题目内容

MOVIE GUIDE OF TOWN CINEMA Friday

Skiptrace

3D:1h 44 min

Action,Comedy,Adventure(冒险)

Skiptrace is another movie by Jackie Chan.This time,he is a policeman from Hong Kong who teams up with an American to fight against a Chinese criminal.Exciting and wonderful!Come and watch it!

Time:9:0013:00

Moana

3D:1h 47 min

Cartoon,Adventure,Comedy

Moana is a 16-year-old girl.She’s very beautiful and helpful,and also very brave.She crosses the big sea to help her people.Do you want to enjoy happiness with her?Be sure to watch this great cartoon!

Time:11:0015:3019:00

Fantastic Beasts and Where to Find Them

IMAX 3D:2h 13 min

Adventure,Family,Fantasy(魔幻)

Seventy years before Harry Potter read the magical book,its writer meets some witches and wizards(巫婆与巫师) in New York!Exciting!Don’t miss it!

Time:15:0023:00

Suddenly Seventeen

2D&3D:2h 20 min

Comedy,Love story

A new movie by Wallace Huo,a great actor,is coming.It’s very funny and relaxing.Come and have fun!

Time:Time:19:30(3D)21:00(2D)

Ticket:30 yuan for a 2D movie;50 yuan for a 3D movie;80 yuan for an IMAX 3D movie

Students between 6 and 18:half price;Children under 6:Free

Tickets-booking:Tel:96795656WeChat:towncinemaWebsite:www.towncinema.com

1.Mr.Wang finishes his work at 21:40 on Friday,so he can only enjoy .

A. Skiptrace B. Moana

C. Fantastic Beasts and Where to Find Them D. Suddenly Seventeen

2.Wallace Huo’s fans can watch .

A. the action movie B. the cartoon

C. the fantasy movie D. the love story

3.Mrs.Liu and her ten-year-old son went to watch Skiptrace,they should pay .

A. 50 yuan B. 75 yuan C. 100 yuan D. 150 yuan

4.acts as a policeman in his new movie.

A. Jackie Chan B. Moana C. Harry Potter D. Wallace Huo

5.Which of the following is TRUE according to the passage?

A. You can only book the tickets on the phone.

B. You can only watch Skiptrace in the daytime.

C. Moana is the shortest one of these four movies.

D. All the stories of these four movies happen in New York.

1.C 2.D 3.B 4.A 5.B 【解析】本文介绍了星期五市电影院要播出的电影《绝地逃亡》,《海洋奇缘》,《神奇动物在哪里?》和《岁未成年》。 1.C 推理判断题。根据Fantastic Beasts and Where to Find Them和Time:15:00 23:00可知《神奇动物在哪里》的播出时间是15点和23点,因此王先生在晚上21点...
练习册系列答案
相关题目

Book Fair!

Come to get books at a great price and support a charity(慈善机构)

*You’re welcomed to give away books for all ages.

*Buy used books (including some best sellers) as follows.

Absolutely Almostby Lisa Graff,US2.99(used)

Albie has always been an “almost”.He’s almost good at sports.He’s almost smart enough to pass his spelling test.He almost makes his parents proud.In fact,Albie has a long list of the things he’s not very good at.However,things begin to change when Albie gets a new babysitter,Calista.What will happen to this “almost” boy.

This One Summerby Jillian Tamaki & Mariko Tamaki,Canada5.83(used)

Every summer,Rose goes with her mum and dad to a lake house in Awago Beach.Rose’s friend Windy is always there,too.But this summer is different.Rose’s mum and dad keep fighting.Rose and Windy want to run away from it,but they find themselves with a whole new set of problems.It’s really a summer of sadness and growing.

The Fourteenth Goldfishby Jennifen L.Holm,US1.06(used)

Eleven-year-old Ellie has never liked change.She misses fifth grade.She misses her old best friend.She even misses her dearly dead goldfish.Then one day a strange boy shows up.He looks a lot like Ellie’s grandfather,a scientist who’s always been crazy about immortality(永生).Could this strange boy really be Ellie’s grandpa?Has he finally found the secret to immortality with Ellie?

1.The three best sellers mentioned above .

A. are sold at the same price B. are all second-hand books

C. were written by American writers D. will be given away for free

2.The writer of the book Absolutely Almost is .

A. Lisa Graff B. Mariko Tamaki

C. Jillian Tamaki D. Jennifer L.Holm

3.Rose wants to run away from her life because .

A. she doesn’t have a holiday B. she is looking forward to growing up

C. she cannot meet her friend D. the relationship between her parents goes bad

4.Ellie misses everything in the past because .

A. she wants her life to stay the same B. her goldfish and her old friends died

C. her present life is out of order and terrible D. the strange boy used to be her best friend

5.Which of the following is TRUE?

A. The book fair will last two days and a half. B. The book fair will be held at the City Hall.

C. Buying books at this fair may help a charity. D. Books that are given away must be for teenagers.

1.B 2.A 3.D 4.A 5.C 【解析】本文介绍了书展在出售二手书,在这里买书是为了支持慈善机构。介绍了最畅销的三本书的具体情况。 1.B 推理判断题。根据Buy used books (including some best sellers) as follows.可知上面提到的最畅销的三本书是二手书,故选B。 2.A 细节理解题。根...

配对阅读左栏是五种不良习惯或做法,右栏是七个建议。请根据五种不良做法或习惯,从右栏中给他们找出合适的改正建议。

11.1.Chasing (追逐)each other during the rest time between two classes may get you hurt.

12.2.Making a fire in the bedroom is very dangerous.

