题目内容
【题目】Welcome to SPORTS FANS!
Are you looking for up-to-date scores?
Do you want more information about your favorite players?
Would you like to connect with more fans just like you?
You’ve come to the right place! SPORTS FANS is the only sports website you’ll need.
SPORTS FANS has more features(特点)than any other website, including:
▲ live scores from matches of baseball, football, basketball, hockey(曲棍球),tennis, bowling, volleyball, table tennis, and other sports around the world;
▲ pregame predictions(赛前预测)and post-game analysis(赛后分析)by experts that can help you improve your enjoyment;
▲ message boards where you can share information with players and other fans;
▲ personal home pages that allow you to find out your favorite teams and players.
JUST ONE CLICK!
NO. Thanks, not right now.
YES. Join right now!
New members get free use for the first 90 days.
【1】A person who wants to may NOT be interested in SPORTS FANS.
A. connect with basketball fans B. find out a webite selling different balls
C. look for the latest scores of sports D. know more about his favorite players
【2】Personal home pages of SPORTS FANS allow us to .
A. ask experts to help improve skills B. find out our favorite teams and player
C. share information with other fans D. make suggestions on SPORTS FANS
【3】What can we learn about SPORTS FANS?
A. It’s always free for its members. B. It’s a club for sports fans.
C. It has post-game analysis. D. It offers latest sports videos.
【答案】
【1】 B
【2】 B
【3】 C
【解析】
本文介绍了一个名为SPORTS FANS 的网站的特点。
【1】B
细节理解题。根据Are you looking for up-to-date scores? Do you want more information about your favorite players?Would you like to connect with more fans just like you? 可知对SPORTS FANS这个网站感兴趣的人可以在这个网站上寻找最新的体育比赛成绩,可以了解更多的关于自己最喜欢的运动员,可以和其他球迷联系,因此如果想找一个网站来卖各种球类的人,应对这个网站不感兴趣,故选B。
【2】B
细节理解题。根据personal home pages that allow you to find out your favorite teams and players.可知在个人主页上,允许你找到你最喜欢的球队和运动员,故选B。
【3】C
细节理解题。根据New members get free use for the first 90 days.可知新会员前90天免费使用,因此不是一直免费,故排除A项。根据SPORTS FANS is the only sports website you’ll need.可知这是一个网站,不是一个俱乐部,故排除B项。根据Are you looking for up-to-date scores?可知它提供最新的体育比赛成绩,不是体育录像,故排除D项。根据pregame predictions(赛前预测)and post-game analysis(赛后分析)by experts that can help you improve your enjoyment; 可知它介绍赛前预测和赛后分析,故C项与文中一致,故选C。
认真阅读题干,根据题干要求,在文中寻找答案所在的语句或段落,进行分析理解,词义猜测,推理判断和概括归纳,选出正确的选项。例如小题2,根据personal home pages that allow you to find out your favorite teams and players.可知在个人主页上,允许你找到你最喜欢的球队和运动员,故选B。