题目内容

【题目】Attention, please!Sunshine Language Learning Centre will set a course and it will teach Pure(纯正的) British English. Maybe you've known some British expressions are quite different from American ones. British people use "autumn for “fall” ,”film” for "movie". “holiday” for “vacation", “garden" for "yard". etc.

There are more typical(典型的)expressions that you may not know. Here are Mr Bean's examples.

Are you interested in it? Do you want to learn? You can learn British English well if you put much effort into it. We have some native British English teachers with much experience to help you.

“cheers” or “thanks”

British people use “Cheers” much more often than“Thanks”. “Cheers” is often used by them in daily informal conversations for small favours

, such as opening doors for others, lending somebody a pen, showing strangers ways,…

Present Perfect Tense orSimple Past Tense

It’s more common to hear the British say “Have you done yourwork?” than “Did you do your work?”

They prefer present tense to simple past tense.

The course will be open in the coming summer holiday. The price of the course is not very high:

500 for one person; 900 for two(10% off):1,200 for three (20 off); for four or more, 30% off.

For further details, call 400-810-2345 or search http://www.BEcourse.com. Come and join us!

【1】The passage is most probably a(n) .

A. story B. notice

C. invitation D. advertisement

【2】Some typical British expressions are quoted(引用)mainly because the course organizers think .

A. English is hard to learn and needs hard work

B. these typical English expressions are interesting

C. some learners can be attracted to take the course

D. British English expressions are better than American ones

【3】If you and three of your classmates have decided to take the course, how much will you pay all together?

A.1,200. B. 1,400. C. 1,500. D. 1,600.

【答案】

【1】D

【2】C

【3】B

【解析】

试题分析:短文大意:该文是阳光语言学习中心将开设一门课程的广告,给出来学习内容、费用以及联系方式等信息。

【1】D细节理解题。根据最后来的的内容可知这是一篇广告,所以选D。

【2】C细节理解题。根据生活常识可知文中引用一些典型的表达是为了吸引一些学习者来参加这课程,所以选C。

【3】B细节理解题。根据文中 500 for one person; 900 for two(10% off): 1,200 for three (20% off); for four or more, 30% off.可知四个人参加该课程学习需花费1400元,所以选B。

练习册系列答案
相关题目

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网