题目内容

【题目】Who is ________ tall woman with long hair

—She is our English teacher________ we all like her very much

Aaand

Bthebut

Cabut

Dtheand

【答案】D

【解析】根据后面的with long hair可知是特指,故第一空填定冠词the;答句的前后两个分句为顺承关系,故选and。故答案选D

练习册系列答案
相关题目

【题目】阅读短文,根据要求完成文后的题目。

There was a man who had four sons. He wanted his sons to learn not to judge things too quickly. So he sent them to go and look at a pear tree far away in turns.

The first son went in the winter, the second in the spring, the third in summer, and the youngest son in the fall.

When they had all gone and come back, he called them together to describe what they had seen. The first son said that the tree was ugly. The second son said no; it was covered with green leaves, and full of hope. The third so n disagreed. He said there were many flowers that smelled so sweet and looked so beautiful, it was the most wonderful thing he had ever seen. The last son disagreed with all of them, he said there was lots of fruit in the tree, full of life and harvest(收获).

The man then explained to his sons that they were all right, but they had each seen only one season in the tree's life. He told them"You cannot judge a tree, or a person by only one season and its true nature —the pleasure, joy, and love that come from that life can only be judged at the end, when all the seasons are up."

If you give up when it's winter, you will miss the promise of your spring, the beauty of your summer, harvest of your fall. Don't let the pain of one season kill the joy of all the rest.

【1】Why did the man ask his sons to go and look at a pear tree in turns? (no more than 15 words)

【2】Did the four sons have the same answer? (no more than 5 words)

【3】What did the man think about his sons' answers? (no more than 20 words)

【4】请将文中画线的句子翻译成汉语。

【5】请给短文拟一个适当的英文题目。

【题目】

For years people have enjoyed following the life of Garfield the cat. Garfield is a popular comic book character, known for being lazy and fat. But the cat was back in the news recently for something you might not expect.

A man in the United States changed the gender of Garfield to “none” on the cat’s Wikipedia ( ) page. After that lots of people got angry and kept

changing Garfield’s Wikipedia page. They argued about whether the cat was a boy,

girl or neither.

Wikipedia finally locked the page to stop people editing( 编辑) it. Jim Davis, Garfield’s creator, settled(解决) the argument.

“Garfield is male,” he simply told the Washington Post. The 71-year-old artist said he liked working with animals because they didn’t have to be old, young, boys or girls. He was angry that some people cared so much about Garfield’s gender.

It seems like quite an unnecessary argument to have. But it is not the only recent example of argument about gender.

To celebrate International Women’s Day in Australia earlier this year, the city of Melbourne made

10 traffic lights with a figure( 人形) dressed in a skirt. They were designed to celebrate Women’s Day and give them more confidence in public.

But not everyone thinks the idea is necessary. Some people think it is important for women to be treated fairly in Australia, but that this idea is silly.

“I’m all for doing anything we can for gender equity(公平), but really?” Melbourne mayor( 市长)

Robert Doyle told the Herald Sun. The mayor said this idea is more likely to be laughed at than bring respect to women.

1What put Garfield the cat back in the news recently?

A. The cat’s lazy character.

B. Being included in Wikipedia.

C. The cat’s picture being changed on Wikipedia.

D. The cat’s gender being changed on Wikipedia.

2What does the underlined word gender in the passage mean?

A. 个性 B. 性别 C. 外貌 D. 脾气

3According to Jim Davis, .

A. Wikipedia should lock the page about Garfield

B. Garfield can be a boy or a girl, and young or old

C. artists don’t care about animals’ age or gender

D. it’s unnecessary to take Garfield’s gender seriously

4Why did Melbourne make 10 traffic lights with a figure dressed in a skirt?

A. To laugh at women in public

B. To celebrate International Women’s Day

C. To bring more chances to women

D. To treat women fairly in Australia

5What did Melbourne mayor Robert Doyle think of the traffic light idea?

A. It would give women more confidence in public.

B. It would help women be treated fairly in Australia.

C. It would bring respect to women.

D. It was not a good idea for gender equity.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网