题目内容

【题目】It’s Saturday. Look at what these people are doing?

City

Weather

Activity

New York

Ann is shopping with her mother. She wants to buy a shirt for her father's birthday.

Shanghai

Yang Ling is talking with her friend on QQ. They want to go to the movies this afternoon.

Moscow

Bruce is visiting the zoo. He likes animals very much. Look, he is feeding the giraffes.

Hawaii

Tom is listening to the music and relaxing. He works in Hawaii and he is usually very busy. Now he just wants to have a good rest.

1What's Ann doing now?

A. Talking with her friends. B. Shopping with her mother.

C. Visiting the zoo.

2What's the weather like in Hawaii?

A. Windy. B. Rainy. C. Sunny.

3Where is Tom?

A. In New York. B. In Shanghai. C. In Hawaii

4Who is talking with his/her friend on QQ?

A. Ann B. Yang Lin C. Bruce

5Which city is Bruce in ?

A. Moscow B. Shanghai C. New York

【答案】

1 B

2 C

3 C

4 B

5 A

【解析】

本文以表格的形式介绍了四个不同城市的现在不同天气,城市的人们现在做的各自的事情。

1B 细节理解题 题干:安正在做什么?根据表格第二行第3Ann is shopping with her mother.安正在和她妈妈购物可知B正确。故选B。

2C 细节理解题 题意:Hawaii的天气如何?根据表格最后一行第2栏图片可知是晴天。故选C。

3C 细节理解题 题意:汤姆在哪里?根据表格最后一行第3He works in Hawaii and he is usually very busy.一句可知,他在Hawaii工作。故选C。

4B 细节理解题 题意:谁正在通过QQ跟朋友谈话。根据第三行第3Yang Ling is talking with her friend on QQ.可知,杨玲在跟朋友在QQ上谈话。故选B。

5A 细节理解题 题意:布鲁斯正在哪个城市?根据第四行可知,Bruce现在在莫斯科。故选A。

练习册系列答案
相关题目

【题目】Artificial intelligence: Google’s AlphaGo beats Go master Lee Se-dol

A computer program has beaten a master Go player 3-0 in a best-of-five competition, in what is seen as a landmark moment for artificial intelligence (人工智能).

Googles AlphaGo program was playing against Lee Se-dol in Seoul, in South Korea.

Mr Lee had been confident he would win before the competition started.

“AlphaGo played consistently (稳定地) from beginning to the end while Lee, as he is only human, showed some mental weakness,” one of Lee’s coaches, Kwon Kap-Yong, told the AFP news agency.

Mr Lee is considered as a successful Go player, having won many competitions in his career.

Go is a game of two players who take turns putting black or white stones on a 19-by-19 grid (棋格). Players win by surrounding their competitors pieces with their own.

In the first game of the series (系列赛), AlphaGo won by a very small chance Mr Lee had led for most of the match, but AlphaGo managed to build up a strong lead in its closing stages.

After losing the second match to DeepMind, Lee Se-dol said he was “speechless” adding that the AlphaGo machine played a “nearly perfect game”.

Experts said that Lee Se-dol had brought his “top game” but that AlphaGo had won “in great style”.

The AlphaGo system was developed by British computer company DeepMind which was bought by Google in 2014. It has built up its special skills by studying older games and teasing out so many kinds of ways of play. And, according to DepMind CEO Demis Hassabis, it has also spent a lot of time just playing the game.

“It played itself, millions and millions of times and each time got a little better it learns from its mistakes,” he told the BBC before the matches started.

This good circle of continuous improvement meant the super computer went into the five-match series stronger than when it beat the European player late last year.

Does this mean artificial intelligence is now smarter than us and will kill us humans? Certainly not. AlphaGo doesnt care if it wins or loses. Does it mean that artificial intelligence will soon take your job? Possibly you should be more worried about that.

【1】What had Lee Se-dol thought about the competition before it started?

A. He would beat AlphaGo.

B. AlphaGo would lead the match.

C. It was hard to tell who would win.

D. AlphaGo would have some weakness.

2What happened in the first game of the series?

A. Mr Lee won by a very small chance.

B. AlphaGo had led for most of the match.

C. Mr Lee was beaten by AlphaGo finally.

D. AlphaGo built up a strong lead at the beginning.

3What does the underlined phrase teasing out probably mean?

A. Giving out. B. Working out.

C. Running out. D. Pointing out.

4The writer may agree that ______ in the future.

A. human will be killed by artificial intelligence

B. artificial intelligence will do everything for human

C. people might lose jobs because of artificial intelligence

D. artificial intelligence will be much smarter than human

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网