题目内容

【题目】 寒假马上到了,假期你打算做什么? 很多学生喜欢宅在家里玩手机、打游戏或看电视,而不去参加户外活动或者帮父母做家务。请你针对这一情况,用英语写一篇短文,谈谈你的看法并给他们一些建议。

提示语:play games on the Internet, watch TV, do outdoor activities, do housework

提示:(1What’s your opinion(观点)?

2What’s your advice?

3What are you going to do?

要求:(1)短文须包括所有提示内容,可适当发挥。

2)文中不得出现真实的人名、校名和地名。

3)词数60-80个。

_____________________________________________________________________________

___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

【答案】范文

Nowadays, many middle school students prefer to surf on the Internet or watch TV all day in their spare time. But they don't want to do any outdoor activities. I don't think it is good for us to do so. We should spend our spare time in a better way. First, we'd better do sports regularly. By doing this, we could not only keep healthy but also relax ourselves. It is also a good idea to go out with our friends, such as watching movies, climbing hills and joining some clubs. In a word, it is really important to be in good health. As middle school students, we should do more exercise instead of surfing the Internet. If we do like this, we will be stronger.

【解析】

1.题干解读:本文是一篇材料作文。请你针对这一情况,用英语写一篇短文,谈谈你的看法并给他们一些建议。注意语句通顺,要点齐全。注意时态的使用,并灵活运用所学单词、短语以及句型,使文章更加生动形象。

练习册系列答案
相关题目

【题目】 While you are in trouble, what are you going to do? What?_____________? Or run away? Those are all the wrong ways. Robinson Crusoe can tell you the_____________answer.

It is an_____________story: Robinson Crusoe hated the comfortable life in his hometown. So, he wanted to be a seaman and travelled around the world. But one day, a terrible thing happened. A great storm came and their boat crashed! No one was alive in this accident except Robinson.

He was the ___________ man in the worldBecause all his friends were___________ but he was alive.

_____________, at the same time he was the most tragic (悲惨的) man of allHe must face the fact.

Alone on an island ___________ food, water or gun! But, all roads lead to Rome! He just used his____________to work hard. Then, he made a cave, built a house, grew corn and kept goats. In the end, he could__________ the life on the island. In his twenty-fourth year on the island, he saved a wild man, and gave him the name of “Friday”. With Robinson’s __________ , “Friday” learned to become a good servant (仆人). Finally, they got a boat and leave the island!

1A.CryB.LaughC.ThinkD.Work

2A.wrongB.rightC.necessaryD.funny

3A.usualB.excitingC.interestingD.impatient

4A.cleverestB.kindestC.luckiestD.happiest

5A.missingB.lostC.deadD.safe

6A.HoweverB.ButC.ThoughD.Finally

7A.withB.withoutC.haveD.has

8A.moneyB.bodyC.heartD.hands

9A.forgetB.rememberC.enjoyD.know

10A.teachingB.learningC.helpingD.work

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网