题目内容

【题目】 the pencil box? — on the table.

A. Where’s; It’s B. What’re; They’re

C. What’s; It’s D. Where’s; They’re

【答案】A

【解析】根据答句中的on the table可知,首句对地点提问,用where,the pencil box是单数,用is;后句中用it代替the pencil box。故选A。

练习册系列答案
相关题目

【题目】

Young people are at risk of hearing loss due to listening to loud noise for long periods of time, World Health Organization (WHO) said. The reason is that loud volumes (音量) can harm your hearing.

It is not safe to listen to sounds that are louder than 85 decibels (dB 分贝) for eight hours or 100 dB for 15 minutes. The sound of a busy road is about 85 dB and the sound of a rock concert can be about 100 dB.

Loud noise is harmful to the inner ear (内耳). Most of us are born with about 16,000 hair cells (听毛细胞) in our inner ears. These cells receive sounds. However, listening to loud noise for a long time can make these cells work too hard and cause some of them to die. This is what causes hearing loss.

Some people might think that their music isn’t all that loud. But this can depend on where you are. For example, if you are in a noisy place

like the subway, you might turn up your music

too loud without realizing it. Later, when you listen to it at the same volume in a quiet place, you might feel uncomfortable.

WHO said the “safe level” for most sound is below 80 decibels for up to 40 hours a week. But do you know a level of 80 can be the noise of a subway.

1According to the story, WHO suggests that it is NOT safe to _____.

A.listen to music every dayB.watch TV for over an hour

C.listen to loud sounds for a long timeD.go to a concert

2The sound level of a busy road is about _____.

A.80 dBB.85 dBC.100 dBD.115 dB

3Why can listening to loud music cause hearing problems? Because it _____.

A.puts our brains under great pressureB.can cause hair cells in the inner ear to die.

C.prevents our ears from restingD.allows people to get used to listening to loud sounds.

4What will people do when they listen to music in a noisy place?

A.They will turn it up without realizing it.B.They will stop listening.

C.They will do nothing.D.They are likely to listen to music with headphones.

5Which of the statements below is NOT right according to the article?

A.The noise of a subway is higher 80 decibel .

B.Noise-canceling headphones can get rid of background noise.

C.Keep your device volume at 50 to 60 percent.

D.Don’t use your headphones for more than an hour per day.

【题目】 Every day there is less and less space on Earth for rubbish. Yet every day we make more and more rubbish. What can we do? We can recycle some of our rubbish. Recycling means that the rubbish will be made into something that can be used again.

Recycling helps Earth. And it saves space in rubbish dumps. Half of everything that we put into landfills could be recycled instead. In fact, most things made of paper, metal, glass and plastic can be recycled.

Paper can be broken into small pieces and made into new paper. Steel and aluminum cans(金属雄)can be melted down(熔化)and made into new cans. The same is true of glass bottles. This can be done aver and over again. Recycling doesn't take as much energy as making these things the first time. So we can use less of Earth's fuel resources.

Plastic can be melted down, too. Then it can be formed into park benches, playgrounds and so on. Some people call plastic the "wood" of the future. Things made of plastic will last about 400 years-even if they stay outside in the weather. No wood can do that!

1The underlined word "landfills" in Paragraph 2 probably means _____________.

A. bench factoriesB. places for rubbish

C. green mountainsD. recycling centres

2According to the passage, what happens last to the can?

A. The can is put into a recycling bin.B. The can is melted down and reused.

C. A steel can gets filled with corn.D. A person uses the corn in the can.

3What is the main idea of the passage?

A. Cans should be melted down.

B. Old newspapers can be reused.

C. We can build benches that last 400 years.

D. We should recycle everything that we can.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网