题目内容

【题目】请认真阅读下面短文,并根据各题所给首字母的提示,写出一个合适的英语单词完整、正确的形式,使短文通顺。

The Hound of the Baskervilles( 巴斯克维尔猎犬) is one of the most famous crime n1 by Sir Arthur Conan Doyle. The m2 character is the detective Sherlock Holmes. The story h3in Devon in England's West Country and it was about the story of an attempted murder. The story b4 with a horrible death that Sir Charles Baskerville was found d5 on the ground of his country house. His nephew ,Sir Henry Baskerville was coming from America to claim his inheritance(继承遗产). But he was considered to be in d6 because of a curse. It was said a huge horrible hound appeared in the area and i7 killed several people including Sir Charles Baskerville. In fear of Henry’s s8, Sherlock Holmes began to look into the case. At last Sherlock killed the hound and s9 all the secrets .It turned out that the murderer tried to inherit a fortune which not belonged to him. So he raised a t10 hound and wanted to drive it to kill other successors(继承者).

【答案】

1novels

2main

3happened

4began

5dead

6danger

7it

8safety

9solved

10terrible

【解析】

本文是一篇记叙文,主要介绍了柯南·道尔最著名的侦探小说《巴斯克维尔猎犬》的主要内容。

1句意:《巴斯克维尔猎犬》是阿瑟·柯南·道尔爵士最著名的犯罪小说之一。

根据下文“The m___ characterThe story”可知,《巴斯克维尔的猎犬》是一部小说。本句为“one of the+最高级+名词复数”句式,故此处应为novel“小说”的复数形式novels。故答案为novels

2句意:主角是侦探夏洛克·福尔摩斯。

根据语境可知,这部小说的主角是福尔摩斯,故此处应为形容词main主要的,修饰名词character,意为“主角”。故答案为main

3句意:这个故事发生在英格兰西部的德文郡,讲的是一个企图谋杀的故事。

根据语境及首字母可知,这个故事发生在德文郡。happen发生,动词,根据was可知,本句为一般过去时,故此处用其过去式happened。故答案为happened

4句意:故事从查尔斯·巴斯克维尔爵士被发现死在他的乡间别墅的地上这一可怕的死亡开始。

根据语境及首字母可知,这个故事以可怕的死亡开始。begin开始,动词,本句为一般过去时,故此处用其过去式began。故答案为began

5句意:故事从查尔斯·巴斯克维尔爵士被发现死在他的乡间别墅的地上这一可怕的死亡开始。

根据下文“…killed several people including Sir Charles Baskerville”可知,查尔斯·巴斯克维尔爵士被杀了,因此他被发现死在地板上。句中find sb+形容词dead,表示“发现他死去了”。故答案为dead

6句意:但他因为诅咒,被认为处于危险之中。

根据下文“because of a curse”及首字母可知,他被认为处于危险之中。in danger在危险中,固定短语。故答案为danger

7句意:据说这一地区出现了一只可怕的大猎犬,它杀死了包括查尔斯·巴斯克维尔爵士在内的好几个人。

根据语境及首字母可知,这只猎犬杀死了好几个人,故应用代词it指代前文出现的a huge horrible hound。故答案为it

8句意:由于担心亨利的安全,福尔摩斯开始调查此案。

根据Henry’s可知,空格处应为名词。结合语境可知,此处应为“由于担心亨利的安全”。safety安全,不可数。故答案为safety

9句意:最后,夏洛克杀死了猎犬,解开了所有的秘密。

句中and连接并列结构,结合前文中的killed可知,此处应为动词过去式。结合语境可知,福尔摩斯解开了所有秘密。solve解决,动词,此处应用其过去式solved。故答案为solved

10句意:所以他养了一只可怕的猎犬,想用它来杀死其他的继承者。

空格后hound为名词,故此处可用形容词来修饰。结合上文“a huge horrible hound”可知,此处可用形容词terrible可怕的,与horrible同义。故答案为terrible

练习册系列答案
相关题目

【题目】 According to the world Happiness Report , people who live in Denmark(丹麦)are the happiest in the world . Why ? Because they know the secret to happiness“hygge”. But what is “hygge” ?

The Danish (丹麦)word “hygge”pronounced“hoo-ga”is often translated in English as “coziness”. But coziness paints only part of the picture . It’s also about spending peaceful time in a quiet environment with no calendar . It’s about spending time alone or spending time with family.

Danish people are very good at “hygge” . For example , they create a “hygge” environment by burning candles in classrooms , kitchens , bedrooms , etc . According to some reports , Danish people burn more candles every year than people from any other European country .

However , “hygge” isn’t just about creating a nice and warm environment ; it is best enjoyed with family members and friends . With up to 17 hours of darkness every day in winter , Danish people spend more time indoors as a result , and they often get together for a meal or hot drinks , without the distraction (使人分心的事物)of technology or the stress of daily life .

