题目内容

It's necessary them to support and help each other.

A. of B. for C. with D. to

B 【解析】句意:他们有必要互相支持和帮助。考查介词辨析题。本题是固定句式It's+形容词+for sb.+不定式短语+其他,表示“对某人来说,做某事是……的”,句中it是形式主语,后面的不定式是真正主语,sb.是不定式的逻辑主语,形容词通常表示不定式的重要性、必要性、难易程度等基本情况。而It's+形容词+of sb.+不定式短语+其他,则表示“某人做某事是……的”,形容词表示逻辑主语的品...
练习册系列答案
相关题目

假定你是苏华,你最近认识的英国笔友David给你发了一封电子邮件,想了解你初中三年来在学习和生活方而的一些收获、困惑和感受。请认真阅读下而的邮件,根据信中的内容及你的实际用英语回复。

To: suhua@ china.com

From: davidsmith@ britain.com

Subject: School life

Dear Su Hua,

Glad to hear you’re graduating from junior high. I’m interested in how you feel about those three years of school life. Would you please tell me the following things?

●What do you like best about your school life?

●What-s the biggest problem as a junior student

●Who has helped you most? And why?

● Do you enjoy your school life? Why or why not7

I look forward to hcaring from you soon.

All the best,

David

注意意:1.词数90左右,开头和结尾已经写好,不计入总词数;

2.回复须包括所有要点,可适当发挥,使全文连贯、通顺;

3.文中不得提及真实的人名、校名等相关信息。

Dear David,

Thank you so much for your email. I’m very happy to tell you about my school life.

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

How about your school life? Write to me soon.

Best wishes,

Su Hua

Dear David, Thank you so much for your email. I’m very happy to tell you about my school life. I like the Football Club best because I’ve made quite a few friends by joining the club.Moreover, i...

Africa lies to the southwest of Asia. On the west,it faces the Atlantic Ocean and on the east,it faces the Indian Ocean. On the northeast it neighbours on Asia through the Suez Canal (苏伊士

运河)and the Red Sea. Across the Mediterranean(地中海)to the north it faces Europe. It has an area of more than thirty million square kilometres, being the second largest continent in the world, next to Asia.

The Nile(尼罗河)which is 6,450 kilometres in length(长度)is the longest river in theworld. It has two tributaries(支流)in its up reaches,of which one is the White Nile rising on the

East African Plateau, and the other is the Blue Nile rising on the Ethiopian Plateau. The two tributaries join in the Central Egypt into the Mediterranean.

The Sahara Desert, which is one of the largest deserts, divides Africa into two parts. Arabs

(阿拉伯人)live north of the Desert and the black people live south of it. The white people from

Europe, small in number, live mainly in the southern area of Africa. Africa is rich in natural resources(自然资源)such as oil, gold, copper and diamond. It is also famous for its fine cotton.

People there are brave and hard-working. They fought bravely for their independence(独立)and freedom. Now nearly all the African countries have won their independence.

1.Where is Africa?

It lies____________________________ of Asia.

2.What separates Africa from Asia?

The_______________ and the______________ .

3.Which is the second largest continent in the world?

_______________________________________

4.Where does the White Nile rise?

It rises______________________ African Plateau.

5.Where do the black people live in Africa?

They live _________________ of the Sahara Desert.

6.What natural resources is Africa rich in?

________________________________________

1.to the southwest 2.Suez CanalRed Sea 3.Africa 4.on the East 5.in the south 6.Oil, gold, copper and diamond 【解析】试题分析:这篇说明文介绍了世界第二大洲非洲的地理位置、面积、河流、居民和丰富的自然资源。 1.题意:非洲在哪里?考查细节理解题。根据...

