题目内容

【题目】Millie’s Favorite Activities

Day

Activity

Place

Time

Monday

play volleyball with her friends

in the playground

4: 30 p. m.5: 30 p.m.

Tuesday

practice tennis with her classmates

in the Tennis Club

5:00 p. m.5: 30 p.m.

Thursday

go swimming

in he Swimming Club

6:00 p. m.7:00 p.m.

Saturday

have a picnic with her parents

in the park

9:00a,m~11:30a.m

Sunday

read books with her brother

at home

11:00am~5:00p.m

1When does Millie often play volleyball with her friends?

A.On Sunday.B.On Monday.C.On Tuesday.D.On Thursday

2Where does Millie often practice tennis with her classmates?

A.In the playground.B.At home

C.In the park.D.In the Tennis Club.

3Millie often swims from on Thursday.

A.4:30p.m.~5:30p.m.B.5:00p.m.~5:30p.m

C.6:00p.m.~7:00pm.D.9:00pm,~11:30p.m

4Millie usually from 11: 00 a. m. to 5: 00 p. m, on Sunday.

A.reads booksB.plays volleyballC.practices tennisD.goes swimming

5What can we know from the passage?

A.Millie likes sports vey much.B.Millie likes to read books on Saturday.

C.Millie likes to stay at home on Saturday.D.Millie often plays volleyball for two hours.

【答案】

1B

2D

3C

4A

5A

【解析】

本文是介绍了一个学生在一周内所作的不同活动地点和时间做的不同事情。

1细节理解题。根据表格第二行第二列可知,Millie在周一和朋友打排球,故选B

2细节理解题。根据表格第三行第三列可知,Millie周二在网球俱乐部跟同学们打网球,故选D

3细节理解题。根据表格第四行第四列,可知Millie周四游泳的时间是从晚上6点到7点,故选C

4细节理解题。根据表格第六行第二列,可知他在周日的上午11点到下午5点在读书,故选A

5推理判断题。根据他在周一、周二和周四的活动分别是打排球、网球和游泳可知,一周进行的大部分活动和运动有关,可推测他是个体育爱好者,故选A

对于推理判断题,我们先要结合文章的细节进行合理推测,然后进行判断。比如第5小题,我们可以结合表格的关于活动的基本信息可知,大部分跟运动有关,所以他是个体育爱好者。

练习册系列答案
相关题目

【题目】My dear,

My name is Amy. I am an English girl. Now I live ____ London. I have a happy family. There are four people in my family. They are my father, my mother, my brother and ____. My brother and I ____ junior high school students. We are in the same school. But we are in different ____. My brother is in Grade Nine and I am in Grade Seven. My mother is Chinese. She ____ from Hangzhou, China. She ____ Chinese in our school. She is ____ to the students and her classes are very nice. Her students like her very much. My father is an engineer(工程师). He often goes to China to see my grandparents and ____ China. He knows ____ about China. He ____ Chinese well. My parents often tell my brother and me something about Chinese people and Chinese food. My mother can ____ jiaozi well. It’s our favorite ____. We often eat out in a Chinese ____. I have some pen pals in Japan, America, Canada and Cuba. But I don’t have any in China. I want ____ one in China and visit you some day.

Let’s be ____.

Amy

1A.forB.inC.atD.to

2A.myB.mineC.usD.me

3A.amB.isC.areD.have

4A.classB.gradesC.teachersD.classmates

5A.comesB.comeC.getsD.has

6A.teacherB.teachC.teachesD.teachers

7A.tallB.youngC.happyD.kind

8A.singB.takeC.visitD.look

9A.a lotB.a lot ofC.manyD.lot of

10A.saysB.speaksC.tellsD.reads

11A.to makeB.makesC.makingD.make

12A.colorB.bookC.foodD.actor

13A.restaurantB.officeC.farmD.hospital

14A.findB.to findC.findingD.finds

15A.studentsB.classmatesC.differentD.friends

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网