13.3.When you get angry with somebody,you may fight against him.It isn’t good at all.

14.4.If you go to swim in the river nearby without your teacher’s permission,you will be in danger.

15.5.Riding a bike inside the school-yard fast is regarded as one of the most dangerous things at school.

A.Some students die in this way.Without their teachers or parents nearby,they may not know what to do with dangerous things they meet in the river.

B.So students must wait in line when they wait to get their meals in the dining hall.

C.When class is over,you should have a short rest either inside or outside your classroom.But don’t run here and there.

D.When it’s time for you to go to bed,you should turn off the lights and lie on your bed to sleep.

E.Because you may burn the things inside your bedroom and even be killed by the fire.

F.If you go home by bike,please don’t ride it until you are on the street outside your school.

G.Some classmates are your friends.Even if you can’t agree with anything,you needn’t quarrel or fight.You should learn how to get along well with others.

1.C 2.E 3.G 4.A 5.F 【解析】本文介绍了五种不良习惯或做法,以及他们合适的改正建议。 1.C 根据Chasing (追逐)each other during the rest time between two classes may get you hurt.可知在课间休息时互相追逐可能会受伤,因此不要到处跑,故选C。 2.E ...

When people talk to each other,write letters or make phone calls,words of the spoken form or the written form can send any message they want to pass on.

But besides words,do you know any other ways you can use to communicate with people?Rich expressions on your face can be one of them.A smile on your face shows that you are happy.Tears in your eyes tell others that you are sad or excited.Body languages can do the same job.When you put your hand up in class,the teacher knows that you want to say something or you may have some questions to ask.You shake your head from side to side and people know you are saying “no” or refuse others’ requirements.When you nod,people will understand that you are saying “yes” or agree to others’ opinions or suggestions.

Other forms can also carry different messages.For example,a sign at the bus stop gives passengers instructions on which bus to take.The flag language made by soldiers can pass different orders.Sound from the school bell tells the students and the teachers when to begin or end a class.A photographer can use the photos he has taken to tell others about what he thinks of the world around him.Music and films also convey the feelings and ideas of the musicians and the directors.So next time when you see a piece of art or listen to some music,take it as communication with its creator and try to get the meaning behind it.

1.When people want to use words to communicate with others,they .

A. write letters B. cry aloud C. keep silent D. smile friendly

2.According to the passage,you just need to if you agree to others’ suggestions.

A. close your eyes B. put up your hand

C. move your head up and down D. shake your head from side to side

3.Through a photo,we may know .

A. which bus can be taken

B. what the orders mean for soldiers

C. how the photographer sees the world

D. when the students should have a class

4.The underlined word convey probably means in the passage.

A. 掩饰 B. 传递 C. 克制 D. 爆发

5.The best title for this passage may be .

A. Spoken and Written Languages B. Forms of Communication

C. Facial Expressions and Gestures D. Suggestions on Communication

1.A 2.C 3.C 4.B 5.B 【解析】本文主要介绍了交流的形式:脸上丰富的表情,肢体语言,旗帜,学校的铃声以及音乐和电影。 1.A 推理判断题。根据When people talk to each other,write letters or make phone calls,words of the spoken form or the wri...

In films, spies(间谍) are lucky people. They are smart and adventurous. But a real spy’s life is not that exciting. They must live a life of lies. Their work is dangerous and they may have to pay for it with their lives. American spy Nathan Hale (1755-1776) was one of these people.

Why does someone want to be a spy? Some do it for their country. Some for money. Some just love it. Nathan Hale became a spy for the first reason. He lived during the American Revolution (革命). He and his people fought the British army.

In 1774, Hale joined the American army. Before that, he was a schoolteacher. Two years later, he chose to be a spy. He had to get information from the British army. He went to the city where the British army was staying. He told them that he was a schoolteacher and wanted to find a new job. He tried to get information for the American army. Hale finally got something important and decided to go back. He hid some papers in his boots. He went to the riverbank and waited for a boat to pick him up. However, British soldiers caught Hale at the riverbank and found the papers in his boots. It turned out that as a young spy, Hale didn’t have enough experience. He had told his secret to somebody else. But that person sold him out to the British army. Hale died on Sept 22, 1776. His final words were: “I only regret I have but one life to lose for my country.” He died at the age of 21.

1.What does the underlined word “adventurous” in Paragraph 1mean?

A. 爱撒谎的 B. 爱冒险的 C. 爱冲动的 D. 爱幻想的

2.According to the article, which of the following is TRUE?

A. Nathan Hale was a spy for the British army.

B. Nathan Hale joined the army at the age of 19 years old.

C. Nathan Hale worked as a teacher for 2 years.

D. Nathan Hale had rich experience as a spy.

3.What was the correct order in which these events happened?

①Hale joined the American army

②Hale got information for the American army

③British soldiers caught Hale

④Hale became a schoolteacher

⑤Hale told his secret to somebody else

A. ①④②③⑤ B. ①④②⑤③ C. ④①⑤②③ D. ④①②③⑤

4.What do Nathan Hale’s final words mean?

A. He regretted that he had to die for his country.

B. He felt scared to die at such a young age.

C. He wished to continue working for his country.

D. It’s unfair that his country didn’t bring him a reward.

1.B 2.B 3.C 4.C 【解析】文章讲述了美国间谍内森黑尔的故事。 1.根据Their work is dangerous and they may have to pay for it with their lives.可知做间谍工作很危险,他们也许会付出生命的代价;因此猜测是爱冒险的;故选B 2.根据American spy Nathan Hale ...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网