题目内容

【题目】---Lucy is walking the dog in the park.

---She be. Listen! She is singing loudly in her room.

A. can’t

B. mustn’t

C. needn't

D. won’t

【答案】A

【解析】

句意:-露西正在公园里遛狗。-她不可能在遛狗。听!她正在房间里大声唱歌。本题考察情态动词表示猜测之意。A. can’t不可能,表示有把握的否定猜测;B. mustn’t不许,表示禁止性的语言;C. needn't不需要;D. won’t将来时态的否定助动词。根据后文Listen! She is singing loudly in her room.可知,对露西在遛狗做出有把握的否定猜测。故选:A。

练习册系列答案
相关题目

【题目】While you are at the bookstore, you may be faced with a difficult decision: e-books or paper books? Each one has its advantages and disadvantages. Making the best decision depends on a number of factor (因素).

An e-reader can carry a whole library wherever you go, which is great for travelers or those who always want a choice of reading material Although e-readers are convenient, high levels of screen brightness from an electronic device(电子设备) can cause eye problems. A study in the Information Science Research found that young people preferred e-readers, like smart phones or iPads. That’s why most teenagers are short-sighted.

Many book lovers still prefer paper books and value the feeling of them. Paper books are very well designed, they look and smell good, and they carry with them a more human touch. Avid (热衷的)readers prefer reading on paper. Perhaps this is their choice because paper books give them a sense of ownership. It is reported that reading on paper rather than an electronic screen is better for memory and focus. But paper books are heavy and they are not convenient to carry.

Which is your decision, an e-book or a paper book?

阅读短文,回答下列问题。

1How many kinds of books are mentioned in the passage?

2Do young people like e-readers better?

3According to the study, why are most teenagers short-sighted?

4Which is better for memory and focus, an e-book or a paper book?

5What's the main idea of the passage?

【题目】阅读短文,按要求完成所给任务。

“I first saw Beijing Opera in London in 1993, and it just shocked me. It was really amazing,” says Ghaffar Pounazar.

The 32-year-old British gave up his work in London and came to a Beijing Opera school. Since then, Ghaffar Pourazar has worked hard on this art.

On stage, the Beijing Opera actors not only act, they also sing and dance while performing some difficult movements(动作). When Pourazar first got to China. He couldn’t speak any Chinese, and he knew nothing about Beijing Opera. As the oldest student in the Beijing Opera school, he learned more slowly than his classmates, but he didn't give up. Now, he can perform Beijing Opera like a professional(专业人士).

But Beijing Opera is not as popular as it was before. The young Chinese now spend more time on the Internet. This makes Pourazar very sad. "I used to get really angry at what was happening to Beijing Opera and at the Chinese people. This is part of your culture. You created this amazing thing. but now you are forgetting it, throwing it away."

Pourazar has decided what to do. Now he is performing a Beijing Opera

that is about the Monkey King in two languages, Chinese and English. The Monkey King is a hero in a Chinese story. Chinese people love him very much. In the Beijing Opera, Pourazar acts the Monkey King.

1任务一从下面四个选项中选出能填入文中处的最佳选项。

A. Everything seemed difficult and far from what he had imagined.

B. He felt quite excited about Beijing Opera.

C. He wants to let more people know Beijing Opera.

D. He tries to make friends and get on well with his classmates.

2任务二:Translate the underlined sentence into Chinese

3任务三:Why did Pournzar give up his work and come to a Beijing Opera school

【题目】完成表格。阅读下面短文,根据短文内容,完成表格中所缺的信息,并将其答案的完整形式写在答题卡上相应的位置。每空一词。

There are many libraries in Britain. Let's learn something about them.

Public libraries

Most towns in Britain have a public library. A library usually has a large selection of books and other resources, which library members can use and borrow for free.

Britain’s First Public Library

The first Britain’s public library opened in Manchester in 1852. Its first librarian was a man called Edward Edwards. Edwards attended the library’s opening ceremony and two famous writers called Charles Dickens and William Thackeray were there, too.

Services of library

Modern public libraries have something for everyone. Most of them have audio books, CDs, newspapers and DVDs as well as books to borrow.

How to Join a Library

To join a library, go to your local library and fill in a form. You'll receive a library card which is needed when using library services.

Mobile Libraries

Not everyone can get to a library. Some people live far away from towns and cities. Other people find it difficult to go out because they have an illness or a disability. Thanks to mobile libraries, these people can still borrow books.

The libraries are special. Unlike most libraries, which store books in buildings, mobile libraries usually keep their books in a mini-bus. The back of the mini-bus has shelves for the books, and it is big enough for borrowers to step inside and look around. A driver take the mini-bus to a certain place at a certain time, so people know when to expect it. They can return their books and borrow some more.

All Aboard the Library!

A school in London didn't have space for a library inside the building. However, everybody agreed that it was still important to have a school library So, the head of the school, Graham Blake, decided to park an old bus on the school car park and change it into a library. Pupils helped to paint the bus, and after eight months, the new library was ready.

Title

Libraries in1

2Libraries

A large selection of books and other resources can be used and borrowed by library members for3.

Edward Edwards was the first4of the first British public library.

Library 5

Most of the6public libraries have audio books, CDs, newspapers and DVDs as well as books for everyone.

If you want to join the library, you must get a

Library 7.

Special Libraries

Thanks to8libraries, those people who can't get to a library can still borrow books. 9most libraries, a mini-bus with library books go to a certain place at a certain time.

The school in London had to10 its library on an old bus because the school didn’t have enough space inside the building.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网