题目内容

短文填空,从下面方框中选出10个单词,将其正确形式填入短文,使短文意思正确通顺(每词限用一次)。

but choice color direct fly high important instead it many quick slow

but choice color direct fly high important instead it many quick slow

One day, a father and his son went to a kite flying festival. When they arrived, there were already many adults and their children playing in the park. When the son saw the sky filled with 1. kites in different shapes, he was excited and wanted to get one too. His father agreed to buy one for him. So they went to a kite shop and 2. a beautiful one.

With the string(线)in hand, the son started 3. the kite. Soon, the kite was high up in the sky. After a while, the son said, "Father, it seems that the string is stopping the kite from flying higher. If we cut it, it will be free and fly even higher. Can we cut it?” The father didn’t reply, but just cut the string off the reel(线轴). Suddenly, the kite began to go 4., which made the son much happier.

However, to his surprise, the kite was coming down. They waited for quite some time. 5., it fell onto the grass. The son felt upset and asked, "I thought that after cutting the string, the kite would fly higher. Why did it fall down?”

The father smiled and said, “The role of the string was not stopping the kite from flying higher, 6. helping it stay in the sky, because the kite 7. can' t fly up. By using the string you help the kite go up in the right 8.. When you cut the string, it could not support the kite.

In our life, we may sometimes feel like there are certain things that are holding us back and stopping us from growing. But in fact, these might be the things that support us9.. We can really grow up and become stronger by realizing the 10. of these things.

1.colorful 2.chose 3.to fly/ flying 4.higher 5.Slowly 6.but 7.itself 8.direction 9.(the) most 10.importance 【解析】 这篇短文主要讲述了一位父亲和儿子去参加风筝节,在商店给儿子买了一个风筝,陪儿子放风筝的故事。 1.句意...
练习册系列答案
相关题目

阅读下面短文,从所给选项中选出五个正确的选项填空,使短文通顺

Having a pen pal is fun and can be a great way to improve your writing skills.But most people have trouble knowing what to write to their pen pal. 1.

2. Break the ice by telling your pen pal a little about yourself. Start with your name , age, and job. Write about what you like to do or what’s on your mind that day. What you pass on will encourage your pen pal to tell you something about himself.3.

Ask questions.4.This will help you get to know him and probaly get you a faster answer. Make your questions into the e-mail by telling him something you like to do and then askiing if he’s ever tried it.

Ask for advice.You may have some difficulties in your life and want to ask for advice. Your pen pal may tell you what to do.5.Also, discussing real-word questions will promote your friendship.

A.Share you information.

B.What do you think of having a pen pal?

C.And this will be helpful to start your friendship.

D.Luckily,here are some ways to get to know a pen pal.

E.Write questions for your pen pal to answer in his next e-mail.

F.You don't have to take all his advice,but it will give your something about his opinions.

G. I think having a pen pal is good for you

1.D 2.A 3.C 4.E 5.F 【解析】试题这是一篇记叙文,文章讲述了拥有一个笔友对生活和学习各方面的好处,并就如何给笔友写信给出了三点建议:分享信息;问些问题;寻求建议。 1.根据上文But most people have trouble knowing what to write to their pen pal.联系下文的建议,可知备选句子Luc...

What do you think the future will be like? Here are some answers from some students.

Mary: If we don’t take good care of the earth now, our children and grandchildren will be born into a world with much pollution(污染). There will be fewer trees and more buildings, because there will be more people.

Jack: I agree with Mary. Things will be worse(更糟). The weather in the future will be much hotter. Humans(人类)won’t be able to live on the earth. They will have to look for another planet to live on.

Linda: I think the life in the future will be better. Most people in the world will use “green cars” by 2020, so there will be less pollution and people will live to be 200 years old. As for(至于)space travel, I would say, we will visit Mars(火星)in about fifty years.

1.They are talking about________.

A. pollution B. weather C. life in the future D. Mars in about fifty years

2.What does Mary think life will be like in the future?

A. There will be fewer trees. B. Everybody will have a car.

C. People will live longer. D. People will live on Mars.

3.How many things does Linda predict(预测)?

A. One B. Two C. Three D. Four

4.How soon will we visit Mars?

A. By 2020 B. In about 50 years C. For 200 years D. We don’t know.

1.C 2.A 3.D 4.B 【解析】试题这是一篇采访记录,文章主要讲述了玛丽、杰克和琳达各自对未来世界的预测。玛丽认为将来地球上的树会更少,楼会更多,因为将来人会更多;杰克认为未来地球会变得太热而不能居住;琳达认为未来人们的生活会变得更好,五十年后能去火星。 1.题意:他们正在谈论 。考查文意理解题。根据开头What do you think the future...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网