题目内容

【题目】根据汉语意思完成下列句子,每空一词。

1你喜欢三明治里面夾鸡肉吗?

-是的,我喜欢。

—Do you like _________ _________ a sandwich?

—Yes, _________ _________

2你们需要多少盐?

_________ _________ _________do you need?

3父亲节通常是在六月的第三个星期天。

Father's Day is usually_________ _________ _________ _________in June.

4我早餐通常吃一个鸡蛋喝一杯牛奶。

I usually have an egg and a glass of milk _________ _________.

5学生们该上体育课了。

_________ _________ for students _________ have the P.E. class.

【答案】

1chicken in I do

2How much salt

3on the third Sunday

4for breakfast

5It’s time to

【解析】

1根据中英文对照,此处缺鸡肉里面我喜欢,在英文中表达为chickeninIlike,但是因为我喜欢是一般疑问句的回答,所以用I do,故答案为chicken in I do

2根据中英文对照,此处缺多少,因为盐是不可数名词,在英文中提问不可数名词的数量用how muchsalt,放句首,需大写。故答案为How much salt

3根据中英文对照,此处缺在第三个星期天,在具体的某一天之前用on,表示顺序用序数词third,叙述此前需要用定冠词修饰。在英文中表达为on the third Sunday,故答案为on the third Sunday

4根据中英文对照,此处缺早饭,在英文中表达为breakfast,根据have……for breakfast表示早饭吃什么,故答案为for breakfast

5根据中英文对照,此处缺是时候做什么了,在英文中固定句型为It’s time for sb to do……,故答案为It’s time to

练习册系列答案
相关题目

【题目】阅读理解
You may hear adults, especially your parents, ask you to spend less time in front of the screens. But at a camp called ID Tech, computers are the necessary tools for learning about robotics (机器人学) and video games.
Logan Doyle, 12, spent last week at this camp learning to write computer instructions for a video game he was creating. “l am trying to make the beginning of this game,” said Logan.
In the room, boys were playing a 3D racing video game. When they finished playing the game, they talked about what they liked and didn’t like about the game. Then the camper who designed the game could make it better.
Their teacher, Will Whitney, said the kids were learning problem-solving. “Kids meet a problem and think of different ways to solve it,” said Whitney. Like a lot of the teachers at the camp, Whitney attended ID Tech camp while growing up. As a kid, he loved video games. He loved the camp so much that he attended it seven years ago. “It was always the height of my summer,” he said.
Like English and Maths, it is important to understand technology. It will be important to many jobs in the future. “Technology is everywhere in our society, said Jan Plane, a computer science professor at the University of Maryland. “Whatever field kids go into, having some knowledge of technology is going to make a difference.”
Maybe the right kind of screen time is not such a bad idea after all.
(1)What can students NOT learn at ID Tech camp?
A. Problem-solving.
B. Designing video games.
C. Communication skills.
D. Writing computer instructions.
(2)What does Jan Plane think of learning technology for future jobs?
A. Boring.
B.Interesting.
C.Dangerous.
D.Useful.
(3)Which of the following is the writer’s opinion?
A. Parents should allow their kids to spend much time on computers.
B. Kids should attend some activities during their holidays.
C. It’s OK to use computers properly.
D. It’s necessary to buy computers for kids.
(4)What’s the best title for the passage?
A. An unusual lesson
B. The ID Tech camp
C. A video game
D. The new technology

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网