题目内容

【题目】

Sam,

Thank you for asking me to play soccer with you. But I'm afraid I can't. I have a piano lesson on Tuesday. Maybe another time.

Nancy

Sandy,

Thank you very much for inviting me to your birthday party on Friday. I'd love to come, but I have to go to New York that day. It's very kind of you. I hope you have a happy birthday party.

Nancy

Lucy,

Thanks a lot for your invitation. I'd love to go to your house for dinner on Thursday. But I have to get my things ready for traveling. How about coming to my house with Lily? My mother cooks fish very well. I think you'll like it. I hope to see you before I'm leaving.

Nancy

Rose,

Would you like to come to my house for dinner tonight? All of our good friends will come.

Nancy

1How many invitations does Nancy get?

A.Two.B.Three.C.Four.D.Five.

2Nancy will go to New York on ________.

A.TuesdayB.ThursdayC.FridayD.Wednesday

3What does Nancy have to do on Thursday?

A.Get her things ready for traveling.B.Cook fish for Lucy and Lily.

C.Play soccer with Sam.D.Go to a birthday party.

【答案】

1B

2C

3A

【解析】

这篇短文是Nancy写给SamSandyLucyRose的四封信,前三封是拒绝信,最后一封是邀请Rose来吃饭。

1细节理解题。根据前三封信中Thank you for asking me to play soccer with you.Thank you very much for inviting me to your birthday party on Friday.Thanks a lot for your invitation.可知,Nancy收到了SamSandyLucy的邀请,一共三个,故选B

2细节理解题。根据第二封信中Thank you very much for inviting me to your birthday party on Friday. I'd love to come, but I have to go to New York that day.可知,Nancy星期五的时候去纽约。故应选C

3细节理解题。根据第三封信中Thanks a lot for your invitation. I'd love to go to your house for dinner on Thursday. But I have to get my things ready for traveling.可知,星期四的时候,Nancy要准备旅行的东西。由此可知应选A

练习册系列答案
相关题目

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网