题目内容

【题目】Welcome to SPORTS FANS!

Are you looking for up-to-date scores?

Do you want more information about your favorite players?

Would you like to connect with more fans just like you?

You’ve come to the right place! SPORTS FANS is the only sports website you’ll need.

SPORTS FANS has more features(特点)than any other website, including:

▲ live scores from matches of baseball, football, basketball, hockey(曲棍球),tennis, bowling, volleyball, table tennis, and other sports around the world;

▲ pregame predictions(赛前预测)and post-game analysis(赛后分析)by experts that can help you improve your enjoyment;

▲ message boards where you can share information with players and other fans;

▲ personal home pages that allow you to find out your favorite teams and players.

JUST ONE CLICK!

NO. Thanks, not right now.

YES. Join right now!

New members get free use for the first 90 days.

1A person who wants to may NOT be interested in SPORTS FANS.

A. connect with basketball fans B. find out a webite selling different balls

C. look for the latest scores of sports D. know more about his favorite players

2Personal home pages of SPORTS FANS allow us to .

A. ask experts to help improve skills B. find out our favorite teams and player

C. share information with other fans D. make suggestions on SPORTS FANS

3What can we learn about SPORTS FANS?

A. It’s always free for its members. B. It’s a club for sports fans.

C. It has post-game analysis. D. It offers latest sports videos.

【答案】

1B

2B

3C

【解析】

本文介绍了一个名为SPORTS FANS 的网站的特点。

1B

细节理解题。根据Are you looking for up-to-date scores? Do you want more information about your favorite players?Would you like to connect with more fans just like you? 可知对SPORTS FANS这个网站感兴趣的人可以在这个网站上寻找最新的体育比赛成绩,可以了解更多的关于自己最喜欢的运动员,可以和其他球迷联系,因此如果想找一个网站来卖各种球类的人,应对这个网站不感兴趣,故选B。

2B

细节理解题。根据personal home pages that allow you to find out your favorite teams and players.可知在个人主页上,允许你找到你最喜欢的球队和运动员,故选B。

3C

细节理解题。根据New members get free use for the first 90 days.可知新会员前90天免费使用,因此不是一直免费,故排除A项。根据SPORTS FANS is the only sports website you’ll need.可知这是一个网站,不是一个俱乐部,故排除B项。根据Are you looking for up-to-date scores?可知它提供最新的体育比赛成绩,不是体育录像,故排除D项。根据pregame predictions(赛前预测)and post-game analysis(赛后分析)by experts that can help you improve your enjoyment; 可知它介绍赛前预测和赛后分析,故C项与文中一致,故选C。

认真阅读题干,根据题干要求,在文中寻找答案所在的语句或段落,进行分析理解,词义猜测,推理判断和概括归纳,选出正确的选项。例如小题2,根据personal home pages that allow you to find out your favorite teams and players.可知在个人主页上,允许你找到你最喜欢的球队和运动员,故选B。

练习册系列答案
相关题目

【题目】Movies for the Blind?

When you think of the cinema, the phrase "watching a movie" probably comes to mind, and, in fact, moviemakers work very hard to make their films interesting visually. But movies also contain stories, dialogues, music and sound effects --- things that people don't need to see in order to enjoy.

Movie reviewer Marty Klein has created a website to help visually impaired (受损的) people choose movies that they can follow without the help of an assistant to explain what is happening on the screen. Klein gives movies a rating from 1 to 10 based on several factors. A movie receives a high rating if there are only a few main characters whose voices are easy to recognize. Klein also likes an interesting story without too many changes in time and place. A large amount of dialogue between the characters is better than long silences or noisy action scenes.

Of course, visually impaired people can enjoy many films with the help from a friend who doesn’t mind explaining the parts of a movie that can only be seen. But that means that someone is talking during the movie, which could annoy some audience members. It also means that these people cannot go to the movies independently. To solve these problems, some movie theaters have begun to offer recorded audio descriptions of the movements, scenery, and special effects that other audience members can see on the screen. Visually impaired moviegoers receive a wireless headset to wear during the movie. This allows them to listen to the narration (叙述) while still hearing a movie's music and other sounds that surround them in the theater.

Another blind movie reviewer, Jay Forry, writes movie reviews that are published on his website. He also writes for newspapers and is a guest on radio shows. Forry gives movies one of five ratings, including, "So good, blind people will like it" and "I'm glad I couldn't see it." Forry became a writer after going blind at the age of 20 and he decided to go to college. His first articles appeared in the college newspaper, and Forry's writing skills and sense of humor are what keep people reading his reviews or listening to them on the radio. After "watching" The Sixth Sense, Forry commented that he thought the movie was excellent, but that he envied the boy who was the main character: "He had six senses, and I only have four."

1Which movie might receive a good rating from Marty Klein?

A. A action film with many fight scenes.

B. A science fiction movie about time travel into the past and the future

C. A romantic comedy with four main characters and lots of conversations.

D. An adventure with many explosions and special effects.

2According to the article, how are some movie theaters dealing with the problem of blind people going to movies?

A. They are asking the assistants not to annoy the other audience members.

B. They are providing headsets so blind people can hear a recorded narration.

C. They are providing trained employees to describe the movie to blind people.

D. They are asking blind people to enjoy the music and the other sounds in the theater.

3What is the main idea of the article?

A. More and more blind people enjoy going to movies.

B. Marty Klein and Jay Forry write movie reviews for blind people.

C. Moviemakers are trying to make films more interesting for the blind.

D. Movie reviews and new technologies make it easier for the blind to enjoy the movies.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网