题目内容

【题目】根据下面的对话情景,在每个空白处填上一个恰当的句子,使对话的意思连贯、完整

Dave: Hi, Amy. What is your plan for the weekend?

Amy:1.

Dave:A concert? Who will sing at the concert?

Amy Swift Taylor.2?

Dave:Yes,I’d like to. She is my favorite singer 3 ?

Amy: Eighty yuan.

Dave: Oh, it’s too dear.4.

Amy: I don’t have so much money, either. I want to sell flowers to make money.

Dave: That’s a good idea. Can I join you?

Amy:5.Shall we meet at the gate of the park at four o’clock?

Dave: OK. See you then

【答案】

1I plan to go to a concert /I’m going to a concert(this weekend)

2Would you like to go with me

3How much (is the ticket)

4I don’t have so much money

5Certainly/ Of course /Ok/Sure

【解析】

文章大意:本文主要记述两个同学打算去听音乐会,但音乐会的票太贵,他们承担不起,于是打算卖花筹钱的对话。

1根据下文A concert? Who will sing at the concert? 一场音乐会?谁将在音乐会上演唱?可知此处指的是“我打算听一场音乐会。”故答案为I plan to go to a concert /I’m going to a concert(this weekend).

2根据下文Yes,I’d like to. She is my favorite singer.是的,我想去。她是我最喜欢的歌手。可知此处是问你想和我一起去吗?故答案为Would you like to go with me

3根据下文Eighty yuan.八十元,可知上文询问票的价格,故答案为How much (is the ticket)

4根据上文Oh, it’s too dear.哦,它太贵了。以及下文I don’t have so much money, either. 我也没有那么多钱。可知此处是说我没有那么多钱,故答案为I don’t have so much money.

5根据上文Can I join you?我能参加吗?以及下文Shall we meet at the gate of the park at four o’clock? 我们四点在公园门口见面好吗?可知此处应是表示同意,故答案为Certainly/ Of course /Ok/Sure.

练习册系列答案
相关题目

【题目】阅读下面短文,然后根据短文内容回答问题。
One day, a poor boy who was selling things from door to door found that he only has a cent(美分) left. He was so hungry that he decided to ask for a meal at the nex t house.
However, he just asked for a glass of water when a beautiful young woman opened the door. She though he looked hungry, so she brought him a lager glass milk. He drank in slowly, and then asked, “How much do I owe (欠) you”
“You don’t owe me anything.” she replied, “Mother has taught me never to accept pay for a kindness.”
Years later the women needed an operation(手术). The local doctors could do nothing. The finally sent her to a big city. Dr. Milton, who was famous, was called in for the consultation (会诊). When he heard the name of the town she cam form, he went to see her. He recognized (认出) her at one. At the same time, he made his decision to try his best to save her life.
After hard work, the operation was successful. Dr. Milton asked the nurse to pass the final bill to him. He wrote something on the side. The bill was sent to the patient’s room. She was afraid to open it because she thought it would cost all her money. To her surprise, she saw there words written by Dr. Milton: “Paid in full with a glass of milk.”
Tears ran out of her eyes as she said silently, “Thank you. Love has spread through human hears and hands.”
(1)What was the boy doing when he only had a cent left?
(2)What did the boy ask for from the young woman?
(3)What did Dr. Milton decided to do when he recognized the woman?
(4)How did the woman feel when she saw the words written by Dr. Milton?
(5)The woman has to pay the bill with all her money, didn’t she?

【题目】阅读下面短文,在表格内的空白处填入合适的答案。每空限填一词。答案写在答题纸上。

What can you do to help people or animals in need? The answer isto be a volunteer.

Helping yourself by helping others

Volunteering not only helps others but also helps yourself. If you're sad about something that happens, like an earthquake or a flood doing something to help others can be a great way to make you feel better.

It feels good to be able to help. Because of your help, some kids have warm hats, gloves and boots. Doing voluntary work means one very important thingyou make a difference to the world.

