题目内容

【题目】阅读理解

B

Name

Writer

Gary DSchmidt(American1957)

Theodore Geisel(American1904)

Paulo Coelho(Brazilian1947)

Kate Wiggin(American1856)

Publishing Time

Over 5 years ago

In 1957

In 1988

In 1903

Theme

Development of a boys mind

A natural and easy attitude to life

A boys journey of following his dream

A positive attitude to difficulty

Achievement

Winning the Newbery Medal

Attracting readers all over the world

Breaking the Guinness record

Being one of the most popular books

Word boxpublish出版 achievement成就

Newbery Medal纽伯瑞文学奖Guinness吉尼斯

根据表格所提供的信息选择最佳答案。

1________of the books in the form were written by American writem

ATwo

BThree

CFour

2The book that came out in 1957 was written by________

AGary

BPaulo Coelho

CTheodore Geisel

DSchmidt

3If you want to know how a boy’s mind developedyou should choose________according to the form above

AThe Wednesday Wars

BRebecca of Sunnybrook Farm

CThe Alchemist

4The book that broke the Guinness record came out________

Ain 1947

Bin 1988

Cin 1903

5Which of the following is NOT true according to the information above?

AThe theme of the book The Cat in the Hat is a natural and easy attitude to life

BOnly one of the four books won the Newbery Medal

CThe book with the theme of a positive attitude to difficulty came out when the writer was 41 years old

【答案】

1B

2C

3A

4B

5C

【解析】

1细节理解题。根据第二行(Writer)介绍作者的具体情况可以推断出B

2细节理解题。根据第三行(Publishing Time)可知选C

3细节理解题。根据第四行(Theme)中的Development of a boy’s mind可以推断A

4细节理解题。根据第五行(Achievement)中的Breaking the Guinness record可以判断出时间是1988年,故答案选B项。

5推理判断题。The book with the theme of a positive attitude to difficuhy是在1903年出版的,本书作者出生于1856年,所以可以计算出出版这本书时作者是47岁,故应该选C项。

练习册系列答案
相关题目

【题目】

Inside Out is a 2015 American 3D movie produced by Pixar and released* by Walt Disney Pictures. It tells us an interesting story of emotions* and is quite popular with both children and adults* today. Here is some information for you.

Director: Pete Docter

Language: English

Released on: June 19, 2015

Main characters: a girl called Riley, five personified emotions—Joy, Sadness, Fear, Anger, and Disgust.

Story: The girl called Riley was born in Minnesota and is a sunny and outgoing girl. In her mind, there live five personified emotions: Joy, Sadness, Fear, Disgust and Anger. Each has different work to do: Joy makes sure that the girl is happy, Fear keeps her safe, Anger keeps her life fair and Disgust stops her from being poisoned*. They usually work together to help Riley enjoy the beautiful life. But Sadness is not sure about her work. She could do nothing but make Riley cry.

When Riley turns eleven, her family moves to San Francisco because her father gets a new job there. The little girl has to live in a new place and get on with new classmates. Then something bad happens. Because of the working problem of the five emotions, Riley becomes difficult and often gets angry easily. Everyone is worried about that…

How could they solve the problem? Go to the cinema and find the answer by yourself!

1Who directed the movie Inside Out?

A. Riley B. Pixar C. Walt Disney D. Pete Docter

2According to the passage, we know that this movie is released in _________________.

A. spring B. summer C. autumn D. winter

3What happens to Riley when she moves to San Francisco?

A. She is very sunny and outgoing. B. She gets a new job in the city.

C. She is difficult and easy to be angry. D. She feels very happy with new friends.

4Which of the following is TRUE about the movie?

A. It is an American 2D movie. B. It is popular with people of all ages.

C. Joy makes sure that Riley is safe. D. Disgust is not sure about her work.

5We may read this passage in __________________.

A. a magazine B. a science book C. a travel book D. a novel

【题目】任务型阅读:根据短文内容,填写下列表格。
(E)

“ USA? England? Australia? Which country is better to study in?” As China opens its door, many Chinese students want to learn about the world. It's true that studying abroad(国外的) can help students develop themselves. Students' language skills will be improved and it may be easier for them to find a job.
But there are problems that should be considered(考虑). Language is the first. Students must use a lot of time to learn another language and to get used to a different culture.
Students must also learn to live without parents' care and deal with all kinds of things. When they have to take care of themselves, it is hard for the students to study well.
Finally, studying abroad brings a heavy burden (负担)to the family. For most Chinese parents, the cost of studying abroad is very high. But is it worth(值得)it?
We know that there are many famous people who succeed in great things through their hard work in China. Liu Xiang is a good example.
(1)

Studying abroad can help students develop themselves.
① It can help improve their skills.
② It may be easy to find a .

(2) Problems that should be considered before studying abroad.
① Students should spend much time another language and getting used to a different .
② Students have to learn to themselves.
③ The cost of studying abroad is very so that it brings a heavy burden to the family.

(3). Is studying abroad the right choice?
Different people have different ideas. In fact, whether they succeed or not depends on their hard work.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网