题目内容

Mary ______ home ______ she finishes her work.

A. doesn’t go; until      B.won’t go; until       C.goes; while  D.will go;while

 

答案:B
解析:

因为go是瞬间动词,因此这句要用not…until句型,因为时间状语从句用的是一般现在时,因此主句要用一般将来时,故选B

 


练习册系列答案
相关题目
It was May 5. It was Mary’s birthday. She came home, and saw a card on the table. It said, “There’s a present for you, Mary. Go and look for it in your room.” Mary ran to her room. Her parents were watching her. They were smiling. On her bed she saw a new red box. She thought, “What’s in the box?” She opened it. There was nothing but a card in it. Mary took it out and read:

“Dear Mary, I’m your present. My first letter is in the world ‘book’, but not in ‘look’ .My second letter is in ‘ink’, but not in ‘thank’. You can find my third letter in both ‘ink’ and ‘book’. And my last letter is in ‘she’, but no in ‘ship’. What am I?”

Mary thought hard. B—I—K—E! She smiled and said, “Aha, I know, Mum. But where is it?” Her mother said, “Look at the back of the card.” Mary turned it over and read, “Come and look for me in the garden.”

Mary hurried to the garden. There under a big tree she found her present—a nice new bike!

“Happy birthday, Mary!” her parents said.

“Thank you, Mum and Dad.”

A.根据短文内容完成下列各句.

1. Mary ______ home and saw a ______ on the table.

2. The card said, “There is a ______ for you.______ for it in your room.”

3. In her ______, she saw a new red box ______ the bed.

4. Mary’s ______ was in ______.

5. Mary ______ her new bike in the ______.

B.根据短文意思选择正确答案

6. Mary’s birthday was on ______.

A. March the fifteenth            B.May the fifth

C.March the fifth                      D.May the fifteenth

7. Mary’s birthday present was ______.

A. a beautiful card                       B.a beautiful box

C.a beautiful bike                       D.a comfortable bed

8. The first card was on the table. The second card was ______.

A. on the bed       B.on the desk            C.in the box      D.in a book

9. Mary’s present was ______.

A. on the back of the card                     B.on her bed

C.in her room                         D.in the garden

10. Mary’s parents were ______.

A. very kind and funny                  B.very poor

C.very rich                             D.very young

 

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网