Getting started

School is a good place to start. You can ask a teacher what you should do to be a volunteer.

Some places want volunteers who are twelve or even older. Often, kids start volunteering by working with their parents. You might be too young to get food ready at a kitchen. But when your parents give you a helping hand, you might be able to go along.

Things to do with parents or family members

Volunteering is a great way to have fun with your family. Here are some ideas for things you can do as a family:

Clean up a park, a school or other public places.

Offer food to people without homes.

Coming up with your own ways

You can try to find your own ways to raise money. For example, you can make and sell things and donate the money to charity.

Volunteering can also help kids learn something about themselves. They will learn about what kinds of things they can do and what they are interested in.

So what are you waiting for? Make a plan to start volunteering today.

Being a volunteer

Helping yourself

by helping others

●When disasters 1helping others can help you have a

better feeling.

●Doing voluntary work makes a difference to the world.

Getting started

●At school, you may ask your 2 for some tips on how you can be a volunteer.

●With your parents' 3you may start your work.

Working with your family

●You can do something as a family. For example, you can clean up public places or 4food for homeless people.

Coming up with your own ways

●You can find your own ways when helping others.

●Volunteering also helps kids learn about their5 and interests.

【题目】阅读下面短文,从各题所给的A、B、C、D四个选项中选出最佳选项。
A
Characters: Evan, Mrs Bordoni, Mr Contei, Rita, Marco, Tom
Setting: An elementary school
Mrs Bordoni: (Stands at the school gate) Good morning! You need to go straight to your classrooms, children. (A shy boy walks up, looking nervous) What is your name?
Evan: (Looking at the ground) My name is Evan.
Mrs Bordoni: Welcome to Northside. I'm the principal (校长), Mrs Bordoni.
Evan: (Looks surprised) Oh! Good morning.
Mrs Bordoni: I know you are new to our school, but you will like it here. I will take you to your classroom.
Evan: I didn't want to move and leave my friends.
Mrs Bordoni: You will have friends here. You'll see. Here's your room, 106.
Mr Cortez: Welcome to our class! I'm Mr Cortez.
Evan: (The class looks at him. He speaks softly.) Hello.
Mr Cortez: We are talking about a story we just read. Who can tell Evan what it was about?
Rita: This family moves to a new state. Their story is both funny and sad.
Evan: (Cheering up) Did they like the new place?
Marco: Not at first. But they made lots of new friends.
Mr Cortez: What happened to make them change their minds?
Tom: The girl from next door said he needed help. When they got to her house, a sign said, "Welcome".
Marco: It was a surprise party for them. The whole family was laughing.
Mr Cortez: The neighbors made the family feel welcome.
Mrs Bordoni: (Stands in the doorway) Evan, it's time for lunch. (They enter the lunchroom. A sign says, "Welcome Evan".) It is hard to change schools and leave old friends. Now, we are your friends. Evan: (Smiles) I can't believe you did this for me.
(1)Who is Rita in the play?
A.The principal.
B.The teacher.
C.Evan's new classmate.
D.Evan's old friend.
(2)The words in brackets, such as "(A shy boy walks up, looking nervous. )" tell .
A.what the play is about
B.What the writer acts in the play
C.what the characters are saying to each other
D.what the characters are doing and how they are acting
(3)How does Evan feel at the beginning of the play?
A.He is happy because he makes some new friends.
B.He is afraid because he can't find the new school.
C.He is angry because the others don't talk to him.
D.He is nervous because it is his first day in a new school.
(4)Which is the correct order according to the play?
a. Evan is taken to the classroom.
b. Evan's new classmates tell him a story.
e. Evan meets the principal, Mrs Bordoni, at the school gate.
d. Evan enters the lunchroom and finds the sign "Welcome Evan".
A.a-c-b-d
B.c-a-b-d
C.d-a-c-b
D.b-c-d-a
(5)What is the best title of the play?
A.A Sad Story
B.Evan's Sign
C.A Surprise Party
D.Evan's Welcome

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网