题目内容

【题目】阅读下面短文, 然后根据括号内所给汉语意思写出单词的正确形式(每空一词)。

As 2020 is coming, students are heading into the new year with new resolutions to “ be a better me ”.

Alice, 16: As the 1(著名的) saying goes, “ Books are the ladder of human progress.”

Reading more helps me learn better. So now I 2(承诺) to read as many good books as possible in 2020.

Frank, 15: The new year is coming, and it’s me to learn from the past, I always had trouble in finishing my to-do list on time, and finally could 3(几乎不) make my resolutions come true. My past 4( 经历 ) have taught me that I should make my resolutions 5(细致地). I hope everything will be better with each passing day.

David, 15: My resolution is about my own personal 6 (改进). I’m going to take up a new hobby. I’m going to learn to dance, and7(没有什么) can stop me.

Cindy, 16: As for the resolutions this year, I will go to bed early to get 8(充足的) sleep every night. I think I will be9(能够) to study hard and do well at school.

When I am upset, I will solve my problem through10(分享) with my parents or friends and asking them for help.

【答案】

1famous

2promise

3hardly

4experiences

5carefully

6improvement

7nothing

8enough

9able

10sharing

【解析】

本文主要讲在2020年到来之际,几位学生以新的决心进入新的一年,努力成为一个更好的自己。

1句意:正如著名的格言所说:书籍是人类进步的阶梯”。

根据汉语提示,著名的famous,形容词,修饰名词saying“格言,故答案为famous

2句意:所以现在我保证在2020年尽可能地多读好书。

由空前的主语I,可知空处应填谓语动词:承诺promise,承诺做某事promise to do,根据句意,本句为一般现在时,所以用动词原形,故答案为promise

3句意:我总是很难按时完成我的待办事项清单,最后很难使我的决心实现。

根据汉语提示,几乎不hardly,副词,故答案为hardly

4句意:我过去的经历告诉我,我应该细致地做决定。

根据汉语提示,由形容词past“过去的,可知空处填名词,experience经历,可数名词,根据谓语动词“have taught”,可知此处用名词复数形式 experiences,故答案为experiences

5句意:我过去的经历告诉我,我应该细致地做决定。

根据汉语提示,细致地carefully,副词,修饰动词词组 make my resolutions,故答案为carefully

6句意:我的决定是关于我个人的进步。

根据汉语提示及空前的形容词personal“个人的,可知空处应用名词improvement“改进,故答案为improvement

7句意:我要学会跳舞,没有什么能阻止我。

根据汉语提示及空后的情态动词can,可知空处填不定代词nothing做主语,故答案为nothing

8句意:我每天晚上都会很早上床睡觉以获得足够的睡眠。

根据汉语提示及空后的名词sleep“睡眠,可知应用形容词enough“充足的,故答案为enough

9句意:我想我会努力学习,在学校做得很好。

根据结构:be___9___(能够) to,可知用be able to“能够,故答案为able

10句意:当我心烦意乱时,我会通过与父母或朋友分享并寻求他们的帮助来解决我的问题。

分享share,动词。根据空前的through“通过,介词,可知用share的动名词形式sharing,故答案为sharing

练习册系列答案
相关题目

【题目】 Everyone needs a vacation. Even monster (怪兽) families need it, too. In the movie Hotel Transylvania 3, Summer Vacation, Dracula goes on a great vacation by ship with his daughter Mavis, her husband and their young son Dennis.

After Drac’s wife died, he always feels lonely (孤单的). When he sees all the people enjoying their time together, he feels more lonely. Then he meets Ericka and falls in love with her. But the happy trip may not stay that way. A vampire hunter (吸血鬼) is also on the ship and he’s trying to do something bad for the family’s wonderful vacation.

Asher Blinkoff is 9 years old, he is the role of Dennis. Asher calls Hotel Transylvania 3 a big summer risk for the whole family and he tells Time for Kids readers that they could enjoy “lots of surprises”

Asher played Hotel Transylvania 2 at the age of 6. He says making these two movies helped him to grow as a person. He felt shyer before. Now he is much more outgoing.

Hotel Transylvania 3 is a 2018 American 3D computer comedy film. It first came out in theaters on June 13, 2018. In order to watch it, many people bought the ticket in the cinema or on the Internet. The film got different reviews from people and has made over S206 million in a short month.

