题目内容
【题目】Learning English in a classroom is important, but using English in real ________ will improve skills greatly.
A.conditionsB.situationsC.eventsD.positions
【答案】B
【解析】
句意:在教室里学习英语是很重要的,但是在真实的情况中使用英语将大大提高技能。
考查名词词义辨析。A. conditions条件,天气等状况;B. situations形势,情况;C. events事件;D. positions位置;根据句意及选项可知,“在真实的情况中使用英语将大大提高技能”,现实中多运用,选B更合适。
【题目】配对阅读 左框是五个人在英语学习中遇到的问题,右框是六个解决方法。请为每个人选择适合他们的解决方法。
【1】I often fail to finish the reading test because there is not enough time. 【2】 I have question with my lessons. But I don't like to ask the teacher in front of my classmates. 【3】 I can't follow the tape when I am doing listening test, because there are always some words I don't know. 【4】 I always forget the new words. Even though I learned them yesterday, I may forget them today when I open the book. 【5】 I don't dare to speak English with others though I know I 'm good at it. | A. Don't worry about that. Try to speak English more with your close friends first. Once you can do it well, talk with others. B. Listen to others carefully and write down what they say. It's a good way to practice your listening skill. C. Ask the teacher after class. You can also write the questions down on a piece of paper and give it to the teacher. D. Review the words again and again until you remember them. E. Do reading exercises in a given time. Try to read fast. You don't need to know each word. F. Try to get the main idea of the tape and do not stop to think when you hear the words you don't know. You don t need to know every word in the passage. |
【题目】听短文,回答下列小题。请根据短文内容,选择正确答案,完成信息记录表。
Why is hiking popular? | |
Reason 1 | ●healthy and relaxing ●good exercise without ______ |
Reason 2 | ●simple and cheap ●what you need to do: wear a pair of _____ and a smile on your face |
Reason 3 | ●can help you get away from your ______ ●can make you energetic and confident |
【1】A.runningB.jumpingC.hurting
【2】A.glassesB.bootsC.trousers
【3】A.daily lifeB.strange moodC.bad habits