题目内容
【题目】
Famous Museums
Name | The Palace Museum | British Museum | New York Museum |
Country | China | The UK | The USA |
Address | Chang’an Street | New Oxford Street, London | Chestnut Street, New York |
Feature | The largest ancient palace buildings with many kinds of collections in China | One of the largest museums with collections of any time and any area in the world | America’s largest museum on American history |
Ticket | ¥60 ( Spring& Summer) ¥40 (Autumn &Winter) | Free | Monday free |
【1】As one of the largest museums in the world, British museum is in _______ .
A. Beijing B. London
C. New York D. The USA
【2】According to the form, if you want to see ancient Chinese collections, you can visit ____ at most.
A. one museum
B. two museums
. three museums
D. fore museums
【3】Which of the following is TRUE according to the information above?
A. Each ticket for the Palace Museum costs the same in the whole year.
B. You don’t have to pay for tickets if you visit New York Museum on Monday.
C. British Museum lies in Chestnut Street, London.
D. New York Museum is the largest in the world.
【答案】
【1】B
【2】B
【3】B
【解析】
【1】考查细节理解题。由表格New Oxford Street, London,可知大英博物馆在伦敦新牛津街道。所以答案是B。
【2】考查细节推断题。由表格The Palace Museum栏中The largest ancient palace buildings with many kinds of collections in China ;和British Museum栏中 One of the largest museums with collections of any time and any area in the world ,可知这两家博物馆都能看到古代的中国文物。所以答案是B。
【3】考查细节理解题。由表格中Monday free信息可知,答案应是B.
【题目】阅读对于每个人的成长都有着很大的影响,广泛的阅读有利于开拓视野,调节身心。著名作家Francis Bacon曾说过“Reading makes a full man.”。请你根据以下提示,结合自己的观点,以“Reading Makes a Full Man” 为题写一篇短文,谈谈你对阅读的看法和你的阅读计划。
Why do we read? | get knowledge; open the mind; be more intelligent (聪明的); learn a foreign language … |
What can we read? | read newspapers, magazines, … (自拟) |
How should we read? | If we meet with…, … (自拟) |
What's your reading plan? | every day, … (自拟) |
注意:1)词数:80词左右,开头已经写好,不计入总词数。
2)句子结构准确,要点齐全,内容合理,篇章结构连贯。
3)表达中不得出现真实的地名、校名和人名。