题目内容

【题目】Our classroom is big and clean, and some boys often play in it and make many noise. One afternoon Jack and some boys are playing the football in the classroom after class. They were so exciting that they forgot anything around they. Sudden the ball hit a window and the ball flew out of the room. The boys were frightened. Jack picked up the ball and ran away quick When their teacher knew what was happened , she asked Jack “What should you do after do something wrong?” Jack said nothing ,feeling sorry for what she had done.

1______

2______

3______

4_____

5______

6______

7_____

8______

9______

10______

【答案】

1but

2much

3were

4excited

5them

6suddenly

7quickly

8happened

9doing

10he

【解析】短文大意:杰克和几个小男孩下课后在教室里踢足球,他们非常的兴奋,以至于忘了周围的一切。突然足球击碎了一个玻璃,事后老师问杰克该怎么办,杰克没说什么,为他所做的事感到抱歉。

1句意:但是一些男孩经常在里面玩。结合语境理解,教室又大又干净与产生许多噪音不和谐,前后句表示转折关系,and改为but。

2句意:发出许多噪音。many修饰可数名词,much修饰不可数名词,此处noise为不可数名词,应该由much来修饰。

3句意:杰克和几个男孩下课后正在教室里踢足球。根据One afternoon判断,是介绍过去发生的事情,时态为过去进行时态,故are改为were。

4句意:他们非常的兴奋,以至于忘了他们周围的一切。exciting修饰物,excited修饰人,此句的主语they指代人,故exciting改为excited。

5句意:他们非常的兴奋,以至于忘了他们周围的一切。around为介词,后跟代词的宾格形式,故they改为them。

6句意:突然球击中了一个窗口,飞出了房间。sudden为形容词,形容词一般用来修饰名词或放在系动词后作表语,此句应该用副词形式来修饰整个句子,故sudden改为suddenly。

7句意:杰克拿起球,很快就跑了。副词修饰动词,故quick 改为quickly。

8句意:当他们的老师知道发生了什么事情时。happen没有被动语态的形式,故was happened改为happened。

9句意:做错了什么事情后,你该怎么办?after为介词,后跟动词的-ing形式,故do改为doing。

10句意:杰克没说什么,为他所做的事感到抱歉。此句的主语是Jack,是男子的姓名,应该用he来替代。

练习册系列答案
相关题目

【题目】IX. 任务型阅读 (共5 小题, 每小题2分,计10分)

阅读短文,并按要求完成56~60题。

Computers are very important to modern life. Many people think that in the future computers will be used a lot in everyday life. Maybe we won’t have to go shopping because we will be able to buy most things on the Internet.There will be fewer books because we will be able to get all texts from computers. The Internet will be used to play games and see films. Most telephone calls will be made by computers, too.

Some people are glad about these new ways of shopping and communicating(交流). Others do not think that computers will replace(代替)our old ways.

Let’s take books for example. Some people think that one day we won’t read books made of paper. Instead, we will buy and read books by using computers. We will read texts on small pocket computers. The computers will keep many different books in them at the same time. We won’t need to turn lots of pages and paper will be saved. Computerized books(电子图书)will be used more and more.

Is Internet shopping such a pleasure as going to the shop? Many people say it is not. It is pleasant to go into shops and look at things you want to buy. It is also impossible that many people will want to read large texts on our computers. Because paper books will perhaps be more friendly. Maybe computers won’t change these two habits.

56题完成句子;57~ 58题简略回答问题;59题找出并写下文章第一段的主题句;60题将画线句子译成汉语。

1Many people think they will use computers for shopping, reading,____________,

seeing films, and even making phone calls according to the first paragraph.

2Why do many people like reading paper books?

_____________________________________________________

3What are the two habits computers won’t change according to the last paragraph?

_____________________________________________________

4_____________________________________________________

5_____________________________________________________

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网