题目内容

— Do you know about Los Angeles?

— Yes. It is the second largest city in _______.

A. Russia B. the UK C. the USA D. Canada

C 【解析】 试题分析:句意:--你了解洛杉矶吗?--是的,它是美国的第二大城市。A. Russia俄国;B. the UK英国; C. the USA美国;D. Canada加拿大。洛杉矶是美国的城市,根据句意,故选C。
练习册系列答案
相关题目

People in different countries have different hobbies around the world.For example,in America people’s favorite hobby is watching TV in their spare time.It is the main entertainment for Americans to watch TV at least one hour in a day.96% of the Americans see watching TV as their first hobby.The second one is going to the cinema or doing some sports.Next is reading or gardening.Except these,fishing is also a very popular hobby.

In England,it’s quite different.People there like to go to the flea market(跳蚤市场).They like to go there to see if there is something new.In addition,Englishmen like drinking tea.

Russians like reading very much.Wherever you go,you will see the people who are reading carefully.Germans like reading as well.According to a survey,Germans read 15 books on average in 2012.

1.How many kinds of hobbies that Americans have are mentioned in this article?

A. Four. B. Five. C. Six. D. Seven.

2.What is the first hobby for Americans?

A. Watching TV.

B. Going to the cinema.

C. Doing some sports.

D. Reading.

3.Where do Englishmen like to go in their spare time?

A. Garden. B. Flea market.

C. Library. D. Cinema.

4.The people in like reading very much.

A. Russia and England

B. Russia and Germany

C. America and England

D. England and Germany

5.The people in like drinking tea.

A. America B. England

C. Russia D. Germany

1.C 2.A 3.B 4.B 5.B 【解析】本文主要向我们介绍了世界各地不同国家的人们有不同的爱好,具体介绍了美国人,英国人,俄罗斯人和德国人的不同爱好。 1.细节理解题。根据第一段watching TV看电视;going to the cinema or doing some sports看电影,做运动;reading or gardening阅读和园艺;...

Mr. White is very busy today. He helps his mother move into a new house. He starts at 3:30 in the afternoon. First he cleans the windows. Then he carries all the heavy furniture (家具) into the new house. He helps his mother put the curtains (窗帘) up too.

Mr. White is very tired when he gets “home”. It is 9:15 p.m. He can’t find the right key to the front door. The front door is locked. Then he tries the back door, but it is also locked. “I should climb in through the kitchen window,” Mr. White says to himself. He doesn’t want to wake up his wife and children.

But suddenly, a big black dog comes to him from behind. Mr. White is afraid and surprised. He doesn’t own a dog! He is at the wrong house! Soon the police come. “I’m not a thief (贼) or a robber,” says Mr. White to the police. “I’m at the wrong house. Please believe me.” What an unlucky poor man Mr. White is!

1.When does Mr. White start to help his mother?

A. At 3:30 a.m. B. At 3:30 p.m.

C. At 9:15 a.m. D. At 9:15 p.m.

2.Which of the following sentences is TRUE?

A. Mr. White goes to the wrong house.

B. Mr. White leaves his key at his mother’s.

C. Mr. White likes getting into his room from the window.

D. Mr. White loses his key.

3.Whose dog is that?

A. His own. B. His wife’s.

C. The house owner’s. D. His mother’s.

4.Mr. White is ________ today.

A. happy B. glad C. lucky D. unlucky

1.B 2.A 3.C 4.D 【解析】 试题分析:White先生今天很忙,他从下午3点半开始,帮助他的妈妈搬家。晚上回到家的时候,因为很晚了,他走错了家门,被警察误以为是小偷。White先生今天真的很倒霉。 1.B 细节理解题。根据短文的第一段中He helps his mother move into a new house. He starts at 3:...

综合填空

(2017山东莱芜)

More than 95% of the people in the world have phones today.They help us easily make contact(联系)with others.It means that we 1.write letters now.But a TV show,Letters Alive,is bringing 2.this old habit.

The show is loved by people around China.It invites a famous actor or actress who walks up to a microphone(麦克风)and reads a 3..People wrote the letters from different times in history.We can experience the real lives and 4.of the writers.

Besides it,another TV show,Readers,is also 5..It invites different people to read aloud on the stage,and 6.the touching stories behind them.They can read anything,like poems and books.Now the 7.gives people a special place,a reading pavilion(朗读亭),to read all over China.Reading pavilions are now in some 8.like Shanghai,Hangzhou and Xi’an.The pavilion is quite 9..Only one person can come into it each time.A microphone in it records people’s voices.Some of the readers will be picked and invited to 10.on TV.

Cultural values and true feelings are the keys to winning praise.Both shows are leading Chinese people to enjoy reading.In fact,this is also what our country is trying to do now.

1.hardly 2.back 3.letter 4.feelings 5.popular 6.tell 7.show 8.cities 9.small 10.read 【解析】本文介绍了两个电视节目《见字如面》和《朗读者》。《朗读者》邀请不同的人在舞台上大声朗读,讲述它们背后的感人故事。现在那个节目给人们一个专门的地方,朗读亭,让中国各...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网