题目内容

【题目】阅读理解

*Teachers Wanted

Are you a teacherDo you like childrenCan you help them with Chinese on weekendsCome to join us. Call John at 3785788 for more information.

*Pingpong Club

Do you like to play pingpongDo you want to play pingpong wellMr.Cai can teach you. You can come here every Saturday afternoon.

Tel: 3685778

Add: Room 212 in School's P.E.Building

*Learning Japanese

Can you speak JapaneseDo you want to learn JapanesePlease join the Japanese Club now. Call Jane at 3451238.

Time: 830 am.1100 am.(from Monday to Friday)

*Musicians Wanted

Are you a music loverCan you sing or danceCan you play any instrumentsWelcome to our Star Rock Band.

Please call Tina at 8983443 or send an email to music@163.com.

1Gina is a good teacher and she wants to find a job.Who may offer(提供)her a job?

A.Tina.B.John.C.Jane.D.Mr.Cai.

2You can be in the Japanese Club for________ every day to learn Japanese from Monday to Friday.

A.2.5 hoursB.3.5 hoursC.4 hoursD.5 hours

3If you are a music loveryou want to be a dancerhow can you contact(联系)them?

A.Go to Room 212 in School's PE.Building.B.Call Jane.

C.Send an email to music@163.com.D.Call 3685778.

【答案】

1B

2A

3C

【解析】

本文讲述了招聘老师、乒乓球俱乐部、学习日语、招聘音乐家。分别打电话3785788368577834512388983443,希望踊跃报名。

1细节理解题。根据第一个表格是招聘老师。Call John at 3785788 for more information.打电话给约翰了解更多信息。所以是John,故选B

2推理判断题。根据Time: 830 a.m.1100 a.m.(from Monday to Friday),所以是2.5小时,故答案为A

3推理判断题。根据Please call Tina at 8983443 or send an email to music@163.com.请致电898-3443或发送电子邮件到music@163.com。故选C

练习册系列答案
相关题目

【题目】 A Frenchman went to visit New York.He didn't know English.When he _______ New Yorkhe _______ a bus to a hotel.

It was Sunday.The Frenchman went out _______ a walk.When he went _______ the streethe suddenly _______ his way back.On the wall near the corner of the streethe saw some English words.He _______ them down in his notebook.“Now I know the name of this street” he said to _______“It'll be easy for me to _______ the hotel.” He walked for a long time in the city.Then he felt tired and wanted to go back.He took the notebook out of his pocket and_______ the name of the street to a young man.________ he did not know what the Frenchman wanted.He stopped an old manbut the old man did not understand him________

Then the Frenchman saw ________ young woman.The young woman knew ________ French.When she ________ the words in his notebookshe ________for in the Frenchman's notebookthere were only three words “One Way Street”

1A.reached atB.got toC.arrived atD.got in

2A.hadB.tookC.satD.caught

3A.toB.forC.ofD.with

4A.alongB.awayC.offD.over

5A.thought ofB.think ofC.thinks ofD.is thinking of

6A.writesB.writeC.wroteD.written

7A.himB.herC.heD.himself

8A.backB.come backC.come back toD.back to

9A.readB.showedC.tookD.gave

10A.ButB.AndC.OrD.Because

11A.eitherB.tooC.alsoD.neither

12A.aB.anC.theD./

13A.fewB.a fewC.manyD.some

14A.readB.seeC.lookedD.found

15A.criedB.laughed()C.shoutedD.said

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网