Still can’t understand what “hygge” is ? If you’re reading this in a comfortable chair , with a few candles around you , that sense of coziness you’re feeling might just be “hygge”.

1People who live in are the happiest in the world.

A.AmericaB.DenmarkC.SwitzerlandD.France

2How do Danish people create a “hygge” environment ?

A.By painting their houses.B.By cleaning up bedrooms.

C.By burning candles.D.By shopping online.

3With up to 17 hours of darkness every day in winter , Danish people .

play computer games till midnight ② spend more time indoors as a result

③ stay up late to work in their own rooms ④ often get together for a meal or hot drinks

A.①②B.②④C.①③D.③④

4In the last paragraph , the word “coziness” means “ ” in Chinese .

A.舒适B.友善C.奢侈D.密切

5The article mainly tells us .

A.when Danish people like to stay homeB.why Danish people burn so many candles

C.how Danish people spend their winterD.what the Danish secret to happiness is

【题目】In the sea there are many islands. In its warm waters there are some little ones. We call them “coral Islands” (珊瑚岛).

A coral island is very nice to look at. It looks like a ring of land(一圈陆地) with trees, grass, and flowers on it. One part of the ring is open to the water. There is a little round lake inside the island.

If you look into this lake, you will see beautiful coral. You may think they are flowers. If you look at a piece of coral, you will see many little holes in it. In each of these holes a very small sea animal lives. These sea animals make the coral.

They began to build under the water. Year after year, the coral grew higher and higher. At last it grew out of the water.

Then the sea brought it small trees and something else. After some years, these things changed into earth. Sometimes the wind brought seeds(种子) to this earth. Sometimes birds flew over it and brought seeds to the island.

The little seeds grew. In a few years there were plants all over the island. In a few more years there were trees growing there.

So you see, these islands were built little by little. The workers were very small. Do they not teach us a lesson? Can you think what the lesson is?

1In the sea _____.

A.there are coral islands in all places

B.there are some coral islands

C.the water is always warm

D.we can see many flowers

2A coral island looks like _____.

A.a round cakeB.trees, grass and flowers

C.a ring of landD.a round lake

3There are _____ in the holes in corals.

A.flowersB.little corals

C.grassD.sea animals

4How did seeds of trees, grass and flowers come to the coral islands?

A.The wind and birds brought them to the coral islands

B.Only the wind brought them there

C.People brought them there

D.Fishes brought them there

5From the article, we know _____________.

A.small workers can’t do big things

B.only big workers can do big things

C.small workers can do things if they work hard and work a long time

D.all small things can do big things

【题目】 When you see a moviedo you like to laugh or be frightened? Or do you like to feel your heart beat with excitement? Movies give you all those feelings and more! Head to a cinema soon and enjoy one of these films!

Allied

The film Allied will have you on the edge of your seat. The story takes place in 1942. During World War II, a French-Canadian spy (间谍) falls in love with a French woman and marries her. But later he learns that she may be a Nazi Spy. He decides to find out the truth.

Price: $9 for all.

Time: 1: 30 pm; 3:30 pm; 6:10 pm; 8:30 pm; 10:50 pm.

Passengers

In the sci-fiction love story Passengers, a spacecraft is speeding to a far-away planet. During the 120-year trip, something goes wrong in the craft's sleep room. Two people wake up 90 years earlier.

Price: $10 for adults; half price for people over 60 and children under 12.

Time: 12:30 am; 3:30 pm; 5:30 pm; 7:30 pm; 9:30 pm.

Fantastic Beats and Where to Find Them

Harry Porter fans can't wait for Fantastic Beats and Where to Find Them. In the film, movie-goers will meet another member of the Harry Porter World, Newt Scamander. He arrives in the 1920s New York City with a suitcase full of magical small animals. They run away, and Newt Scamander must try to find them.

Price: $12 for adults; half price for children under 12.

Time: 8:30 am; 10:30 am; 1: 30 pm; 3:30 pm; 6:10 pm; 8:20 pm.

The Space Between US

In The Space Between Us, Gardner Elliot is searching for his father. Gardner lives on Mars. Then he gets a chance to go to the Earth, where he believes that he can find his father. But when he gets to the Earth, he finds it is so amazing that he is eager to experience everything.

Price: $8 for adults; half price for children under 12.

Time: 8:30 am; 10:30 am; 2:00 pm; 4:00 pm; 6:00 pm; 8:00 pm.

1Mr. and Mrs. Smith will take their 6-year-old son to watch PassengersHow much will they pay?

A.$20B.$25C.$30D.$35.

2Tom is a Harry Porter fanWhich movie will you advise him to see?

A.AlliedB.The Space Between Us.

C.PassengersD.Fantastic Beats and Where to Find Them.

3Why does Gardner come to the Earth?

A.To find his fatherB.To find a girl friend.

C.To experience life on the EarthD.To live there with his father.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网