题目内容

【题目】A. 根据句意及首字母提示写出英语单词。

1I n________ to buy a pair of shoes.

2I don’t want this small hat. I want a b___________ one.

3We always buy clothes from this s_________.

4You can buy this bag for o________ 10 yuan.

5Two and eleven is t_______.

【答案】

1need

2big

3store

4only

5thirteen

【解析】

1句意:我需要买双鞋。根据句意可知此句时态是一般现在时,主语是第一人称,后面跟动词原形。need。

2句意:我不想要这顶小帽子。根据上文“我不想要这顶小帽子。”可知“我想要一个大的。结合句意和所给字母提示可知答案是big。

3句意:我们总是从这家商店买衣服。根据this可知后面名词是单数,结合句意和所给字母提示可知答案是store。

4句意:你只需10元就可以买到这个包。结合句意和所给字母提示可知答案是only。

5句意:二加十一等于十三。结合句意和所给字母提示可知答案是thirteen。

练习册系列答案
相关题目

【题目】 Just like Mickey Mouse, Hello Kitty is a famous cartoon character. You can see her on many ______ of things, like bags, clothes, food and books. People all over the world love the ______ Hello Kitty.

44 years ago, a Japanese company Sanrio made Hello Kitty. It first ______ on a wallet. To people’s ______, in the artist’s design, Hello Kitty is a ______! That’s why people always see her ______ with two feet.

Hello Kitty is in the third ______ in her school. Her favorite ______ is apple pie. She lives with her parents and twin sister ______ London. It is quiet there. And her grandpa and grandma live far away in a forest. On weekends, her father often drives his ______ to take them to visit her ______. It’s ______ that Hello Kitty even has a pet cat like herself.

The artist said 44 years ago, many Japanese worked and ______ in Britain, so she made Hello Kitty a(n) ______ person. Hello Kitty has a very______ life now. She’s the symbol of all the good things.

1A.shapesB.kindsC.colorsD.prices

2A.cuteB.carelessC.angryD.possible

3A.wroteB.broughtC.appearedD.turned

4A.hopeB.surpriseC.answerD.dream

5A.girlB.boyC.catD.dog

6A.laughingB.talkingC.standingD.eating

7A.floorB.gradeC.nameD.place

8A.drinkB.personC.restaurantD.food

9A.insideB.fromC.nearD.far

10A.bikeB.carC.horseD.bus

11A.friendsB.teachersC.grandparentsD.classmates

12A.interestingB.importantC.differentD.normal

13A.playedB.livedC.solvesD.invited

14A.AustraliaB.BritishC.ChineseD.American

15A.difficultB.meaninglessC.happyD.unlucky

【题目】Healthy Lifestyle Advice

Why is a healthy lifestyle important?

A healthy lifestyle helps you to stay fit and well. If your lifestyle is unhealthy, you are likely to feel tired and unhappy. A healthy lifestyle helps you feel good about yourself. It also helps you to look good and be happy.

Your lifestyle has a big effect on how you feel and what you get out of life. So how do you live a healthy life?

* A good diet is part of a healthy lifestyle. Fruit and vegetables are an important part of a healthy diet.

* Experts say that exercise is very important. It's part of a healthy lifestyle. Swimming, dancing or playing basketball are all fun ways to exercise.

* Some people think that healthy living is no fun. They are wrong! Exercise and a good diet help you feel full of energy. Life is more fun when you are healthy.

1What’s the Chinese meading of the underlined word “ likely” ?

A. 更喜欢 B. 喜欢的 C. 一定的 D. 可能的

2What do you feel if your lifestyle is healthy?

A. Feel unhappy B. Feel without energy

C. Feel happy and look good D. Feel tired and sad

3What food is an important part of a healthy diet?

A. Fruit and vegetables B. Milk and noodles

C. Coke and hamburgers D. Fruit and Coke

4How to live a healthy life according to the passage?

A. Keeping a good diet and exercising B. Losing weight

C. Having enough sleep every day D. Talking with friends often

5Which of the following is true according to the passage?

A. Eating right and doing some exercise help you feel full of energy

B. Life is more fun when you are unhealthy

C. Healthy living is no fun.

D. It is no fun if we can’t eat what we want

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网