题目内容

【题目】 Tickets must be pre-booked before coming to Cadbury World. To book Cadbury World tickets, please call 441213936004 or book online.

Ticket options

Book over the phone

Book online

Adults

17.00

16.15

Children (aged 4-15 years)

12.50

11.88

Family of 4 (no more than 2 adults)

51.00

48.44

Family of 5 (no more than 2 adults)

61.00

57.95

Senior Citizens (aged 60+)

12.85

12.21

Students (with ID)

12.21

12.21

Under 4 years

Free

Free

1How many ways are there to pre-book Cadbury World tickets?

A.One.B.Two.C.Three

2How much should a family of 2 adults and 3 children pay if they book the tickets over the phone?

A.57.95.B.51.00.C.61.00.

3Bob is 61 years old. How much should he pay for a ticket at least?

A.12.21.B.12.85.C.16.15.

4What do students need to do when they visit Cadbury World?

A.To go with their parents.B.To bring their ID cards.C.To wear their uniforms.

【答案】

1B

2C

3A

4B

【解析】

本文主要以表格的形式呈现了吉百利世界的门票选择及其对应的票价信息。

1细节理解题。根据文中的“Book over the phone”和“Book online”可知,有两种订票方式,即“电话订票”和“网络订票”,故选B

2细节理解题。根据Family of 5 (no more than 2 adults)对应的价格可知,一个五口人,两个大人和三个孩子,可以用这个套餐。电话订票的价格是£61.00,故选C

3细节理解题。根据Senior Citizens (aged 60+)对应的电话订票和网上订票两种价格可知,Bob至少需要付£12.21,故选A

4判断推理题。根据Students (with ID)可知,学生需要带学生证,否则享受不到优惠,故选B

阅读理解是最能体现学生英语能力的题型,分值较高,如何通过解题方法的掌握来提升自己解答阅读理解题的技巧是学生最关心的问题。初中阅读理解一般考查学生的细节理解能力,主旨理解能力和推理判断能力。做阅读理解题,首先要准确理解题意,然后根据题意根据短文内容做出正确的答案。(1)考查细节理解能力,此类型题较简单,准确理解题意后,直接到文中找出答案。例如第2小题,根据Family of 5 (no more than 2 adults)对应的价格可以得出电话订票的价格是£61.00,故选C。(2)考查推理判断能力,此类题型较难,准确理解题意后,在文中找出相关的内容做出合理的推断。

练习册系列答案
相关题目

【题目】 Fresh green grass. Hundreds of colorful wild flowers. Water running into little pools. Birds making their homes in boxes. The 9, 500-square-metre Augustenborg Botanical Garden may look just like any other well-organized park but there's a difference. It lies on the roofs (屋顶) of industrial and office buildings in the city of Malmo in Sweden.

Green roofs are not a new invention. And now they are getting popular again. The common roofs of a modem city have endless black surfaces with no life or water. Perhaps that's why a garden on a roof becomes such a perfect choice for more and more people.

Green roofs are not just pretty. They also help to moderate the city temperature. The high temperatures on common roofs in the summer can make top floor flats uncomfortably hot. What is more, they play a part in making the cities hotter than the countryside around them, causing the "urban heat-island effect". On a green roof, however, with its plants and water, temperatures change only a little, as they do in a park. This can greatly cut the costs of heating and cooling in the building below.

Also, a green roof takes in rain water, and protects the city drainage(排水) system. ________. And small animals and birds can make their homes on it. Thanks to this, the city may become part of nature, rather than something completely separate from it.

While the cost of building such a roof can still be higher, it can be cheaper in the long term as a result of energy savings. And wouldn't it be wonderful to be able to walk out into a garden high above the city's noise and traffic, whether you're at school or in an office or just at home in a ten-floor block.

1The underlined word "moderate" in Paragraph 3 is the closest in meaning to "________".

A.raiseB.controlC.recordD.check

2Which of the following is the best sentence to fill in the blank in Paragraph 4?

A.A green roof is aliveB.A green roof stops pollution

C.A common roof is noisyD.A common roof increases the cost

3Which of the following is TRUE according to the passage?

