题目内容
【题目】D
NATIONAL
GEOGRAPHICNews Video Photogaphy The Magazine Environment Travel Adventure Television
Main Stories
Controlling the Mekong
The 5000km long Mekong River provides China with fresh when it flows and electricity when it’s dammed.
Dolphin Intelligence
300 of these social animals have been studied for over 30 years by Dr. Denise Herzing.Find out what she discovered about dolphin communication and what dolphins say.
A Day In New York
It was once a city that people scared. Now tourists are visiting New York each year. Join Robert Jones as he explores just what the Big Apple has to offer and what interesting activities can be done in a day.
Photography
The Magic of Night Markets
All around the world, street markets come to life at night.While people can shop for T-shirts and toys, the real attraction is the different kinds of food that somehow become even more delicious after dark.
Visions of Earth
Look through visions of the world as seen through photographers’ eyes.
Amazing Amazon
Incredible images of the wildlife of the Amazon rainforest.
Most Read This Week
1.Top Danger for Lions-Hunting
2.A Day in New York
3.Photo of the Day Best of May
4.Making the Picture You Want
5.Photos That Take You to Mexico
6.The Week’s Best Space Picture
Special Offer. Order Today!
Print and Electronic Delivery. Just $25 a year for 12 copies.Orders outside the USA must add 20%
【1】“Dolphin Intelligence” is probably a story about dolphins’ ______.
A. eating habits B. living places
C. learning activities D. communication methods
【2】What is true about New York according to the website?
A. People are now afraid to visit.
B. Millions of tourists go there.
C. It has some new activities.
D. It offers many big apples.
【3】A person going to the page “The Magic of Night Markets” would expect to find______.
A. a long article about night markets
B. an interview with night market sellers
C. many photographs of newly market foods and food shops
D. many pictures of night market foods and food shops
【4】From which page can a reader get some useful advice on photography?
A. Video B. Visions of Earth
C. Your Shot D. Photo of the Day
【5】 What has been the most popular story on the website this week?
A. Top Danger for Lions: Hunting
B. Controlling the Mckong
C. A Day in New York
D. Amazing Amazon
【答案】
【1】D
【2】B
【3】D
【4】C
【5】A
【解析】
试题分析:这篇短文是一个网站的信息,有四个大标题Main Stories、Photography、Most Read This Week和Special offer. Order Today组成。我们可以根据题目的要求在短文中搜寻有用信息。
【1】D细节理解题。根据短文中Dolphin Intelligence段落中的最后一句话,what she discovered about dolphin communication and what dolphin say. 可知,关键是海豚之间的沟通方式,故选D.
【2】B细节理解题。根据短文中A Day In New York部分,采用排除法。A选项--错误,文中说的是曾经人们害怕这个城市(文中once 表“曾经”,并且用了过去式),并非A选项提及的now信息 不符。C选项--new activities与原文的interesting不符,偷换概念。D选项----与原文不符合,原文的Big Apple大写首字母应该为专有名词,并非真的apples,故不对。 B选项---与原文提及的Now tourists are visiting New York each year符合,选项中的millions of有“成千上万的,无数的”的含义,突出人数多,和原文表达意思一致。故选B.
【3】D细节理解题。根据短文中”The Magic of Night Markets”部分。依然采用排除法,A&B选项文章没有提及。C选项--与原文不符合,原文标题已经突出Night,并非newly market,再次偷换原文概念,混淆答案。D选项--正确,因为原文的the real attraction是夜市的食物,所以人们预期能看到关于夜市食物的照片。
【4】C细节理解题。根据短文中关于photography.这部分中出现在三个大标题中的Photography. 根据文中 “get helpful tips and advice”可判断正确答案为C。
【5】A细节理解题。根据原文第三个大标题:Most Read This Week.表明最多人阅读的文章,第一位就是Top Danger for Lions: Hunting. 故选A。
【题目】
Welcome to the zoo! | |
Opening | Fees(票价) |
Monday to Friday 10:00 a.m. – 6:00 p.m. | Adults(成人):$ 8.00 15 – 18: $ 6.00 8 – 14: $ 3.00 Under 8:free(免费) |
Saturday to Sunday 8:00 a.m. – 8:00 p.m | |
Try our Train Ride for $ 2.00 one person | |
【1】The zoo opens______days a week
A. one B. two C. seven D. five
【2】Kate is 12, and her little sister is 6. If they go to the zoo, they should pay____.
A. $ 8.00 B. $ 6.00 C. $ 11.00 D. $ 3.00
【3】If you are 14,you want to go to the zoo and try the Train Ride.
You should pay_________.
A. $5.00 B. $4.00 C. $8.00 D. $7.00