy (高档的) fruits these days.In school canteens(小卖部) across the country, cheaper fruits like apples and oranges have taken their place.

“People are afraid to spend now,” said Linda Morrow, who owns a shoe and handbag store.“They don’t know what the future will bring.”

During the financial crisis (金融危机), several of the country’s biggest banks have been forced to sell or close.This has made lots of Americans afraid to buy expensive goods.

Samira Marino, a restaurant owner in Miami, has found everyone is ordering water instead of juice and more people are sharing meals.In more than two-dozen interviews with The Associated Press across the country last month, Americans talked about their concerns, from worries about small businesses to doubts (怀疑) about simply making ends meet (维持生计).

The crisis began last year.Experts think it was because US banks lend money too easily.Last year a lot of people and companies, who borrowed money, have found themselves unable to pay it back.This left the banks, as well as the people who put their money in the banks, without money.Since the banks borrowed money between themselves and even across borders (国界), the whole world was in trouble.

This month the US government agreed on a $700 billion plan to try to save the financial market(金融市场).But no one is sure whether it will help or not.President George W.Bush has warned it will take some time.

Last week top finance officials from 20 countries promised to work together to find a way out of the money trouble.

【1】Why are people in the US afraid to spend?

A.Because they think it’s unnecessary.

B.Because they don’t have the habit of spending money.

C.Because they worry about their future.

D.Because they don’t have enough money.

【2】The underlined word “concerns” probably means _____.

A.worries B.conditions

C.hobbies D.experiences

【3】The fifth paragraph mainly _____.

A.tells what it is like in a crisis

B.explains why there is a crisis

C.warns people of the danger of the crisis

D.asks people not to borrow money from banks

【4】People feel _____ about the US plan to save the market.

A.satisfied B.doubtful

C.hopeless D.angry

【5】The best title for the story is _____.

A.Ways to make ends meet

B.The money problem facing the world

C.Healthy fancy fruits

D.The art of borrowing

【题目】Spiderman is one of the most famous comic book characters. He was created by Stan Lee in 1963 and was first introduced to the world in the page of Marvel comic books.

Spiderman’s story is the story of Peter Parker, a child who lost his parents and lives with his aunt and uncle. Peter is a shy, quiet boy wearing glasses and has few friends. One day, on a high school class trip to a science lab, he was bitten (咬) by a special spider (蜘蛛). Soon Peter realizes he has amazing powers: he is as strong and quick as a spider and also has a type of sixth sense. He no longer needs his glasses and he can use his super power to fly through the city streets! Remembering something his uncle Ben has told him, that “with great power, there must also come great responsibility (责任),”Peter decides to use his powers to fight enemies who do cruel things to people. And so, Spiderman is born.

Life is not easy for Peter even though he is a superhero. He is in love with Mary Jane but cannot tell her about his amazing powers. Besides, his best friend Harry hates Spiderman! Peter is also short of money and time. He has to sell photos of Spiderman (himself) to a newspaper and he keeps losing his jobs because he is so busy saving people! Yet he has to fight different kinds of cruel enemies.

根据短文内容,选择最佳答案。

【1】What happened to Peter Parker after he was bitten by the spider?

A. He could not see with his eyes.

B. He became a spider.

C. He was weaker than before.

D. He had spider-like powers.

【2】Why did Peter Parker keep losing jobs?

A. Because he was not good at the jobs.

B. Because fighting different kinds of cruel enemies took him a lot of time.

C. Because he was too shy to work.

D. Because he wanted to get more pay.

【3】What do you think of Peter Parker ?

A. He was always strict with others. B. He was a lazy man.

C. He was cruel to others. D. He was helpful.

【4】 What is WRONG according to the passage?

A. Spiderman was created by Stan Lee.

B. Peter’s parents died when he was a child.

C. Peter’s girl friend loved him because he had super power.

D. To make a living, Peter had to sell his own photos.

【5】 Which of the following is NOT mentioned in the passage?

A. Peter Parker was short of money.

B. Peter was shy when he was a child.

C. Peter Parker could fly.

D. Peter’s aunt’s name.

【题目】Every school has its own set of rules to keep students disciplined (守纪律的). The rules change from one school to another. Some schools are much stricter than others. There are also some rules that look strange or funny to us. Here are some funny school rules:

Japan Most schools demand (要求) that students wear uniforms, such as sports suits or skirts. Some Japanese schools tell students that they may not go to movies, leave home after sunset or play video games without permission from the school.

The US For safety, at some US schools, students must have a pair of indoor shoes to change into at school every day. This makes sure students won’t fall over on the slippery (滑的) floors and keep the schools clean. Gum chewing is not allowed in many US school buildings, as it is difficult to clean up. And if students chew gum in class, they may not concentrate on their study.

Britain Students shouldn’t wear strange hairstyles in some British schools. But they might allow students to wear certain hairstyles during the World Cup. Two students had a special design shaved into their hair during the 2002 World Cup. But they were not accepted by their school after that because the school said the rules had changed since then.

根据短文内容,完成表格。

Country

Special school rules

Japan

①Students should wear uniforms, such as sports suits or skirts.

②Students may not go to movies, leave home after sunset or play video games

【1】____________________.

The US

①Students must wear2____________________ at some US schools.

②Students shouldn’t3_____________ in many US school buildings or in class.

Britain

Students aren’t allowed4_________________ in some Britain schools.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网