题目内容

【题目】阅读下面的图表,完成小题。

English Teachers Wanted!

Dear Sir / Madam,

Our school set up in 2008 is a high school. Now there is a need for English teachers. We have posted(发布) our advertisement on our website. You can visit http://www.xinhuaschool.com or call Alex at 846-5789 for more information. If you are interested, please send your resume简历) to us, and we will reply as soon as possible.

You should:

love teaching

speak fluent (流利的) English

be good at computer skills

have good communication skills

【1】 How can you get more information about the advertisement?

A. By visiting the website of Xinhua school.

B. By calling Mike at 846-5789.

C. By sending your resume to the school.

2Which of the following is NOT required according to the advertisement?

A. Good computer skills.

B. At least three-year teaching experience.

C. Good communication skills.

【答案】

【1】A

【2】B

【解析】

试题分析:这篇短文是一个招聘教师的广告。某中学急需招聘一些英语老师,短文中解释了应聘者应具备的条件,网址和电话等信息。

【1】A细节理解题。根据短文中You can visit http://www.wenhuaschool. com or call Alex at 845---6789 for more information可知,如果你想知道更多信息,你可以访问这个网址,或者给Alex打电话,号码是845-6789.由此可知A是正确的。B选项中的人名不对,C选项不符合文意。

【2】B细节判断题。根据短文的最后一部分You should中的内容可知,这一部分是对应聘者的要求,应该是喜欢教学、英语流利、擅长计算机技能以及有好的沟通技能。结合选项可知,条件中没有提到需要有三年的教学经验,故选B。

练习册系列答案
相关题目

【题目】完形填空

阅读下面短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中,选出一个能填入文中相应空白处的最佳答案。

Do you write your own blog(博客)?Do you often _____others' blogs on the Internet?

All over the world not only famous persons but also many students use blogs as diaries and places to share their experience and _____ advice or help.

“I write my activities every day_____funny things or worries in my life.” says Lali a 16-year-old high school student at Cambridge High School in Washington." I like putting pictures on my blog because it can make my blog more _____ and more people will like it It's a good way to _____ my life to the world." She has had her blog for eight months.

Students like writing blogs _____ they can write anything they want to but don't need to _____ any money.

Once(一旦)you start to write your blog you will _____that you open up a new world. But what you write down may trouble you _____ .So use the blog carefully _____ you can keep yourself away from some trouble. The blog makes everybody's life colorful.

【1】A.read B. write C. forget D. miss

【2】A.learen from B. deal with C. ask for D. depend on

【3】A.without B. between C. including D. besides

【4】A.common B. modern C. famous D. interesting

【5】A.show B. send C. bring D. report

【6】A.unless B. while C. until D. because

【7】A.save B. spend C. take D. waste

【8】A.dream B.span> think C. find D. hope

【9】A.sometimes B. always C. ever D. never

【10】A.only when B. even though C. so that D. ever since

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网