题目内容
【题目】阅读配对。左边是关于五个人兴趣爱好的介绍,请在右边选择符合这五个人兴趣的广告,把字母编号填在题号前的括号里。
【1】Katrina is a quiet girl. She hardly does any sports in her free time. But she enjoys music very much. 【2】Allan likes sports very much. He likes to try all kinds of exciting(刺激的) sports. 【3】Dick likes water sports very much. He usually spends his summer holiday by the sea. 【4】Judy is a movie fan. She goes to the movies twice a week. 【5】Nancy is a housewife. She goes shopping every day. She likes to buy the best things with the least money. | A. The long silver beach has the greatest waves (海浪) and beautiful sand. It’s good for surfing lovers. B. Special Party: Lovers of extreme(极限)sports get together to enjoys the fun of skateboarding and rocks climbing. C. Special Price Day: Come to the Wal-Mart(沃尔玛) and have a look. We are sure you can find the best in your heart without worrying about the money. D. The first undersea aquarium of the country. You can see many beautiful and strange fish living in the deep sea. E. Harry Porter (TV) is out now. Get it in the Center Bookshop at once. The first 10 buyers can get a small present from the shop. F. Do you believe that a beautiful girl will love a chimp(黑猩猩)? Enjoy “King Kong” this Friday evening. The cinema will offer a cup of tea to every audiences(观众). G. Living with Michael Jacksons: The program shows the lifestyles of the super singing star. Monday night,21:00. Channel 2. |
【答案】
【1】G
【2】B
【3】A
【4】F
【5】C
【解析】
试题分析:这篇短文中给我们介绍了五个人的兴趣爱好,喜欢音乐的Katrina;喜欢极限运动的Allan;喜欢水上运动的Dick;喜欢看电影的Judy以及家庭主妇Nancy。我们应根据他们的爱好,选择适合他们的广告。
【1】G根据Katrina的介绍可知,她喜欢音乐。G选项是一个音乐节目,介绍了Michael Jackson这个超级明星的生活。因此这个选项适合她。
【2】B根据Allan的介绍可知,他非常喜欢运动,想要尝试各种各样极限的运动。B选项是一个特殊的聚会,是一些极限运动爱好者们聚集的地方,在这里可以享受滑板和攀岩的乐趣。因此这个活动适合他。
【3】A根据Dick的介绍可知,他非常喜欢水上运动,经常去海边度假。A选项说的是银色的海滨和美丽的沙滩,适合冲浪爱好者。由此可知这个活动适合Dick。
【4】F根据Judy的介绍可知,她是一个影迷,喜欢看电影。而F选项中介绍的是一部电影《金刚》,因此这个广告是为Judy准备的。
【5】C根据Nancy的介绍可知,她是一个家庭主妇,喜欢花最少的钱,买最好的东西。C选项是沃尔玛超市的广告,那里有最好的东西,还不用担心价钱,因此Nancy可以去看一看。
【题目】补全对话
请从方框中选用适当的句子完成下面的对话。
A. Did you eat something bad? B. What did the doctor say? C. You should go to the doctor. D. He told me that I should eat less meat and more vegetables. E. I have a stomachache. |
Mary: What’s the matter with you, Alex?
Alex: _【1】___
Mary: I’m sorry to hear that. _【2】____.
Alex: No. But I ate a roast duck (烤鸭)
Mary: Oh, that’s too oily (油腻的). _【3】____.
Alex: I have.
Mary: _【4】__.
Alex: He said I had eaten too much fatty food. And he gave me some medicine.
Mary: You should take it now. Here’s some medicine.
Alex: Thank you.
Mary: What advice did he give you?
Alex: _【5】__.
【题目】In our life, we meet quite a lot of people: some just pass by while others can change our lives. Miss Bella is such a person. 【1】 . However, she has taught me a lot in many ways.
Every day she began her classes with a smile and a fresh face. 【2】 . I was shy but I wasn’t nervous in her classes at all. She gave lessons in a different way from other teachers. 【3】 . So we had many chances to talk about with each other in her classes. Miss Bella would thumb up(竖起大拇指)to us when someone had great ideas. 【4】 . I realize that learning to speak out your ideas is so important in society. 【5】 . Her encouragement not only turned me into a confident student, but will also lead me to a successful life.
A. Miss Bella often encouraged us to talked about some problems in class B. She taught me two years only C. I also realize that I can be myself by showing opinions bravely D. Now I find that I have learned much from her classes E. She made me realize that warm smiles could change a person |
【题目】School BBS About life in England
A: Many English people live in houses, not in apartments. Most houses have gardens. Many young people don’t live with their parents. |
B: School starts at about nine o’clock in the morning and finishes at about three o’clock in the afternoon. All the children go to school when they are four or five years old. |
C: Most office workers start to work at about nine in the morning, and finish work at about five or six in the afternoon. Most people don’t go home for lunch, and they just have a quick meal! |
D: Most shops open at about nine o’clock in the morning and close at about eight o’clock in the evening. People can buy fast food or life things in the shops. |
E: In the evenings, I usually do my homework before watching TV. Mum helps me with my homework. My family like to watch Coronation Street ( an English soap opera). |
F: The second most popular activity in England is visiting friends or relatives. Mum and Dad go out and visit friends at least once a week. |
【1】They usually go to work by bus, and they work with
【2】I have to help Mum wash the dishes after meals. I also have to clean my bedroom.
【3】On weekends, many families go to the open market. People sell vegetables, clothes, toys, and anything else out on the street.
【4】Most families have a car, a computer, a washing machine, etc. Almost everyone has a mobile phone.
【5】Most children take a lunch box to school. There are usually things like sandwiches, fruit and a bag of French fries in it.