题目内容

—I called you last night, but nobody answered.

—I _____ a shower.

A. took B. have taken C. was taking

C 【解析】句意:-昨天晚上我给你打电话了,但是没有人接。-我正在洗澡。take a shower是固定短语,洗澡,took是take的过去式;have taken现在完成时;was taking过去进行时。根据对话中called you last night可知,这件事是发生在过去的,而且打电话时,说话人正在洗澡,因此应用过去进行时,故选C。
练习册系列答案
相关题目

Choose the best answer (根据以下内容,选择最恰当的答案)

Research suggests that at least 64% of people now spend up to four hours daily of spare time in front of a screen. Just as TV watching has been linked to higher chances of being fat and getting diseases, this extra sedentary time is bad news for our health.

1. Choose outdoor activities over technology

When you’re at home, make it a rule that you can’t be online if the sun is shining. Instead, you have to go for a walk, ride a bike, swim or get some other kind of healthy, physical activity for at least an hour before you can pull out your phone or tablet, or take a seat at the computer. This rule should be fit for everyone in your family.

2.Limit social media use

Social networks have changed computer and mobile use for people of all ages. Whether it’s Facebook, Twitter, Instagram or Snapchat. Limit the amount of time you spend on social media. Avoid aimless browsing(浏览) and give your time online a purpose research holidays or catch up on the news of the day. Then log off.

3. Save time for reading

Challenge yourself to read at least 30 pages of a great book before you check your computer or mobile phone. Pick the right reading material and you’ll soon find you’ve discovered an enjoyable pastime.

4. Create projects for yourself

It’s amazing how much you can achieve when you’re not glued to (长时间盯着) a screen. Do a list of one-hour evening projects. Some suggestions are organizing kitchen cupboards, cleaning your bedroom. Then try to do one each evening.

1.The underlined word “ sedentary time” probably means _________.

A. sitting for a long time with little movement B. staying up late with little sleep

C. doing exercise with little water D. working hard with little rest

2.According to the rule, you’d better ________ on sunny days.

A. watch TV at home B. do physical exercise outdoors.

C. make a long phone call D. play computer games

3.Before using the “technology”, _________ is fun and helpful.

A. watching TV B. researching holidays

C. reading at least 30 pages of a great book D. cleaning your bedroom

4.Which of the following statements is NOT TRUE?

A. At least one-hour indoor exercise is necessary for everyone in the family.

B. Time should be limited for social media use and aimless browsing

C. Social networks can be used on the computer or on the mobile phone.

D. One-hour evening can be used either on the computer or on the mobile phone.

5.The article is mainly to tell the readers __________.

A. different ways to stop using “ technology “ too long

B. doing outdoor activities is better than enjoying ‘ technology’

C. social media makes people’s life more exciting

D. creating projects is helpful for achieving success

6.You can probably find this article in the section of __________.

A. Travelling B. Shopping C. Education D. Health

1.A 2.B 3.C 4.C 5.A 6.D 【解析】文章大意:本文告诉我们久坐不动对我们健康的危害,要我们选择健康的生活方式,并给出了一些建议,包括多进行户外运动、限制社交媒体的使用、节省时间阅读、创建自己的计划项目等。 1.词义猜测题。根据Research suggests that at least 64% of people now spend ...

Ukuleles(尤克里里)look like small guitars, but unlike guitars, they usually only have four strings. Ukuleles come from Hawaii(夏威夷)and make bright, happy sounds. They make people think of island vacations and summer days. Even though ukuleles come from Hawaii, they are now popular around the world. One of the reasons is because they are fun and easy to play.

Playing a ukulele may be easy, but making one is not. Ukuleles must be made step by step. First the head and neck are glued to the body. As soon as the glue is dry, the fingerboard is glued onto the neck. Once(一旦)that is dry, the ukulele maker sands the fingerboard to make it smooth.

Next, the bridge is glued onto the body. The bridge holds the strings and allows them to make sounds. After the bridge is in place, the ukulele can be painted and decorated. The next step is to connect tuning heads to the top of the ukulele. Then finally the strings are put on the instrument. Now a player can make music.

1.According to the article, what kind of music does a Ukulele make?

A. Sad music. B. Fun music. C. Difficult music. D. Unpopular music.

2.How is a Ukulele made according to the article?

A. In an easy way. B. Like a big guitar. C. In several steps. D. With some strings.

3.The underlined word "sand" probably means .

A. 撒沙 B. 制作 C. 烘干 D. 打磨

1.B 2.C 3.D 【解析】试题分析:这篇说明文介绍了只有四根弦的Ukuleles能发出明亮、欢快的声音,创作出有趣的音乐,最后重点介绍了它的制作过程。 1.题意:根据这篇文章,尤克勒勒制作出什么样的音乐?考查细节理解题。A. Sad music.伤感音乐;B. Fun music.趣味音乐;C. Difficult music. 难学的音乐;D. Unpopular ...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网