题目内容

【题目】根据句意和汉语提示完成句子。每空一词。

1Before you make your own________(决定), think them over.

2As a teenager, it is better for us to speak to the old people________(礼貌地).

3Our English teacher has a lot of ________(经验)of teaching English.

4The bank is________(对面)our school.

5The more________(粗心)you are, the more mistakes you will make.

【答案】

1decisions

2politely

3experience

4opposite

5careless

【解析】

1句意:在你做出自己的决定之前,仔细考虑一下。
根据中文提示可知,英语中决定decide,是一个动词,而句中空格前有yourown修饰,所以应该要填一个名词,decide的名词是decision,是一个可数名词,而后句中指代用的是them,所以这里应该用复数名词,故答案为decisions

2句意:作为一个青少年,我们最好礼貌地和老人说话。

根据句意理解及中文提示可知,英语中礼貌的的是polite,而空格在句中修饰的是speak to,英语中修饰动词要用副词,所以这里的形容词要变成副词,故答案为politely

3句意:我们的英语老师有很多教英语的经验。

根据句意理解及中文提示可知,英语中经验experience,是一个不可数名词,所以这里直接用单词本身即可,故答案为experience

4句意:银行在我们学校对面。

根据句意理解及中文提示可知,英语中表达……对面opposite,是一个介词,句中的句子成分是完整的,空格在句中不做任何成分,所以这里直接用介词即可,故答案为opposite

5句意:你越粗心,就会犯越多的错误。

根据句意理解及中文提示可知,英语中粗心的careless,是一个形容词,在这里构成一个……,就越……”的结构,英语是“The+比较级,the+比较级,且空格前面已经有more,所以这里直接用形容词本身,在句中作表语,故答案为careless

练习册系列答案
相关题目

【题目】 One day not too long ago the workers of a large company in St. Louis, Missouri returned from their lunch break and were greeted with a sign on the front door. The sign said: Yesterday the person who has been hindering your growth in this company passed away. We invite you to join the funeral in the room that has been prepared in the gym.

At first everyone was sad to hear that one of their workmates had died, but after a while they started getting curious about who this person might be. The excitement grew as the employees arrived at the gym to pay their last respects.

Everyone wondered: Who is this person? Who was hindering my progress? Well, at least he’s no longer here! One by one the workers got closer to the coffin and when they looked inside it they suddenly became speechless.

They stood over the coffin, shocked and in silence, as if someone had touched the deepest part of their soul. There was a mirror inside the coffin: everyone who looked inside it could see himself.

There was also a sign next to the mirror that said: There is only one person who is able to set limits to your growth: it is YOU.

You are the only person who can control your life. You are the only person who can influence your happiness, your ambition and your success. You are the only person who can help yourself.

Stop thinking that the people around you make your life more difficult, stop complaining about the trouble life brings about, just be the master of your own life!

1The underlined word “hindering” in the passage probably means “________”.

A.getting down toB.getting away from

C.getting in the way ofD.getting ready for

2The workers seemed not sad when they got to the gym because ________.

A.someone died and they were still living

B.they found out actually no one died

C.there were many people in the gym and it was like a party

D.the death of the one hindering their growth was good for them

3People were speechless when they looked inside the coffin because ________.

A.they could see their own souls inside.B.there was nothing but a mirror inside.

C.their closest colleague lay inside.D.what was inside told a great truth.

4We can infer from the passage that the workers________.

A.were annoyed about the hoax in the end

B.understood the purpose of the company at last

C.were still happy that someone hindering their growth died

D.refused to look at themselves in the mirror

5We can learn from the passage that________.

A.No one can influence your happiness, ambition and success except you

B.There is somebody else responsible for your life and stop complaining

C.when the people around you change, your life changes too

D.you are not the only one responsible for your life

【题目】 Fun and practical, these apps are worth downloading

*Forest

When working on your homework, you might sometimes find that your smart phone is distracting (使分心) you. An app called Forest can help you stay focused. When you set a new task in the app and set a certain amount of time to finish it, a tree seed will be “planted” in the app. If you keep finishing your task, the seed will grow into a tree. But if you close the app and play with your phone instead, the tree will wither and even die. Once you finish the task, your tree will be “planted” in the app. Gradually, you will have a forest! You can share your achievements with your friends and try to “plant” different kinds of trees.

*Rocket Alarm Clock

It’s hard to get out of bed every morning. You might hit the “snooze” button打盹按钮) on your alarm clock again and again just to get a little more sleep. However, the Rocket Alarm Clock app can help!

The app’s alarm cannot be easily turned off. You have to shake your phone wildly, solve difficult math problems, or even blow into your phone’s microphone to turn it off. For example, in one of the app’s modes, there are some unidentified flying objects( UFOs) that are attacking(攻击) the earth. You have to blow hard on your microphone to get rid of(摆脱) the UFOs and turn off the alarm.

*Xiawen

This app makes reading news feel like chatting with a friend. News stories pop up(弹出) just like a text message from a friend. If you’re interested, you can click “read on”. If not, just click “new one”.

In addition, the app’s news stories are presented in an interesting way. There are emojis(表情符号), audio clips (音频剪辑) and memes to help you better understand each piece of news. If you want to comment on the stories you read, you can join different groups and discuss the stories with others.

1How many apps are mentioned in this passage?

A.TwoB.ThreeC.FourD.Five

2Why is the app called “Forest” invented?

A.It will help plant tress.B.It will help you stay focused.

C.It can tell you how to grow a tree.D.It can share your task with your friends.

3If you want to turn off the alarm of “Rocket Alarm Clock”, you should do the following EXCEPT________.

A.shake your phone wildlyB.solve difficult math problems

C.blow into the phone’s microphoneD.hit the “snooze” button again and again

4What can you do if you want to comment on the stories you read?

A.Click “read on”.B.Join different groups.

C.Read news in interesting ways.D.Use emojis, audio clips to understand news.

5The apps above are probably for________.

A.phone usersB.forest plantersC.news reportersD.heavy sleepers

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网