1What’s Hotel Transylvania 3 about?

A.A love story.B.A family’s vacation.

C.A vampire hunterD.A computer comedy film.

2What does Asher think of Hotel Transylvania 3?

A.It’s scaryB.It’s boring.

C.It’s full of fun.D.It’s full of surprise.

3We can probably find the passage from the part of in a magazine.

A.Cartoon TimeB.Music World

C.Science SquareD.Art Critic

【题目】根据短文内容,从A、B、C、D四个选项中选出能完成所给句子的最佳答案。

Are your parents angry with you? Or do you always disagree with your parents? Maybe the _______between you and your parents are terrible. It's difficult to make your home happy and healthy place. In fact, you can change the_______by the following keys.

Respect (尊重)

It's_______to show your respect and care about your parents' feelings. Though you have disagreements, at least try to understand _______they are trying to tell you something. You shouldn't keep your own thoughts (想法) only.

Communication

You can communicate with your parents in a polite way. You may not get what you want, _______explaining your thoughts in this way may show your parents that you are no longer a kid, not just a kid.

Trust

How can your parents build trust in you? It_______what you do .For example, if you get home late_______calling first, next time your parents may not believe you. To get their trust, you must pay attention to the ways you do things instead of fighting with them. It will_______ your life much easier.

Sharing time together

Some teens find that _______time together can build trust .Your parents may be interested in going shopping, hanging out and playing cards with you. It will drive ________the “black cloud hanging over your home”.

Your parents give all their love to you. Why not try these ways actively to own a happy family as you want?

1A.changeB.placeC.relationshipsD.feelings

2A.wayB.directionC.situationD.communication

3A.easyB.unnecessaryC.hardD.important

4A.whatB.whenC.howD.why

5A.ifB.althoughC.butD.as soon as

6A.works outB.lives onC.takes upD.depends on

7A.withB.withoutC.byD.for

8A.takeB.makeC.askD.allow

9A.payingB.costingC.buyingD.spending

10A.fromB.awayC.inD.at

【题目】阅读短文,下列问题
A girl who graduated from a world famous university wanted to do translation work for authority leaders. She was so happy when she entered the British Embassy (大使馆). She thought it was the greatest happiness in her life as many graduates wanted to get that job and she was one of the few people who got it!
But when she started her new job, she realized that it was just a job of answering calls and recording staff members'arriving and leaving times. It was supposed to have no future. For some time, she felt disappointed and didn't know what to do. However, she didn't want to give up this job. She thought about it for one or two days and finally she decided that she would try her best to do this job. From then on, she learnt to appreciate her own job. She wrote down the names and phone numbers of the staff members on a notebook so that she could remember them. She found great pleasure in dealing with the daily chores. When a phone call came in, she picked up the phone as soon as possible. When someone asked her about who was not in the office, she would give the right name and even the time when he or she left. Nobody could do that except her.
Her excellent work received praise not only from the embassy's members, but also from people in the local government. A leader of a famous company in Britain was deeply impressed by her, so he invited her to work for him. After that she became the leader's personal translator and she was appreciated by the foreigners.
We cannot choose our destiny(命运), but we can choose the attitude with which we face our life. Maybe the attitude could change our destiny.
(1)What was once the girl's greatest happiness in her life?
A.Becoming a leader's translator.
B.Graduating from the university.
C.Working in the British Embassy.
D.Continuing her study in the university.
(2)What can we learn from the second paragraph?
A.The girl was happy to make lots of money.
B.The girl once lost heart for some time.
C.People thought the girl was very lucky.
D.The girl did a very important job in the British Embassy.
(3)Why was the girl invited to work for the company?
A.Because of her rich experience.
B.Because of her rich knowledge.
C.Because of her attitude towards work
D.Because of her excellent English.
(4)What does the author want to tell us?
A.Everybody has his or her own hard time in life.
B.We should take a positive attitude towards life.
C.We should be ready to give a hand to our friends.
D.It is important to listen to others' problems carefully.
(5)What's the best title for this passage?
A.A clever girl.
B.Attitude is a key to everything
C.A good choice.
D.It's just good luck.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网