题目内容

【题目】仔细阅读下面五个句子,然后用方框中所给的单词或短语填空,使每个句子在结构、句义和逻辑上正确。(提示:选项中有一个是多余的。)

another in case of warn get in touch with offer is close to

1We can’t ____________ each other by We-Chat in the rainforest.

2Humans are looking forward to discovering ____________ suitable place to live in.

3____________ the rain, we’d better take an umbrella when we go out.

4Whether our parents would like to ____________ things we want depends on our attitudes.

5Taiwan, which lies in the southeast of China, ____________ Fujian.

【答案】

1get in touch with

2another

3In case of

4offer

5is close to

【解析】

1句意:在热带雨林里我们不能通过微信联系。

can’t不能,情态动词,后跟动词原形;get in touch with与……取得联系;根据句意:在热带雨林里我们不能通过微信联系。故答案为get in touch with

2句意:人类正盼着发现另一个适合居住的地方。

another另一个,修饰可数名词单数;another suitable place to live in意为“另一个适合居住的地方”。故答案为another

3句意:万一下雨,我们最好出去时带一把伞。

in case of万一,介词短语,后接名词、代词等;in case of the rain万一下雨,句首单词要大写。故答案为In case of

4句意:我们父母是否愿意为我们提供我们想要的东西取决于我们的态度。

would like to do sth.想做某事,故空格处应是动词原形;offer提供,符合句意。故答案为offer

5句意:坐落在中国东南部的台湾离福建很近。

结合句意:坐落在中国东南部的台湾离福建很近。此句陈述客观事实,时态应是一般现在时。be close to靠近;Taiwan地名,单数名词,故用is。故答案为is close to

练习册系列答案
相关题目

【题目】 My family had a great summer in France. We have seen so many new things and met so many wonderful people. The French are very friendly. They have helped us get used to living here and have made us feel welcome. There are so many things to share with all of you.

The best parts of the summer was getting to see the Tour de France. It is the most famous bicycle race in the world. It’s held every July. The riders travel more than two thousand miles over about a month!We got a quick look at the riders as they passed by! After the race,our family rented bikes,and we rode along part of the route that the riders used.

A few of you asked whether the French really eat snails(蜗牛). The answer is yes. We went out to dinner a few weeks ago,and our parents ordered them. We each tried one and it didn’t taste too bad.The snails are served with lots of melted butter. They feel a little rubbery when you eat them,but they don’t actually have much taste. My favorite food here is the French pastries(酥饼). My sister loves the fresh bread from the bakery down the street.

We went to visit the Eiffel Tower a few weeks ago. We went all the way to the top. It was a sunny day,so we could see for miles and miles into the distance. Dad doesn’t like heights,so he stayed at the bottom of the tower and took pictures from the ground.

Those are our favorite highlights of our time in France so far.

1Which of the following is NOT mentioned in the passage?

A.Seeing the Tour de France.B.Try snails .

C.Making French pastries .D.Visiting the Eiffel Tower.

2What can we learn from the passage?

A.The writer took part in a bicycle race.

B.All the family got to the top of the Eiffel Tower.

C.Tour de France is held in June in France every year.

D.The writer didn’t think that the snails tasted too bad.

3What’s the best title of the passage?

A.Friendly FrenchmenB.A Wonderful Experience

C.Delicious French FoodD.A Famous Bicycle Race

【题目】 Only a few Europeans lived in North America in the 16th century. Most of them settled (定居) on the northeast coast. In 1587, a small group of about 100 people decided to go south. They moved to the small island of Roanoke. That area later became part of the state of North Carolina.

Unfortunately, the Roanoke settlers weren’t well prepared. They didn’t have enough food for the winter, and there wasn’t enough grain for future crops. Their leader, Captain White, decided to sail back to England to get supplies. However, there was a war in Europe, and three years passed before he returned to North America.

When Captain White came back to Roanoke in 1590, he was eager to see the settlers. He looked out from his ship, but no one was there to meet him. There were no signs of life. The settlement was empty.

No one knows why the Roanoke settlers disappeared. Many people thought that hostile Native Americans killed them, but there were no signs of a fight. Some thought that the settlers died from hunger or disease, but they couldn’t explain the absence of bodies.

