题目内容
【题目】阅读理解
Spend Your Winter Holiday Wisely
Speak Good French
Monday and Thursday 2:30 p.m. — 3:30 p.m.
Course Fee(费): $25 for each class
◎Excellent French teachers from Trinity School
◎Small groups: eight students each
◎Learn to speak bravely
Fun With American Football
Wednesday 2:30 p.m.—4:30 p.m.
Course Fee: $20 for each class
◎Experienced coaches(教练)
◎Understand the rules of the game
◎All classes at the gym of Boston Latin School
Easy Trip With Physics
Friday 2:30p.m. — 4:30 p.m.
Course Fee: $30 for each class
◎Teachers from Collegiate School
◎Improve your thinking skills
◎Learn to deal with your physics problems more quickly
◎All classes at the school building of Stuyvesant High School
◎All classes are half price for you if you invite one of your friends to come together with you!
◎For more information, call 99689764.
(1)Dave invites Martin to take the American football class together. How much will Dave pay for each class?
A.$10.
B.$ 20.
C.$30.
D.$40.
(2)Which of the following is TRUE about the physics class?
A.It can help students do their homework.
B.It can make students' thinking skills better.
C.It can show students some rules of the physics class.
D.It can teach students to speak in class bravely.
(3)What can we learn from the material?
A.All the classes last for two hours.
B.You can call 99867964 for more information about the classes.
C.At the French class, there are five students in each group.
D.The physics class is the most expensive one.
【答案】
(1)A
(2)B
(3)D
【解析】本文主要关于寒假辅导班的广告:法语辅导班,美式足球辅导班和物理辅导班。
(1)A题意:戴夫邀请马丁一起上美式足球课。戴夫每一节课要付多少钱?根据第二辅导班广告(Fun With American Football)中Course Fee: $20 for each class可知一节课20元,倒数第二行All classes are half price for you if you invite one of your friends to come together with you!可知邀请一个朋友和你一起来,上课的费用减半,故戴夫每节课付10元钱。故选A。
(2)B题意:关于物理课,下面哪一个是正确的?根据第三广告Easy Trip With Physics的第四行Improve your thinking skills可知B是正确的。
(3)D题意:从这些材料我们能了解到什么?根据第一则广告中Monday and Thursday 2:30 p.m.—3:30 p.m.可知A是错误的;根据最后一句For more information, call 99689764.可知打这个电话获取更多的辅导信息,不是这些课的信息,B是错误的;根据第一则广告Small groups: eight students each可知C是错误的;法语课$25 for each class;美式足球课$20 for each class;物理课$30 for each class,可知物理课最贵;故D是正确的。
【题目】很多年以前,私家车很贵,并没有多少人能够买得起。 随着经济(economy)快速发展,越来越多的人买得起汽车了,私家车不再仅仅属于富人。然而越来越多的私家车给人们的生活带来怎样的影响呢?请以“私家车(Private Cars)的利与弊”为题,写一篇作文。
Advantages | 1)、人们可以节省时间:不必花费时间等公交车;… |
2)、使旅行变得更容易:享受沿途美丽的风景;… | |
Disadvantages | 1)、私家车的数量变多:浪费能源;… |
2)、改变健康的生活方式:宁愿开车也不… | |
3)、事故频发: 由于驾驶员的粗心 … | |
说说你自己的看法(至少两点) | |
要求:1)表达清楚,语法正确,上下文连贯;
2)必须包括表格中所有的相关信息,并适当发挥;
3)词数:100词左右(开头已给出,不计入总词数)
4)不得使用真实姓名、校名和地名等。
With the development of economy, more and more people can afford to buy the cars.