题目内容

【题目】根据短文内容,选择最佳答案。Global English Club
☆English training in four skills: listening, speaking, reading, and writing.
☆4-month(800 yuan), 6-month(1,400 yuan) and one year(2,500 yuan) courses.
☆Choice of morning or evening classes, 3 hours per day, Mon.—Fri.
☆All native teachers from Canada and USA.
☆Tel:8872806 Add: 306 Xinhua Road
Body-building Club
☆All facilities(设备) supplied.
☆On the top floor of Sunny Hotel.
☆Every evening from 6:00 to 9:00, Mon.—Sun.
☆Drinks and fruits ready for you during breaks.
☆Tel: 6353188
☆Add: 369 Dunhuang Road
Piano Club
☆One-to-one training on Sat.&Sun. From 2:00 pm to 5:00 pm (150 yuan per hour)
☆Experienced teachers.
☆Pianos supplied(设备) for free.
☆Convenient transportations.
☆Tel: 8756038
☆Add: 808 Park Road
(1)In English training class you will have teachers.
A.Canadian
B.French
C.Chinese
D.talian
(2)If you want to improve your English, you will ___________.
A.dial 6353188
B.have classes either in the morning or in the evening
C.go to 808 Park Road
D.have classes both in the morning and in the evening
(3)How much do you need to pay for one-to-one piano training every time?
A.300 yuan
B.150 yuan
C.450 yuan
D.800 yuan
(4)If Jim is exercising in the Body-building Club, where can you find him?
A.808 Park Road
B.on the highest floor of Sunny Hotel
C.696 Dunhuang Road
D.306 Xinhua Road
(5)Which of the following is not true according to the advertisement above?
A.You have to pay 800 yuan for 4-month English training.
B.You have to pay more for using the piano supplied in the class.
C.It is very convenient to get to the Piano Club.
D.You can enjoy drinks and fruits after body-building exercises.

【答案】
(1)A
(2)B
(3)C
(4)B
(5)B
【解析】本文介绍了全球英语俱乐部、健身俱乐部和钢琴俱乐部,他们正在招生,短文给出了它们的联系方式,价格及地址等信息。
(1)细节理解题。根据All native teachers from Canada and USA.可知,培训老师有加拿大和美国的老师,故选A。
(2)细节理解题。根据Choice of morning or evening classes, 3 hours per day, Mon.—Fri.,为了提高英语,可以选择早晨和晚上的课。故选B。
(3)细节理解题。根据One-to-one training on Sat.&Sun. From 2:00 pm to 5:00 pm (150 yuan per hour)可知,一对一的钢琴和每次要要交学费150元,故选C。
(4)细节理解题。根据On the top floor of Sunny Hotel.可知,在阳光旅馆的顶层,故选B。
(5)细节理解题。根据Pianos supplied(设备) for free.可知,钢琴免费提供。B 与文章信息相反,故选B。

练习册系列答案
相关题目

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网