题目内容

【题目】A: 1, Susan. Now, Susan you have a few minutes to rest. Can you tell us something about yourself? 2

B: I’m twenty-two and I am a bus conductor. Cycling is my hobby.

A: Ah, bus conductor. So you’re used to collecting money. Good! 3

B: Nobody. I taught myself.

A: 4

B: I’ve been cycling since I was five.

A: Who bought you the racing bike?

B: I bought it myself. I worked overtime.

A: Good for you. 5

B: Now? If you mean this minute, I’m going to have a long hot bath.

A: Well, you must need to relax. Again, congratulations! That was Susan James, winner of this year’s London-to-Brighton Cycle Race.

A.Did your parents teach you?

B.In fact, I wanted to be a taxi driver.

C.What’s your age and what’s your job?

D.And what are you going to do now?

E.How long have you been cycling?

F.Who taught you cycling?

G.Congratulations on winning the race

【答案】

1G

2C

3F

4E

5D

【解析】

本文是苏珊和另一个人之间的对话。苏珊赢得了从伦敦到布莱顿的自行车比赛。对方对她表示祝贺,并询问她一些问题。

1

根据“Again, congratulations! That was Susan James, winner of this year’s London-to-Brighton Cycle Race.”可知,此处祝贺苏珊赢得比赛,故选G

2

根据“I’m twenty-two and I am a bus conductor.”可知,此处询问她的年龄和工作。故选C

3

根据“Nobody. I taught myself.”可知,此处询问是谁教她骑自行车,故选F

4

根据“I’ve been cycling since I was five.”可知,此处询问你骑自行车多长时间了。故选E

5

根据“I’m going to have a long hot bath.”可知,此处询问对方要去做什么。故选D

练习册系列答案
相关题目

【题目】下面文章中有五处 (1—5) 需要添加标题。请从以下选项 (ABCDEF) 中选出符合意思的标题。选项中有一项是多余选项。

1

Hopes, ambitions (抱负), dreams. How many of yours will you achieve? When you look back at your life in the future, will you have good memories of all the things that you did? Or will you regret all the things that you didn't do?

Of course, there's no easy road to success, but one thing is certain: success won't come if you don't do anything. So how do you do it? This four-step model will help you to make your dreams come true.

Step 1: 2

What would you like to do? Write down all your ambitions. They may be very general, such as I would like to be fitter. I want to be famous or It would be nice to have more friends. Or they may be more specific, like I've always wanted to play a musical instrument.

Step 2: 3

Now you need to do two things:

1. Choose one or two ambitions. If you try to do everything, you won't do anything.

2. Set a time limit (限定). This is very important, because you will have a goal and you will also know when you have reached it.

So, for example, I would like to be fitter. in Step 1 now becomes I will be fit enough to join a half-marathon race by the end of August.

Step 3: 4

Now that you've made your choice, what are you actually going to do to achieve your goal? So, in our example, I will be fit enough to join a half-marathon race by the end of August. becomes I'm going to join a running club. or I'm going to go jogging three times a week.

Step 4: 5

This is when you change your intentions (意图) into specific actions. Prepare to do something at a specific time. If you don't do this, your dreams and plans will just stay as dreams and plans. So now I'm going to join a running club. becomes I'm meting the president of the Cheetahs Running Club on Monday evening at 530.

Don't let your ambitions die. Follow this four-step plan and make your dream come true.

A.Change I would like to.. . to I will. . .

B.Change I did. . . to I do. . .

C.How to be successful

D.Change I'm going to. .. to I'm doing.. . on. .. at. ..

E.Think about your ambitions

F.Change I will. . . to I'm going to. . .

【题目】 Passage 3

There are many useful inventions in the world. Have you ever wished to have an umbrella that makes your hands free? Alan Kaufman has thought up the “Nubrella”, which means “new”+ “umbrella”. It is the first truly hands-free umbrella in the world. The inventor says that it stops rain, wind and snow and can keep your head, face and hair dry.

“I never planned to invent a product. I just noticed a problem and thought up a solution,” said the inventor. The idea for the invention began on one rainy day. Mr Kaufman was standing in one of his stores. He began to look at people’s umbrellas. He found that they had to try very hard to keep their umbrellas in the right place. At that moment an idea came into his mind. He ran to his desk and drew a picture. In this way, the Nubrella was born. One cool feature of the Nubrella is that you don’t hold it like a usual umbrella, you wear it. The shoulder straps(肩带) of the Nubrella allow people to be fully hands-free, so when walking in the rain with the Nubrella, you are able to use your cell phone or drink a hot cup of coffee. Also, the Nubrella will never be inverted(颠倒) in the wind. The new umbrella is far safer than traditional ones, because it has no sharp points.

1“Nubrella” is a kind of_________ umbrella.

A.usualB.hands-freeC.traditionalD.paper

2How can you use the “Nubrella”

A.You can wear the shoulder straps of the Nubrella.B.You can put the Nubrella on your head.

C.You can use your hands to control it.D.You can put it on your bike.

3Which of the following is NOT right

A.“Nubrella” means “new”+ “umbrella”.

B.The idea of the new umbrella came from the rainy day.

C.When you are walking in the rain, you’d better take the Nubrella.

D.If you go out with the Nubrella in the rain, you’d better drink a hot cup of coffee.

4It can be learned from the passage that_________.

A.Alan Kaufman often uses umbrellas in everyday life

B.the new kind of umbrella was invented by an umbrella store owner

C.the inventor thought for a long time before inventing the Nubrella

D.you can do other things with your hands when using the Nubrella

5In writing this passage, the writer mainly intends(意图) to_________ .

A.introduce this new kind of umbrella to people who are selling umbrellas

B.tell the readers about a great inventor named Alan Kaufman

C.tell the readers about a new invention that is very useful

D.tell the readers that the inventor didn’t want to invent anything

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网