题目内容
15.A.House for Rent (租用)Big house with a big yard,for big families.Four bedrooms,three bathrooms,big living room,great kitchen,garage.Only 4000dollars a month.
Call Mrs Tranh at 456-0987.
B.Spacious Rentals
Great location!Nice new apartment building with a swimming pool and tennis courts.Big living room,one bedroom,one bathroom,beautiful kitchen.All this for 1200 dollars a month.
Phone 761-0201.Ask for Dana.
C.You can afford!
House for rent.Living room,two bedrooms,two bathrooms,nice big kitchen,and a great yard for your children.1200 dollars a month.
Please call Nathan at 475-2300.
D.Relaxed,Elegant Living!
Your new home!Big apartment with three bedrooms,living room,dining room,bathroom.Big garage and no yard work.1400 dollars a month.
Call Rolando at 533-0202.
31.What's Nathan's telephone number?C
A.456-0987.
B.761-0201.
C.475-2300.
D.533-0202
32.If you want to rent a house with a swimming pool,you can callB.
A.Mrs Tranh
B.Dana
C.Nathan
D.Rolando
33.How many of the houses have a yard?B
A.One.
B.Two.
C.Three.
D.Four.
34.Which house is the most expensive?A
A.House A.
B.House B
C.House C.
D.House D.
35.The ads(广告) are for peopleD.
A.who want to find a hotel
B.who want to sell a house
C.who want to buy a house
D.who want to rent a house.
分析 短文用广告的形式介绍了四种房子,具体说了它们的结构,月租金,及其联系方式等.
解答 答案:31.C 细节理解题.根据信息C第三行句子 Please call Nathan at 475-2300.可知电话是475-2300.故选C.
32.B 根据信息B第二行句子Nice new apartment building with a swimming pool and tennis courts.Phone 761-0201.Ask for Dana.漂亮的新公寓,有游泳池和网球场.打电话761-0201给Dana.可知如果你想租一间带游泳池的房子,你可以找Dana.故选B.
33.B 细节归纳题.根据信息A第二行句子Big house with a big yard,和信息C第二行句子and a great yard for your children.可知一共有两个院子.故选B.
34.A 细节理解题.根据整篇文章内容及其相关句子HouseA,Only 4000dollars a month.;House B 1200 dollars a month;House C.1200 dollars a month.;House D.1400 dollars a month.可知HouseA最贵.故选A.
35.D 细节推理题.根据整篇文章内容及其句子HouseA,Only 4000dollars a month.;House B 1200 dollars a month;House C.1200 dollars a month.;House D.1400 dollars a month.可知介绍的是租房子,故选D.
点评 在通读全文的基础上,根据全文大意,展开逻辑思维,瞻前顾后,认真观察选项,仔细推敲,确定最佳答案.
-I won't,Mom.( )
| A. | grt up | B. | stay up | C. | wake up |
| A. | an; a | B. | an; an | C. | a; an | D. | a; a |
--Because they are very cute.( )
| A. | What | B. | How | C. | Why | D. | Where |
| A. | your,her | B. | yours,hers | C. | your,hers | D. | yours,her |