题目内容

The English word “survive”_______”stay alive”.

A. stands B. stands for C. instead of D. tidy up

B 【解析】句意:英语单词“survive”(V.幸存,存活)表示“stay alive”(活着,活下去)。A. stands站着,站立;B. stands for代表,象征;C. instead of相反,替代;D. tidy up整理。在此stands for 等同于means,故答案选C。
练习册系列答案
相关题目

It was December 16th yesterday. The traditional Skiing Festival began. All the students looked very excited and hoped to have a good time during the festival. I was also excited because my friends invited me to join their skiing trip. In my family, my parents, my brother and my sister all can ski, but I can ’t. So I thought it was a good chance for me to learn skiing. My parents worried about me, but they agreed. Yesterday morning I got up early and got ready for my first skiing trip. I wore my new

skiing clothes. I was going to take plenty of food and water with me. At 8:00a.m. all the friends came to my house. After we finished a short meeting, I just got some rice dumplings from the kitchen. Then we went to West Hill by underground at8:30. At 9:00, we arrived at the foot of the hill. It was difficult to get to the top of the hill in a

snowy season. We spent about one hour and a half walking through a big forest first. An hour later, we get to the top of the hill. We were tired but very excited. It was cold there, so we put up our tents and started a campfire. After a short rest, we began to ski.

That morning my friends taught me some skills about skiing. I took lots of photos and we had fun together. What a wonderful trip!

1.The traditional Skiing Festival was in ________.

A. November B. December C. January D. February

2.The writer went skiing with his ________ yesterday morning.

A. friends B. parents C. brother D. sister

3.How did they go to West Hill?

A. By coach. B. On foot. C. By underground. D. By train.

4.When did they get to the top of the hill?

A. At10:00a.m. B. At10:30a.m. C. At11 :00a.m. D. At11 :30a.m.

5.What did the writer think of the skiing trip?

A. It was boring. B. It was dangerous. C. It was wonderful. D. It was useless.

1.B 2.A 3.C 4.D 5.C 【解析】滑雪节开始了,作者受朋友们的邀请,参加了他们的划线旅行。他们一起坐地铁去了西山,经过两个半小时,爬上了山顶,虽然很累,但是他们很开心,这是一次愉快的旅行。 1.细节理解题。根据短文的开头It was December 16th yesterday. The traditional Skiing Festival b...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网