题目内容

【题目】When you wave to a friend, you are using body language.When you smile at someone, you mean to be friendly.When you put one finger in front of your mouth, you mean “be quiet”.Yet, people in different countries may use different body languages.

Once an Englishman was in Italy.He could speak little Italian.One day while he was walking in the street, he felt hungry and went into a restaurant.When the waiter came, the Englishman opened his mouth, put his fingers into it and took them out again and moved his lips.In this way, he meant to say, “Bring me something to eat.” But the waiter brought him a lot of things to drink.First tea, then coffee, then milk, but no food.

The Englishman was sorry that he was not able to tell the waiter he was hungry.He was ready to leave the restaurant when another man came in.The man put his hands on his stomach, and this body language was good enough for the waiter.In a few minutes, the waiter brought him a large plate of bread and meat.

Finally the Englishman had his meal in the same way.

1How many persons were mentioned in this story?(不超过5个词)

______________________________

2Why did the Englishman feel sorry at first?(不超过15个词)

______________________________

3If you are hungry in Italy, what body language can you use?(不超过10个词)

______________________________

【答案】

1Three

2Because he was not able to tell the waiter he was hungry.

3I can put my hands on stomach.

【解析】

本文讲述了一个英国人到意大利餐馆吃饭,用英国的肢体语言来表达想要吃饭,但是那位服务员没有看懂。当他学另一个人把手放在肚子上,表示要吃饭时,他吃到了食物。因此不同国家的肢体语言是不同的。

1根据文中提到的人有an Englishman,the waiteranother man,一共有三个人,故此处为Three。

2根据The Englishman was sorry that he was not able to tell the waiter he was hungry.可知那个英国人感到抱歉,是因为他无法告诉那个服务员他饿了,故为Because he was not able to tell the waiter he was hungry.

3根据 man put his hands on his stomach, and this body language was good enough for the waiter.In a few minutes, the waiter brought him a large plate of bread and meat.可知在意大利想要吃饭,要用的肢体语言就是把手放在肚子上,故为I can put my hands on stomach.

练习册系列答案
相关题目

【题目】阅读短文,并按要求完成76—80题。

Hi, dear boys and girls! Do you know how to be a healthy kid? Here are some rules you should follow.

First, eat different foods, especially fruit and vegetables. You may have a favourite food, but you’d better eat something different. If you eat different foods, you will probably get more nutrients(营养物质)your body needs.

Second, drink water and milk as often as possible. When you’re really thirsty, cold water is the No. 1 choice. Milk is a great drink that can give you more calcium your body needs to get strong bones.

Third, listen to your body. How do you feel when you are full? When you are eating, notice how your body feels and when your stomach feels comfortably full. Eating too much will not make you feel comfortable and make you fat.

Fourth, limit screen time. Screen time is the time you watch TV, DVDs and videos, or using computers. It’s good to take more exercise such as basketball, bike riding and swimming. You can’t watch TV for more than two hours a day.

Fifth, be active. One thing you’d like to do as a kid is to find out which activity you like best. Find ways to be active every day.

Follow these rules and you can be a healthy kid.

1 题判断正误(“T”表示正确,“F”表示错误);2题完成句子;3题简略回答问题;4题找出第五段的主题句;5 题将文中画线句子译成汉语。

1We’d better eat different food for meals every day.

2If you are thirsty, you’d better choose ____________________________________ to drink.

________________________________________________________________________

3How many rules should you follow if you want to be healthy?

_______________________________________________________________________

4________________________________________________________________________

5________________________________________________________________________

【题目】阅读下面短文,并用英语回答问题(请注意每小题后面的词数要求)。

Have you ever wondered what an American high school is really like?This article will describe a typical high school and its students.

A typical American high school has several large buildings and enough space for about 1,500 students.Every student is given a locker(寄物柜).When students arrive at school,they go straight to their lockers first to get their textbooks and hang up their outdoor clothes.

American students have different types of school transport.When they turn 16 years old,most of them take a free driving class at school for one term.If students pass their state driver's exam,they can begin driving themselves to school.Each day,students take six or seven classes.They must take science,math,English and social lessons.They can choose art,homemaking,clothes making and other classes.In some schools students are asked to take one or more of the following special classes:health education,physical education or foreign language studies.Students move to different classrooms for each subject.This is because each teacher has his or her own classroom.There is a five-minute break between classes,giving the students the time to hurry to their next class.

The school day usually ends early in the afternoon.After school more than half of the students take part in after-school activities.These activities include clubs or sports—especially football,basketball,baseball and soccer.

1What do they do first when high school students arrive at school?(不超过20个词)

__________________

2What subjects must high school students study?(不超过10个词)

__________________

3What do most students in America do after school?(不超过10个词)

__________________

【题目】阅读下面短文,并用英语回答问题(请注意每小题后面的词数要求)。

Molly had a bad day today.This morning,when she got out of bed,she stepped on her favorite doll and broke its head off.When she went to brush her teeth,she dropped her toothbrush(牙刷).

At breakfast,Molly dropped her breakfast plate on the floor.One of her pancakes even flew up to the ceiling and didn't fall back down!

After breakfast,Molly looked at her watch and found she was already late.She usually takes the school bus to school,but today she missed it and had to take a taxi to school.

When Molly arrived at school,she found she had forgotten to bring her math homework.And in the P.E. class,she tripped(绊倒) and her knee was hurt badly.

“I had a bad day,” Molly cried,throwing herself on her bed after she came home.

“What's the matter,Molly?” her mom asked.Then Molly told her mom about what had happened in the day.“I know what will make you happy.Come with me,” her mom said.They walked down the street to the park.Mom pushed Molly on the swings.

“It's fun,” Molly laughed.Swinging is always her favorite thing.

“This is for you,” her mom said and handed Molly a pretty red flower.“Do you feel better now?”

1What happened to Molly's favorite doll?(不超过5个词)

_____________

2What did Molly have for breakfast?(不超过5个词)

_____________

3How does Molly usually go to school?(不超过5个词)

_____________

4What did Molly hurt in the P.E.class?(不超过5个词)

_____________

5What did Molly's mother do to make her feel better?(不超过15个词)

_____________

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网