题目内容

【题目】

【1】What is NOT included?

A. When to have the party.

B. Where to have the party.

C. What colour to wear at the party.

D. What activities to do at the party.

【2】What never grows in one’s life?

A. Eyes B. Nose

C. Ears D. Hair

【3】What is this passage mainly about?

A. A lucky camel’s story.

B. John’s unusual experience.

C. How John got home from work.

D. A camel running away from the zoo.

【4】What is the best title for this passage?

A. How insects communicate with each other

B. How insects communicate with willow trees

C. How willow trees communicate with each other

D. How willow trees send out a special smell

【答案】

【1】D

【2】A

【3】B

【4】C

【解析】

试题分析:本文介绍了四篇短文。第一篇是Alice, Sue和 Simon要举行一个中国新年聚会,第二篇告诉我们眼睛一生下来不长了,但是眼睛和鼻子继续长。第三篇是约翰讲述他的一次不同寻常的经历。第四篇讲述的是柳树是如何交流的。

【1】D推理判断题。根据Alice, Sue and Simon are having a Chinese New Year Party at Simon’s house at 6 p.m.和图画 可知介绍了活动的时间是在下午六点,地点在西蒙家,图画的颜色告诉我们要穿红色,故不包括在聚会上有什么活动。故选D。

【2】A 推理判断题。根据our eyes are the same size from birth,可知我们的眼睛和出生时一样大,故推断眼睛不再长大,故选A。

【3】B主旨大意题。此处是约翰讲述他开车回家路上遇到了一个骆驼的故事,因此本文概括为约翰的不同寻常的经历,故选B。

【4】C标题归纳题。根据Some trees communicate with each other. Willow trees are be best known of these trees. 可知本文主要讲述的是柳树是如何交流的,故选C。

练习册系列答案
相关题目

【题目】 People often call eyes the window to the soul. But do you know that your eyes will always tell the _______ even if you try to hide your feelings? Sound like a plot in a film? Indeed, body language experts(专家)have found that they can tell all sorts of things about you, just from how you use your eyes.

Steady(稳定的)eye contact.

Making a steady eye contact is a good sign. This kind of eye contact makes you look more _______ and therefore, others will choose to believe in you. However, some people may feel uncomfortable if your gaze(注视)is too strong and steady.

___________.

People who avoid(避免)eye contact during a conversation by looking at the floor are often thought to be shy. They may feel bad about something so they feel uncomfortable making eye contact. Those people usually _______ to look into others’ eyes, especially when they are talking to strangers. Sometimes, you even need to give them hope to open up.

Looking to the right.

Looking to the right during a conversation is a sign of lying. Someone who is telling a lie will _______ look at the person they’re talking to. It is said that they often look to the right because the right side of the brain(大脑)controls creativity and imagination.

Looking to the left.

If a person is always looking to the left, he or she might be busy trying to remember events and experiences from the _______. The reason for looking to the left is that the left side of the brain is associated with(与……相关)people’s memory

1A.suggestionB.methodC.levelD.truth

2A.honestB.worriedC.terribleD.excited

3A.Looking upB.Looking downC.Looking outD.Looking back

4A.chooseB.offerC.refuseD.decide

5A.alwaysB.neverC.suddenlyD.carefully

6A.pastB.presentC.futureD.sense

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网