根据短文内容和首字母提示,在下文空格处填入适当的词使短文完整。在答题卡标有题

号的横线上,完整地写出空缺处各单词的正确形式。(每空一词)

For me, living in Canada for 25 years, China is a new world that I have longed to explore. This spring, I c1. Yangzhou to be my first stop on a 16-month trip around China. It was like love at first sight. At 15, I bought a book of collection of p2.about Tang Dynasty. Through it, I heard of Yangzhou for the first time. I was deeply attracted by a poem written by Li Bai – “Sailing to Yangzhou in M3..

Yangzhou has always been famous for its gardens. A4.them, the Slender West Lake, one of the b5.attractions in the city, was my first stop. The park with its fantastic landscape and lots of history has enough to keep a t6.busy for the whole day. What a shame I simply could a7. half a day!

My next stop was He Garden, one of the best protected gardens in Yangzhou. It was once owned by the family of He Zhidao in Qing Dynasty. He Zhidao successfully brought Chinese and W8.architectural(建筑的) features together.

Yangzhou is also the starting point of the Grand Canal tour. Taking a boat along the part of the canal in Yangzhou, I was amazed at the liveliness of this ancient waterway and the

c9.history and culture.

Luckily, my two-day trip to Yangzhou was filled with p10.and wonder. It made me hungry for more China.

1.chose 2.poems 3.March 4.Among 5.biggest/busiest/best 6.tourist/traveller 7.afford 8.Western 9.city’s/colourful 10.pleasure 【解析】本文介绍了作者待在加拿大25年了,他想在中国作为期16个月的中国之旅。首选中国的杭...

My boss’s daughter was studying in the Philippines. He asked me if my husband and I could take care of her. He thought his daughter would be able to improve her English communication skills in this way.

After days of thinking, we agreed. He then brought her here and left after 3 days. I thought that my boss’s daughter was well-mannered, but that was wrong.

After a month of staying in the Philippines, she started to show her true colors. When my husband asked her what she wanted for breakfast, she answered him in a rude way. From then on, we experienced fights at home. There was a time when we didn’t talk to her for a week as a punishment of not being good to us. What I hated most was that she didn’t care about other people’s feelings. She ate ahead of us when we were still working and didn’t leave anything for us. So we had to separate her food from ours to avoid such a problem.

The worst thing about her was that she shouted at us. I was wondering if she did this to her parents. We told this to her parents, but unfortunately I didn’t think that solved the problem. This situation lasted for almost 8 months. Our patience was tested during that time.

We tried to teach her everything we could to make her a better person, but I guess 8 months may not to be enough. We even tried to understand her and adjust for her, but it didn’t work. I just hope that she learned something from us and from other Filipinos.

1.This passage is mainly about the writer’s experience of ________.

A. trying to please her boss

B. changing a girl’s bad behavior

C. improving her communication skills

D. dealing with a teenage girl staying in her house

2.What do the examples in paragraph 3 tell us?

A. The daughter wasn’t behaving well.

B. The writer and her husband were careless.

C. The writer and her husband hated children.

D. The daughter tried her best to make others happy.

3.. The underlined word “that” in paragraph 4 refers to _______.

A. being patient with her B. her parents punishing her

C. asking her parents about her D. telling her parents about her behavior

4.After reading the passage, we learn that .

A. the writer had known the daughter was hard to deal with

B. the daughter learnt to behave well in the end

C. the writer didn’t enjoy the daughter’s stay

D. the daughter hated dealing with others

5.Which of the following is true according to the passage?

A. The writer’s boss’s daughter was well-mannered.

B. The writer didn’t like the colour of the girl’s hair.

C. The writer hopes the girl learned something from them.

D. The writer never separated the girl’s food from theirs.

1.D 2.A 3.D 4.C 5.C 【解析】这篇短文给我们讲述的是作者的老板的女儿和他们住在一起,这个女孩非常的没有礼貌,作者和她的丈夫想了很多办法想改变她,但是都没有效果。 1.主旨大意题。根据文意可知,这篇短文讲述了作者照顾她的老板的女儿,老板的女儿行为举止非常不礼貌,作者和丈夫想了很多办法,但是都没有效果。故D选项符合文意,意为:和一个住在她家里的十几...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网