题目内容

【题目】Don’t go the street when the light is red.

A. across B. through C. over

【答案】A

【解析】句意:红灯亮时不要过马路。A. across介词,“穿过,横穿”的意思,指从表面通过;B. through 介词,指从中间穿过;C. over既可用作介词又可用作副词,意为“越过、翻越过去”。结合句意可知,穿过马路用介词across,答案为A。

练习册系列答案
相关题目

【题目】What 's My Line(台词)?

“One of my actors is sick! He has just one line and you're the only one who fits his clothes!” One afternoon, the school drama director suddenly shouted to me. She seemed so nervous and worried that I felt sorry for her and said, “OK”.

“You will be fine. It's easy!” She said. But it wasn't easy at all. On the stage, four other actors and actresses spoke their lines, and I opened my mouth. Nothing came out. I couldn't even breathe. I just wanted to leave. The next thing I knew, I was running off the stage.

As was running off the stage, I accidental knocked over a glass of grape juice that was on a table. The purple juice hit the girl next to meAndrea, the leading actress of the drama. She gave me a nasty look. I thought she was going to kill me!

But then, Andrea quickly said, “Darling, you' re so silly! Let's toast(干杯)to my darling's silliness! Cheers!” She grabbed another glass of grape juice and drank it. The other actors quickly followed Andrea's' lead and saved the scene. The audience thought my mistake was part of the play!

I apologized to everyone after the play. To my surprise, they were not angry with me. They told me, “It's all a part of being on stage.” I could be wrong, but I think I liked being on stage. I think I will try again.

1Which of the following was problem in the story?

A.Andrea was the leading actress of the drama.

B.Andrea drank the grape juice.

C.The writer had only one line.

D.The writer forgot his line.

2There were ______ actors and actresses on the stage.

A.threeB.fourC.fiveD.six

3Andrea gave the writer a nasty look. At that moment she felt ______.

A.afraidB.sadC.hungryD.angry

4From the passage, we know that Andrea was a ______ leading actress.

A.sillyB.prettyC.quick-mindedD.warm-hearted

5Which of the following is NOT true?

A.The writer made Andrea's dress dirty.

B.The audience knew something was wrong.

C.The school drama director asked the writer to play a role.

D.The writer said sorry to the drama club.

6The writer will most probably ______ in the future.

A.join the drama clubB.dislike Andrea

C.stay away from the stageD.help Andrea wash her clothe

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网