题目内容

【题目】 Plan the party around your child's interest. The best way to learn about your child's idea is to ask.

Children are usually happier and better behaved at things they have helped to plan. Let your child help get ready for the party. He can help send out the invitations and clean the house.

At the party, the birthday child should greet friends and guests at the door, take their gifts and show them politely to where the party is held. Parents should ask the children to talk with other guests politely. Make sure the birthday child knows how to follow polite table manners-this will help the other children be polite as well.

When it is time for the birthday activities, call the children to sit and listen to instructions for the activities. Before your child goes to a birthday party, discuss with him about the right ways to listen and behave.

At the end of the party, the birthday child should say"Goodbye" and"Thank you" to each friend. Always remember the thank-you notes! You will be very happy if you have a well-mannered (有礼貌的)child.

1The party should be planned according to parents' opinions.

2Children are willing to do something they can for the party.

3Only the birthday child needs to know about polite table manners.

4Children should listen to instructions before the birthday activities.

5A thank-you note is very necessary after the party.

【答案】

1B

2A

3B

4A

5A

【解析】

文章大意:这是一篇介绍举办或参加一个聚会对孩子的好处的说明文。聚会能够锻炼孩子,不仅能够让孩子得到锻炼,而且还能教会孩子们一些基本礼仪。

1理解判断题。根据文中的信息Plan the party around your child's interest. The best way to learn about your child's idea is to ask. 可知,聚会应当按照孩子的兴趣和想法来计划;所以本句叙述The party should be planned according to parents' opinions.“聚会应该根据父母的意见来计划。”是错误的,故答案填B

2理解判断题。根据文中的信息Children are usually happier and better behaved at things they have helped to plan. 可知,孩子们在他们帮助计划的事情上会表现得更好更快乐,由此可以判断孩子们是愿意为聚会做些事情的;所以本句叙述Children are wiling to do something they can for the party.“孩子们愿意为聚会做些力所能及的事情。”是正确的,故答案填A

3理解判断题。根据文中的信息Make sure the birthday child knows how to follow polite table manners-this will help the other children be polite as well. 可知,过生日的孩子懂得餐桌礼仪,其他孩子也会跟着他变得有礼貌。由此可推知不只过生日的孩子需要知道餐桌礼仪,其他孩子也需要要知道;所以本句叙述Only the birthday child needs to know about polite table manners.“只有过生日的孩子才需要知道礼貌的餐桌礼仪。”是错误的,故答案填B

4理解判断题。根据文中的信息When it is time for the birthday activities, call the children to sit and listen to instructions for the activities. 可知,在生日活动开始前,应该把孩子们叫过来听活动的介绍;可知本句叙述Children should listen to instructions before the birthday activities.“孩子们应该在生日活动前听指示。”是正确的,故答案填A

5理解判断题。根据文中的信息Always remember the thank-you notes! 可知,聚会结束后的感谢条是非常重要的;所以本句叙述A thank-you note is very necessary after the party.“聚会结束后,写一封感谢信是非常必要的。”是正确的,故答案填A

练习册系列答案
相关题目

【题目】 2019 is the Year of the Pig. How much do you know about pigs? Do you think they are stupid or lazy? The truth may surprise you. You might think twice about turning them into food! 1 Let’s take a look!

Pig’s nose is really long! Pigs have a very good sense of smell. In France, people teach pigs to find truffles (松露). Truffles are very rare and expensive. Pigs can find them faster than dogs.

“As stupid as a pig,” people sometimes say. But this is not true.2Pigs can remember things for a long time. Pigs can also tell apart (分辨) different shapes. Pigs can even learn to play video games.3A pig’s neck is very thick, but it is not strong enough to lift its head. Looking up is very hard for pigs. If a pig wants to look at the stars, it has to lie down.

Do you know Peppa Pig (小猪佩奇)?4Why? Pigs like to shower in mud. The mud not only can protect pigs from being burned by the sun also protect them from insect bites . That’s pretty smart!

The world’s biggest pig lived in Liaoning province. It was about 900 kg. 5They can be as small as a teacup.

Pigs are both good swimmers and great runners. You can swim with pigs in Bahamas (巴哈马 ).

Or a pig race in Huston (休斯顿) will make you laugh.

根据短文内容,从下面方框内选出最佳选项补全短文,使短文意思通顺、内容完整。

A. No one could pick it up. Mini pigs are the smallest pigs.

B. It’s funny that pigs cannot look up at the sky.

C. She always jumps in muddy puddles (泥坑).

D. Pigs have many secrets and shining moments.

E. Pigs are one of the 10 smartest animals on Earth.

【题目】综合填空

Here is a story: A man sees a butterfly(蝴蝶). The butterfly tries to get out of its chrysalis(蛹). F1sorry for it, the man decides to help. He cuts the chrysalis and the butterfly comes out e2. Surprisingly enough, the butterfly is unable to fly. If the butterfly doesn't struggle(挣扎;奋斗)to leave the chrysalis, it can't flyThe struggle develops the e3 in the butterfly which makes it fly. Similarly, the challenges of life bring out the best in young people and make the fly.

When people are young, meeting and overcoming challenges will make them s4 and ready to face life.

When we look at successful people, we see that the most successful of them are people who have had to struggle.

One famous businessman, who now o5many big supermarkets, used to carry clothes on his back and sell them from door to door when he was young. Another successful man is Dennis. His father died when he was only twenty. He had to b6up a big family. He took up the challenges and overcame them. Today his brothers and sisters are leading s7 lives.

Sometimes challenges do not appear to us because we keep away from them. So. some parents and teachers actively encourage young people to face challenges. They might organize some a8for young people which provide them with challenges, like rock—climbing, camping, volunteer work and so on. However, just passing exams will not prepare a person for life. We must meet and overcome challenges. The young people of today will become the leaders of t9. For countries to continue to become successful, it is i10that the young people learn to meet challenges and overcome them.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网