题目内容

【题目】 For most teenagers, the kitchen may be a mysterious(神秘的) place. But Flynn McGarry is already able to take charge of(掌管) a kitchen.

At the age of 15, he was already a well-known teenage chef in the US. He has opened his own dining club at home and works with some of the best restaurants in his country.

McGarry’s love for cooking started at the age of 10. He practiced his knife skills after school and taught himself from books and the Internet. In his room, there are no video games, basketballs or movie posters, but pots, cutting boards and pans(平底锅).

When he was 11, McGarry’s parents helped turn his bedroom into a monthly supper club called Eureka. Each month, he hosted his mother’s friends and soon won the title of “culinary prodigy(烹饪神童)”. Now, people pay $160(979 yuan) per person to eat at Eureka.

McGarry does not stick with just simple types of cuisine(菜肴). He likes creating interesting dishes. “I could take a carrot and raise it to this amazing level that you’d never think you’re eating a carrot,” he said. The New York Times described his meals as “creative enough to make an experienced chef inferior(逊色的).”

As for the future, McGarry dreams of being a Michelin-starred chef. He plans to open his own restaurant by 19 and make it, as he puts it, “the best restaurant in the world.”

1If Martin go to Eureka with his parents for dinner, how much do they pay in total?

A. $160.B. 480 yuan.C. $2,937.D. 2937 yuan.

2Which of the following is TRUE according to the passage?

A. People can eat at Eureka for free.

B. McGarry’s parents supported his hobby.

C. McGarry hosts Eureka for his friends.

D. McGarry started Eureka four years ago.

3According to The New York Times, McGarry’s dishes are _____.

A. strangeB. cheapC. inferiorD. delicious

4What is McGarry’s dream for the future?

A. To become a wealthy cook.B. To open his own restaurant.

C. To cook for movie stars.D. To work at a famous restaurant.

【答案】

1D

2B

3D

4B

【解析】

本篇文章难度适中,主要讲述弗林麦加里是一个烹饪神童,他15岁时就是美国著名的厨师了,10岁就开始练习刀工,从书上和网上学习烹饪,他喜欢创造有趣的菜品,在未来,他打算开一家自己的餐馆。

1推理判断题。根据Now, people pay $160(979 yuan) per person to eat at Eureka“现在,在尤里卡吃饭,每个人需要支付160美元(979元)”可知,一个人要支付979元,马丁和他的父母三个人要支付2937元,故选D

2细节理解题。根据Now, people pay $160(979 yuan) per person to eat at Eureka“现在,在尤里卡吃饭,每个人需要支付160美元(979元)”可知,不是免费的,排除A;根据Each month, he hosted his mothers friends and soon won the title of culinary prodigy可知,每个月他都会招待他的父母的朋友,排除C;根据When he was 11, McGarrys parents helped turn his bedroom into a monthly supper club called Eureka可知,只是讲述他11岁时创办了尤里卡,并没有说四年前,排除D;根据McGarrys parents helped turn his bedroom into a monthly supper club called Eureka可知,麦加里的父母帮忙把他的卧室变成了每月一次的晚餐俱乐部,名为尤里卡,所以他的父母支持他,故选B

3细节理解题。根据The New York Times described his meals as “creative enough to make an experienced chef inferior(逊色的).”可知,《纽约时报》将他的餐描述为足够地有创意来让一个经验丰富的厨师逊色,所以《纽约时报》认为他的饭菜很可口,故选D

4细节理解题。根据He plans to open his own restaurant by 19 and make it, as he puts it, the best restaurant in the world.”他计划在19岁之前开一家自己的餐厅,用他自己的话说,让它成为世界上最好的餐厅可知,他梦想开一个他自己的餐厅,故选B

做细节理解题时要先划关键词,再根据关键词定位到文中的某一段即可做出题目。

例如第1题,根据关键词Martinhis parents以及pay可知,定位至Now, people pay $160(979 yuan) per person to eat at Eureka“现在,在尤里卡吃饭,每个人需要支付160美元(979元)”可知,一个人要支付979元,马丁和他的父母三个人要支付2937元,故选D

练习册系列答案
相关题目

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网