题目内容

【题目】阅读理解。
Deciding to take your family to the Walt Disney World Resort in Orlando, Florida is just the start; there are many decisions(决定) you will need to make and the most important may be when is the best time to go to the Disney World. Every day thousands of people visit the four theme(主题)parks. You'll never find a time when the parks are empty, but you will find that some times of year are better than others for you and your family.
I think the best time to go to the Disney World is the first two weeks of November. We love this time of year because there are fewer people and the weather is warm enough for shorts(短裤)and swimming but not hot when you visit there!

(1)There are ______ theme parks in the Disney World.
A.two
B.three
C.four
D.five
(2)There are______ people visiting the Disney World every day.
A.one thousand
B.thousands of
C.millions of
D.three thousand
(3)It is ______ during the first two weeks of November in Orlando.
A.warm enough but not hot
B.cool
C.not warm and very hot
D.warmer and cooler
(4)The best time to visit the Disney World is in______.
A.May
B.August
C.October
D.November
(5)Which of the following is TRUE?
A.Deciding to take your family to the Walt Disney World Resort in Japan.
B.Every day no one visits the theme parks.
C.The best time to go to the Disney World is the first two weeks of November.
D.We love to visit Disney in November because there are more people.

【答案】
(1)C
(2)B
(3)A
(4)D
(5)C
【解析】⑴细节理解。根据第一段Every day thousands of people visit the four theme(主题)parks. 可知有4个主题公园,故选C。
⑵细节理解。根据第一段Every day thousands of people visit the four theme(主题)parks. 可知每天有成千上万的人参观迪士尼,故选B。
⑶细节理解。根据第二段可知十一月份的前两周天气暖和可以穿短裤游泳但是不热,故选A。
⑷细节理解。根据第二段可知十一月份是最好的时间,故选D。
⑸根据第二段第一句可知C是正确的。

练习册系列答案
相关题目

【题目】根据短文理解判断正确。
The wedding customs are various in different places in China. Here's a traditional and typical wedding in the northeast China.
In the morning the groom(新郎)and his groomsmen take cars to the bride's house to meet the bride. Before they enter the room, they have to stand outside the door and answer the questions which the bridesmaids(伴娘) ask. If the groom gets the wrong answers, he has to sing or say some silly words as the punishment(惩罚). After he passes the tests, he must carry the bride in his arms out of the house towards the wedding car waiting outside. Then the wedding car and other cars carrying guests go to the restaurant where the wedding will be held.
At the wedding, the bride and the groom bow(鞠躬) to their parents and the guests. Then the new couple(夫妇) bow to each other and exchange the wedding presents—the ring for the bride and the watch for the groom.
After the wedding ceremony(仪式), the bride's and the groom's parents offer a meal to the guests. There are usually twenty tables or more. There are all kinds of delicious food. The new couple will toast(敬酒) the guests from a table to another. The bride usually changes gowns(女礼服) two or three times during the reception(接待). One is a white or red western wedding dress, another is a red traditional wedding dress. I'm sure it's amazing for a foreigner!

(1)This wedding happens in the northwest China.
(2)The groom drives a car to meet the bride on the wedding day.
(3)The bridesmaids and groomsmen toast the guests from a table to another.
(4)The bride and the groom exchange presents at the wedding.
(5)Usually the bride wears two or three wedding gowns at the wedding.

【题目】(一)请看图听句子,选择与画面意思一致的选项。每组句子听一遍。(每小题1分)

(二)请听句子,选择适当的答语。每个句子听两遍。(第小题1分)

5. A. It’s interesting. B. It’s a good idea. C. It tastes nice.

6. A. He likes reading. B. He’s tall. C. He’s strict.

7. A. It doesn’t matter. B. Sorry, I won’t. C. You’re right.

8. A. Not at all, go ahead. B. Yes, you can do it. C. No, it’s mine.

9. A. Yes, he is. B. No. he hasn’t. C. He’s an engineer.

10. A. Uniforms. B. Jeans. C. Earrings.

(三)请听对话我对话后的问题,选择正确答案。对话和问题听两遍。(每小题1分)

11. A. Pretty good. B. A little tired. C. Great but a little tired.

12. A. Ice cream. B. Bread. C. Hot dogs.

13. A. Talking about her new house.

B. Looking for a new place to live.

C. Looking for a new job.

14.

15.

(四)请听一段对话和对话后的问题,选择正确答案。对话和问题听两遍。(每小题1分)

下面你有10秒钟的读题时间。

16. When did the boy come back from a holiday?

A. On Friday. B. On Saturday. C. On Sunday.

17. Where was the hotel?

A. In a city center. B. On the beach. C. In the mountains.

18. What sport did the boy enjoy in the holiday?

A. Swimming. B. Playing tennis. C. Playing golf.

19. How many people went on holiday together?

A. 3. B. 4. C. 5.

20. What do they think of the hotel?

A. Comfortable but noisy.

B. Comfortable, quiet but expensive.

C. Comfortable, quiet but inexpensive.

(五)请听短文,然后补全短文中所缺信息。短文听两遍。(每小题2分)

下面你有10秒钟的读题时间。请将答案填写到答题卡指定位置。

Thank you for calling the Film World Cinema information line. As this week is a school holiday, we have special films for young people every afternoon. Tickets for these are 21 price for children under 14. In the evening this week we are showing The Dinner Party at 6:30, and again at 22 . Please not that this film is very popular and we advise customers to 23 tickets at least one day before. Because the film is so popular, we have decided to 24 showing it for a few more days. It will now end to Thursday evening next week. This means that our next film, A meetin by the River, will begin on Friday June 18th.

For more information, please call the cinema on 0125 25 ,

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网