题目内容

Winners’ Club

You choose to be a winner!

The Winners Club is a bank account specially designed for teenagers. It has been made to help you better manage your money. The Winners Club is a transaction account(交易账户)where you receive a key-card so you can get to your money 24/7-that's 24 hours a day, 7 days a week!

It's a club with impressive features for teenagers:

No account keeping fees!

You're no millionaire so we don't expect you to pay large fees. In fact, there are no account keeping or transaction fees!

Excellent interest rates!

You want your money to grow. The Winners Club has a good rate of interest which gets even better if you make at least two deposits(储蓄)without taking them out in a month.

Convenient

Teenagers are busy-we get that. You may never need to come to a bank at all. With the Winners Club you can choose to use handy tellers and to bank from home using the phone and the Internet. You can have money directly deposited into your Winners Club account. This could be your pocket money or your pay from your part-time job!

Mega magazine included

Along with your regular report, you will receive a FREE magazine full of good ideas to make even more of your money. There are also fantastic offers and competitions only for Winners Club members.

The Winners Club is a great choice for teenagers. And it is so easy to join. Simply fill in an application form. You will have to get permission from your parent or guardian(监护人)but it is easy. We can't wait to hear from you. It's the best way to choose to be a winner!

1.Which of the following is TRUE about the Winners Club?

A. Special gifts are ready for parents.

B. The bank opens only on work days.

C. Services are convenient for its members.

D. Fees are necessary for the accounting keeping.

2.The underlined word “permission” in the last paragraph probably means___.

A. promise B. agreement C. trust D. praise

3.What is the purpose of this passage?

A. To set up a club. B. To provide part-time jobs.

C. To organize kid-parent activities. D. To introduce a new banking service.

1.C 2.B 3.D 【解析】试题文章主要是介绍了一种银行卡服务Winners Club,包括账户适宜的人群和它的好处,以及办理的一些注意事项。 1.题意:关于优胜者俱乐部,下列哪一项是正确的?考查细节理解题。根据第一段It has been made to help you better manage your money这个服务对会员来说是很方便的,可知选C。 ...
练习册系列答案
相关题目

阅读短文,根据短文内容回答问题?

Mom's Recipe for Life

I have a lot of Mom's recipes in a blue box where all my special ones were put,like the

pumpkin pie she made during my growing up years. Even so,the recipe I treasure most is not on any index card, nor did she send it to me in a letter. Instead,she lived this recipe all of her life.

My mother grew up in a small coal mining town in southwest Iowa. My grandfather once told me that she knew no stranger;she considered everyone in that community her friend. That attitude

continued wherever she lived for the rest of her life.

As a teen,I was embarrassed(尴尬的 )every time my mother talked to strangers and offered a smile to everyone in the store or on the city bus. Almost all of them responded(回 应 )with a bright smile of their own. Some spoke,others nodded their heads at this elderly woman who brought a little light into their day.

What really sold me on Mom's approach to life was her experience on the senior bus. The weeks I could not be there, she used this low cost transportation to the grocery store. After her first trip, I asked her how it went.

“ Ha!”she said,“ I got on that bus and what did I see?Thirteen little old ladies and one old

man,and not one word was spoken.”

I wondered how long it would be until the silence on that bus would change. On my next visit,Mom mentioned the 13 little old ladies on the bus and something one of them had told her.

“ Oh,are you talking with them now?”I asked.

“ Of course,”she said. “ One day I climbed up the steps of the bus and before I looked for a

seat,I gave them a big smile and I said,‘ Isn't it a wonderful day? I noticed a few shy smiles.”

Mom didn't give up. She greeted them all each time she got on the bus and before long,the

whole group was laughing and talking to one another. The bus became more than just transportation.

When we went to the various stores,I watched as she smiled and chatted with perfect strangers. Some of them looked like the poorest person you'd ever met,but once Mom smiled at them and started a conversation, most responded favorably. My mother didn't embarrass me any longer. I found myself admiring her.

She's been gone for ten years but I've carried on her recipe for life. It was me who had done the

smiling first and all those people had responded. My mother didn't lecture but taught me by example. She'd given me a recipe for life.

1.Where did the writer's mom grow up?

2.Did the people talk on the bus on Mom's first trip?

3.What did Mom do to make the bus more than transportation?

4.How did the writer feel about Mom in the end?

5.What is Mom's recipe for life?

1.In a small coal mining town in southwest Iowa. 2.No,they didn't. 3.She greeted them all each time she got on the bus. 4.Proud. 5.The attitude of considering everyone her friend. 【解析】试...

Adam Braun set up the organization Pencils of Promise in2008. Its p1. is to make sure all children can have education. Now the non-profit organization is b2. a new school somewhere every 90 hours.It has helped more than 22,000 children in Africa,Asia and Latin America.

It all started when Adam Braun was a college student. He was visiting India when a boy s3. him and asked for money on the street. Mr. Braun asked the boy w4. he would want, if he could have anything in the world.

“I thought the answer was going to be ‘a house’ or ‘a car’ or ‘a boat’. His answer was ‘a pencil’. So I gave him my pencil and he was just happy and e5.. I realized he had never been to s6. before ,and that was the reality(现实) for 57 million children around the world.” Braun said.

Adam Braun started working in finance(金融) after he graduated from college, but he n7. forgot the boy and the problem he realized.

“We live in a world in which every child can have a c8. to get a good education, because we have everything necessary already. We are able to educate every child. So I promised to help c9. that world .” Braun said.

Mr Braun r10. money for his project. He paid for building the first Pencils of Promise school in Laos five years ago. Since then, his organization has helped pay for more than 200 schools in the countryside of Laos and Ghana.

1.purpose 2.building 3.stopped 4.what 5.excited 6.school 7.never 8.chance 9.create 10.raised 【解析】试题本文介绍了亚当布劳恩和他的Pencils of Promise组织,包括组建的缘起、目的以及重要影响。现在,这个非营利组织每90小时就在非洲新...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网