题目内容

【题目】The beauty of love

Love is a song with a beautiful melody to keep you warm. Love is a poem with simple but moving and touching words. Love is a painting with colorful patterns to make you cheerful.Love, which is usually beyond expression, is always in my mind.

Since I was born, my mother has been taking care of me without any complaint. 【1】 she is aging over the years. Now I have learnt more and more from her. This love , between mother and I, I will always be grateful for.

Since I entered school, I have many friends around me. Friendship is a source of pleasure.

【2】 We share tears and happiness. This love, between friends, makes me more mature.

When I meet with difficulties in my life, many warm-hearted people will give me a hand, expecting nothing in return. 【3】

【4】 A saying goes that if you love the life you live, you will live a life of love. It is certain that love is the beautiful blossom of the soul. Where there is great love, there are always miracles. The delivery of love among people will make our world become a heaven, I believe.

A. Love is not to get, but to give.

B. Each age has its own pleasures and its own pains.

C. This love, between strangers, changes my value of life.

D. We depend on friends for support, help and encouragement.

E. She forgives me for all my faults and shows me patiently what is right.

【答案】

【1】E

【2】D

【3】A

【4】C

【解析】

试题分析:本文叙述了真爱之美。关爱是一首优美的歌曲温暖着作者。母亲的毫无怨言的照顾让他感激不尽。朋友的帮助和关爱让他变得成熟。热心人的帮助总是不计回报。这些关爱充满作者的生活。因此正如谚语所说,如果你爱你的生活,你就会过着充满爱的生活。

【1】根据my mother has been taking care of me without any complaint可知我的母亲没有怨言的一直照顾我,说明她原谅我的错误,一直耐心的照顾我,故选E。

【2】根据We share tears and happiness. This love, between friends, makes me more mature我和朋友之间分享快乐和悲伤,朋友帮助我变得成熟,说明得到朋友的支持和鼓励。故选D。

【3】根据many warm-hearted people will give me a hand, expecting nothing in return.可知许多热心人总是帮助我,而且不求回报,故可以说这种爱是只付出,不追求索取的。故选A。

【4】根据The delivery of love among people will make our world become a heaven, I believe.可知人人之间传递着爱,世界会变成天堂,这说明人与人之间互相关爱,会改变世界和人们的生活。故选C。

练习册系列答案
相关题目

【题目】Malls are popular places for Americans to go. Some people spend so much time at malls that they are called mall rats(老鼠). Mall rats shop until they drop in the hundreds of stores.

People like malls for many reasons. They feel safe because malls have police stations. Parking is usually free, and the weather inside is always fine. The newest malls have beautiful rest places with waterfalls and large green trees.

The largest mall in the United States is the Mall of America in Minnesota. It covers 4. 2 million square feet(英尺). It has 350 stores, eight night clubs, and a large park! There are parking spaces for 12,750 cars. About 750,000 people shop there every week.

The first indoor mall in the United States was built in 1965 in Edina Minnesota. People love doing all their shopping in one place. More malls are built around the country. Now malls are like town centers where people come to do many things. They shop, of course, they also eat in food courts(广场)that have food from all over the world. They see films at theaters. Some people even get their exercise by doing the new sport of mall walking. Others go to malls to meet friends.

In some malls, people can see a doctor and even go to the church. In other words, people can do just about everything in malls. Now people can live in their favorite shopping center in fact.

【1】Here mall means .

A. a large park B. a big churchC. a square D. a shopping center

【2】The largest mall in the United States .

A. was built in 1965

B. has 12,750 cars in it

C. has 350 shops in it

D. can hold 750,000 people

【3】The writer .

A. thinks malls make people’s life easier

B. likes to live in his favorite malls

C. is called mall rats by others

D. often goes to the church in malls

Rules for going online for teenagers

Things teenagers

Shouldn’ t do

【1】Don’t go to call or meet anyone you have met online .

【2】Although you want to buy something you like, you shouldn’t tell others information about or your family such as your parents’ credit card(信用卡) number.

Things teenagers

Should do

【3】If someone sends you any pictures or any e-mails using ______ language, tell your parents.

【4】If others online tell you to do that you are not supposed to do, tell your parents.

Things

parents do

【5】If you break the rules, your parents will be unhappy because they want you to be at all times.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网