A.The Augustenborg Botanical Garden is the same as any other well-organized park.

B.Green roofs are now getting popular though they are a new invention.

C.It is worth building green roofs because it costs little.

D.Green roofs can help cut the costs of heating and cooling in the building below.

4The purpose of the passage is to ________.

A.discover the problems with green roofsB.introduce the change of green roofs

C.describe the advantages of green roofsD.show the amazing beauty of green roofs

【题目】 Because of the COVID-19 (新冠肺炎) , the Ministry of Education issued (公布) a notice on putting off the start time of school in spring 2020 on January 27. The exact ______ time of school will be decided according to situation and further notices.

However, many parents are very ______ that putting off the start of school may affect children's studies. If they have such a long winter vacation at home, children will not learn any knowledge, read books or study at all. They may ______ what they have learned before. Staying at ______ long will seriously affect the health of these children.

In short, the close of school influences learning and develops bad habits, so how to avoid these problems? Local education departments have also issued a notice, that is, to organize (组织) ______ teaching and create a network platform (平台), where necessary courses will be shown every day, and online teaching will be given by ____ teachers with experience of the subject and students can learn at home through computer or mobile network. This _____ can not only keep students indoors, but also make them ______ at home, continue and improve their learning ability.

Of course, except for learning at home, it is also necessary to teach children about ______ knowledge, especially how to keep from touching virus (病毒); at the same time, it is also necessary for children to do some physical exercises or some games _______ for physical health at home.

1A.lastB.startC.nextD.first

2A.worriedB.shyC.sadD.excited

3A.rememberB.knowC.forgetD.understand

4A.schoolB.libraryC.homeD.hospital

5A.classB.homeC.TVD.online

6A.excellentB.friendlyC.strictD.kind

7A.ideaB.wayC.roadD.thought

8A.readB.shareC.writeD.study

9A.healthB.spiritC.musicD.science

10A.badB.goodC.harmfulD.important

【题目】 You want to run across the street to catch the bus which is leaving soon? But wait! You’ d better not. If a policeman sees you, you’ll have to pay a fine (罚款). New traffic laws say that if people cross the street when the light is red, they can be fined as much as 50 yuan.

Traffic accidents killed more than 104,000 people in China last year. Chinese cities have more cars than ever. Drivers and pedestrians must work together to make the streets safer. The law has new rules for drivers. Drivers have to slow down when they are close to crosswalks (人行横道). If people are in a crosswalk, cars must stop to let them pass.

______ If bus drivers smoke, drink or make phone calls while driving, they can be fined. Buses that carry too many people are also against the law.

Pedestrians will have to walk more safely under the new law. They must cross streets at crosswalks. Also, they shouldn’t climb over the fence s along streets.

Do you bike to school? It’s not a good idea to carry classmates on the back. You could be fined 50 yuan. And stay in the bike way when you’re riding. The big roads are for cars and buses.

Do you like to ride your uncle’s motorbike? When you put on your helmet(头盔), ask him to put one on, too. People on motorbikes must wear helmets, the new law says. If they don’t, they’ll have to pay 200 yuan.

Do you ride in cars often? Don’t forget to put on your seat belt, even if you’re going for a short taxi ride. It could save your life.

If you see a hit-and-run (肇事逃逸), tell the police. They may give you thanks. And don’t be afraid to help to send people to the hospital if they are hurt in an accident. Don’t worry about money. The new law says that doctors must take care of them even if they can’t pay right away.

1The underlined word “pedestrians” in paragraph 2 means ______ in Chinese.

A.行人B.交警C.红绿灯D.斑马线

2Which of the following sentences can be put in the ______?

A.Do you drive to school?

B.Do you often take the bus?

C.There are other rules for bus drivers, too.

D.But pedestrians should pay attention to the traffic.

3The passage is written to______.

A.help pedestrians cross streets safelyB.introduce new traffic laws

C.warn drivers not to drive too fast.D.help bus drivers avoid traffic accidents

4The passage is written in a/an ______tone.

A.sadB.angryC.crazyD.serious

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网