Many years later, more settlers came to North Carolina. One of them met a Native American group called the Lumbee. They were unusual looking compared to the black-haired, brown-eyed Native Americans in the north. Some Lumbee had blonde hair and gray eyes. Then he listened to their speech and almost fell off his horse. They seemed to speak an unusual kind of English.

He asked where they were from. None of them knew, but they said that their grandparents “talked from a book.” Did they mean that their grandparents were able to read? As he rode back home, he asked himself a question: Were the Lumbee people the descendants(后裔)of the Roanoke settlers?

People are still asking the same question. Because there are no written records, we can’t be certain. However, there is one interesting fact. Today, some of the Lumbee people have names like Sampson, Dare, and Cooper. They are the same as the names of the vanished settlers of Roanoke Island.

1Captain White returned to Roanoke after three years because ______________.

A.there was a war in Europe.B.they didn’t have enough food.

C.there were no signs of life in the settlement.D.the area became part of the state of North Carolina.

2According to the following signs EXCEPT ___________, the Lumbee may be the descendants of the Roanoke settlers.

A.They had the same names as the disappeared settlers

B.They seemed to speak an unusual kind of English.

C.Their grandparents might be able to read.

D.They had black hair and brown eyes.

3What does the underlined word hostile in paragraph 4 mean?

A.braveB.strongC.unfriendlyD.unlucky

4According to the fifth paragraph, why did one of the settlers almost fall off his horse?

A.Because some Lumbee’s looking was so unusual that it frightened him.

B.Because some Lumbee spoke an unusual English just like the disappeared settlers.

C.Because some Lumbee’s English was so unusual that he couldn’t understand them.

D.Because the Lumbee told him that they were the descendants of the Roanoke settlers.

5What’s the best title of the passage?

A.The brave EuropeansB.The unusual Lumbee

C.The disappeared settlersD.The small island of Roanoke

【题目】 "Mona Lisa" attracts art lovers around the worldDo you know Lenardo da Vinci also painted an "Earlier Mona Lisa" beforeIt will be exhibited in Shanghai next yearJoel Feldmanthe general secretary of the Mona Lisa Foundationaccepted an interview about the painting and the organization recently

QHow was the "Earlier Mona Lisa" discovered

AIn 1913Hugh Blakera manager of the Holburne Museum in Englandfound the "Earlier Mona Lisa" and brought it to his museumA year laterthe painting was sent to the US for publisherbought the painting and kept it in the Bank of Swizerland

Since the Mona Lisa Foundation was set up in 2008we have done lots of necessary research on the "Earlier Mona Lisa" and many high technologies were usedIn the end28 out of the 29 experts believe this is certainly the painting created by Lenardo da vinci

QDo you remember the feeling when you first saw the "Mona Lisa" painting and this "Earlier Mona Lisa" painting

AI first saw the "Mona Lisa" in the Louvre as a young boyQuite honestly I was disappointed as the painting looked quite small and darkWhen I first saw the "Earlier Mona Lisa"I was absolutely stunnedBelieve methere is really something amazing that occurs when you are in the presence of this painting

QWhy did you choose Shanghai for this exhibition

AFirstShanghai is one of world art centersIn additionthe mission of the foundation is to show the painting to the worldThereforewe decided to begin its Asian tour and Shanghai obviously would be the first stop

QCould you tell me more details about the security for the painting

AI can't tell you a lotWhat I can say is that we paid huge amounts of money for the insurance and the visitors will be allowed to visit the painting a dayBut visitors will be able to come quite close to the painting

1What was the main purpose of the research

A.To learn the history of Leonardo da VinciB.To know the value of the "Earlier Mona Lisa"

C.To find out who painted the "Earlier Mona Lisa".D.To test different high technologies

2The underlined word "stunned" is the closest in meaning to"______".

A.surprisedB.frightenedC.boredD.worried

3Which city will the "Earlier Mona Lisa" most probably travel to after Shanghai

A.Los AngelesB.LondonC.Paris D Beijing

4The organization did many things to keep the painting safeexcept ______

A.buying an expensive insurance for the painting

B.using a high-tech case to show the painting

C.limiting the number of visitors to the exhibition

D.keeping visitors a long distance away from the painting

5In which section of the newspaper can you most likely find this passage

A.Science sectionB.Sports sectionC.Arts sectionD.Business section

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网