题目内容

--- Is Uncle Wang coming by train? --- I’m not sure. He ______ drive his car.

A. may B. can C. may be D. need

A 【解析】句意:——王叔叔会乘火车来吗——我不敢肯定。他可能开他的车。A. may可能;B. can可以,能够;C. may be大概;D. need需要。根据“I’m not sure.”可知,也可能会开车来,表示推测,C答案中的be后不能跟动词原形,故答案为A。
练习册系列答案
相关题目

Could smells affect your lifespan? Female fruit flies (果蝇) without the ability to smell food live longer than other fruit flies.The sense of smell may be connected to the cellular ageing (细胞老化) process in many other living things even people.Such connection has recently been found in both worms and flies.For example, scientists found that removing fruit flies' ability to smell made them live nearly 20 percent longer than flies with a sense of smell.

They confirmed that food smells were the ones most likely to affect ageing, as nutrition (营养) and lifespan are known to be connected in many living things.To test the idea that food smells affect lifespan, they removed flies' ability to smell carbon dioxide, which is produced by some fly foods.They left the rest of the smelling system.

This action had no effect on male flies, but the females lived 30 percent longer than normal.Removing the ability to smell CO2 may stop flies getting information about food availability.This could mean that food is not enough, causing processes that encourage

flies to survive.Scientists found that the female flies from stored extra fat and that both males and females immune (免疫) to CO2 were stronger against the stress than normal flies.It is suggested that females may simply be easily influenced by the smells of CO2.

Scientists point out that people don't know whether ageing and smell are connected in animals and humans.But they clearly experience physical changes after smelling food.

1.From the passage, we learn that what scientists found is to ________.

A. show there is the best way to make lifespan longer

B. tell us we should remove our smell ability to live long

C. show the sense of smell can affect the cellular ageing process

D. explain fruit flies without ability to smell can live longer

2.Scientists do some research to prove

A. the immune system of flies to CO2

B. the connections between nutrition and lifespan

C. the importance of food smells to our humans

D. the connections between food smells and lifespan

3.According to scientists' opinion, we can see that ________.

A. flies without ability to smell is encouraged to store extra energy

B. male flies in general can live longer than female ones

C. both male and female flies can live longer without the ability to smell

D. flies without ability to smell can also get information about food availability

4.Which of the following best describes the passage as a whole?

A. CO2 has few effects on female flies.

B. The sense of smell might have an effect on living things.

C. The sense of smell is necessary to humans' health.

D. Female fruit flies can always live longer than male flies.

1.C 2.D 3.A 4.B 【解析】试题分析:本文谈论的是食物气味与寿命之间的联系。科学家通过对雌性果蝇和雄性果蝇嗅觉的对比研究,证实了食物气味是最有可能影响衰老的因素。 1.题意:从这篇文章中,我们了解到科学家们的发现是 。考查细节理解题。根据第二句开头They confirmed that food smells were the ones most like...

Miss Bailey taught me English in Junior school. She cycled to school, and then when entering the school gate, she would gave her bicycle to anyone of us to park it for her. It was a privilege(特别恩典)when Miss Bailey gave her bicycle to you. One day Shankar stood at the gate, Shankar was a hunchback(驼背的人).

We laughed and said, “Move out of the way, Shankar! Miss Bailey is going to enter!” Miss Bailey drove in and we all rushed to offer our hands to her. But Miss Bailey looked past us all. “Will you park it for me?” she asked. We looked back to see who it was and were surprised to see it was towards Shankar. “I don’t think so, Miss Bailey!” stammered (结结巴巴地说)Shankar. “Why! You lazy fellow!” said Miss Bailey playfully. “You don’t want to help your teacher, do you?” “ Of course I want to, Miss Bailey!” whispered Shankar. “But I might drop your cycle!” “ If you drop it ,you pick it up!” said the teacher with a smile.

With that she gave her cycle to Shankar and didn’t look to see how he’d manage. Pretending she had confidence in his abilities, Miss Bailey turned and walked to class. We watched Shankar as he held her bike, we held our breath as we thought it was going to fall. Dines rushed to help. “Leave it!” Shankar said, and we all stopped. It seemed that his hump(驼背)disappeared as he drew himself up to his full height, and then with growing confidence, he pushed Miss Bailey’s cycle to the parking lot. The school bell rang, and we rushed to class. Shankar was the last to enter, but we were surprised; it was a different boy who walked in.

Miss Bailey didn’t even look at him as he walked to her and handed her the key. From that day on, Shankar was ready to answer the questions in class, his grades went up and a smile appeared on his face.

1.Miss Bailey go to school________.

A. by bus B. by bike. C. by taxi. D. on foot

2.When Shankar entered the classroom after parking the bike, ________

A. Miss Bailey praised him

B. his classmates cheered

C. his hump disappeared

D. he was full of confidence

3.It can be inferred(推断)from the passage that Bailey _______.

A. lived a comfortable life

B. had no pity on Shankar

C. was hard on her students

D. treated every student fairly

1.B 2.D 3.D 【解析】短文大意:作者的英语老师贝利老师对每个学生都一视同仁。每天骑自行车上学,当她进入学校大门时,会把自行车交给班里任何一个人去帮她存放车子,大家都把为贝利老师放车子当成一种荣幸。有一天她鼓励班里一个叫山卡的残疾学生帮她放自行车,并对他说“如果你摔倒了,就把它扶起来。”最后山卡完成了老师教给他的任务,从那天起,山卡的自信心越来越强,上课时能积极的回答问题...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网